|
|
|
ok. 30min. temu byłem w okolicach lodowiska. sprawa stoi tak. jest wylane, odśnieżone, furtka otwarta(XD) tylko ludu brak. nie pytałem się dokładnie co i jak bo za bardzo nie miałem czasu ale mam nadzieje, że dzisiaj otworzą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pytanie do MKT. Kiedy lodowisko będzie otwarte? Proszę o oficjanle info.
|
|
|
|
|
ja byłam dziś na lodowisku o godz. 17 . bramka otwarta, odśniezone, ale widać, że wylali kolejną warstwę i są małe kałuże. latarnie zgaszone, nikogo w okienku nie ma. weszłam na lód i widać i czuć pod stopami że to jeszcze nie ten lód do jeżdżenia. jakiś koleś chyba ze swoją wnuczką przyszedł i ona zaczęła jeździć, weszli sobie za friko chociaż nikogo nie było xD no i ja z koleżanka wychodzimy a tu Ci kolesie przychodza i powiedzieli do gostka i małej żeby jeszcze nie jeździli. a on ich zapytał kiedy otworzą lodowisko. odpowiedzieli, że prawdopodobnie już jutro
|
|
|
|
|
Tak lodowisko otwarte jest od jutra tj.: 05-01-2010 od godz. 10:00 do 21:00
|
|
|
|
|
Z tego co widziałem to lodowisko czynne dzisiaj
Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|