~~Edytka16 | |
|
|
wiec...mysle o p rzeniesieniu sie do szkoly w stalowej woli..tylko nie wiem czy jkest tam bardzo wysoki poziom...bo za brdzo nie lubie sie uczyc... a dokladnie chodzi mi o klase technik informatyk.. pomozcie mi bo nie wiem co zrobic...bu$ka i z gory dziekuje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
nie lubisz sie uczyc ?
- to wogole nie idz do szokly - po co ? |
|
|
~~ | |
|
|
idz pod basen tam od uczniow sie oczekuje zeby chodzili do szkoly i nic wiecej ;]
|
|
|
~~+karolcia | |
|
|
no nie powiedzialabym ze pod basenem tak jest . Idz pod hute .kazdy ci to powie
|
|
|
Dołączył: 22 Lis 2007r. Skąd: z tyldowni wielkiej Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
idź do CKU!
~~~~~~~~~~ |
|
~~ | |
|
|
koniecznie
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT idź do CKU! cku - co kto umie |
|
|
~~ | |
|
|
A po co ci szkoła. PO wygrało wybory. Siedź i czekaj na cud.
|
|
|
~~GD | |
|
|
nie nie
- za pis - bez szkoly bys mogla siedziec i zyc z moich podatkow za PO - tak nie bedzie - wiec jak bez szkoly to pod most |
|
|
~~kaja | |
|
|
oj jeszcze Wam platformka pokaże na co ją stać, będziecie płakać rzewnymi łzami i wspominać pis, oj Wy naiwniaczki,śmiać się chce, tak platforma Zafunduje cud, ale co najwyżej swoim portfelom
|
|
|
~~szaleniec | |
|
|
opanujcie się. dziewczyna pyta o szkołe, w Wy już dyskusja polityczna. nie umiecie czytać to się w ogóle nie wspisujcie.
|
|
|
~~Nickt | |
|
|
CYTAT ~szaleniec opanujcie się. dziewczyna pyta o szkołe, w Wy już dyskusja polityczna. nie umiecie czytać to się w ogóle nie wspisujcie. Tak to już jest niestety w naszym kraju- jak nie wiedzą, co powiedzieć na dany temat, to dyskusja sprowadza sie do polityki albo do sexu i przeważnie pozostaje "rozgrzebana" bez ładu i składu. Często opisany wyżej sposób świadczyć może o pewnego rodzaju zboczeniu lub ograniczeniu umysłowym danego osobnika, czego skutki odczuwamy w życiu codziennym. Do ~Edytka16 - jeżeli nie lubisz się uczyć, to porażka dla ciebie. Na pocieszenie dodam, iż niewiele tracisz, bo wielu moich znajomych z wyższym wykształceniem "szlifuje" zdobytą wiedzę w Agencjach Ochrony, co zaś tyczy się kobiet, to po studiach praktykują na stanowisku "konserwatora powierzchni płaskich i błyszczących" w Prometeuszu lub Impelu albo w Tesco. Tak więc nie zrażaj się, wybierz tę szkołę, która zrobi na Tobie najlepsze wrażenie i mimo wszystko ucz sie jak najdłużej... a odciski i garb, to kwestia czasu. Pozdrawiam i życzę sukcesów, w nauce też. |
|
|
~~ | |
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
|
|
|
~~lol | |
|
|
ale macie porąbane w tych głowach:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::blee::blee::blee::zzz::zzz:
|
|
|
~~Lewus | |
|
|
Edytko 16 szkoła pod basenem się skończyła ! Teraz jest szkółka pod nową dyrekcją.
|
|
|