~~bombowy mikolaj | |
|
|
Witam czy orientuje się ktoś czy będzie jakieś lodowisko w okolicy i od kiedy ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pewnie jak się trochę ociepli, bo w tej chwili jest trochę za zimno żeby woda ścięła się w lód .
|
|
~~elooelo | |
|
|
..Icemania Lublin ..byłem 2 razy.. duże, sztuczne lodowisko... muzyka, efekty świetlne ...mnóstwo łyżew do wypożyczenia.. koszt z wypozyczeniem, jakieś 12 zł za godzinę jazdy piękna sprawa
|
|
|
~~Puchatek | |
|
|
Największe znane mi lodowisko w okolicy to Planeta i Arkadia w sobotnie wieczory,no nie uniżając Flamusowi....ale to tylko moje zdanie
|
|
|
~~bombowy mikolaj | |
|
|
dzięki elooelo a jak z lodowiskiem w nisku tam tez jest ale chyba jak pogoda zaczyna sprzyjać
|
|
|
|
|
|
CYTAT dzięki elooelo a jak z lodowiskiem w nisku tam tez jest ale chyba jak pogoda zaczyna sprzyjać jest w okolicach plusa |
|
|
|
|
Ale już jest???
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
~~jajko | |
|
|
a masz mroz za oknem ze sie pytasz o lodowisko pomysl troche zanim cos napiszesz
|
|
|
~~Keny | |
|
|
A ja czekam na lodowisko na kortach od dziecka tam chodzilem i zawsze bylo super ciekawe czy w tym roku tez bedzie czy znowu przerwa jak ostatnio byla kilka lat nie bylo dopiero w tamtym roku dopiero znowu otworzyli
|
|
|
~~bombowy mikolaj | |
|
|
pogoda ma dopisać w najbliższym czasie wiec czekam dalej na świeże info o lodowiskach w okolicy poszalał by
|
|
|
~~Wladimir | |
|
|
CYTAT a masz mroz za oknem ze sie pytasz o lodowisko pomysl troche zanim cos napiszesz Ja mam, a co !!! |
|
|
~~misia | |
|
|
jest jeszcze lodowisko kryte w mielcu, zanim pojedziesz to zadzwon czy akurat w tym dniu jest czynne
|
|
|
~~MKT | |
|
|
CYTAT A ja czekam na lodowisko na kortach od dziecka tam chodzilem i zawsze bylo super ciekawe czy w tym roku tez bedzie czy znowu przerwa jak ostatnio byla kilka lat nie bylo dopiero w tamtym roku dopiero znowu otworzyli Oczywiscie i w tym roku jak i w zeszłym lodowisko na kortach bedzie. wszystko zalezy od pogody ,jeśli dopisze to zaczynamy lac wode juz w tym tygodniu. Zapraszamy ... |
|
|
~~Atomn | |
|
|
CYTAT CYTAT A ja czekam na lodowisko na kortach od dziecka tam chodzilem i zawsze bylo super ciekawe czy w tym roku tez bedzie czy znowu przerwa jak ostatnio byla kilka lat nie bylo dopiero w tamtym roku dopiero znowu otworzyli Oczywiscie i w tym roku jak i w zeszłym lodowisko na kortach bedzie. wszystko zalezy od pogody ,jeśli dopisze to zaczynamy lac wode juz w tym tygodniu. Zapraszamy ... O to fajnie,pośmigałby...:)) |
|
|
|
|
|
Podbijam. Ktoś się orientuje czy wylali już wodę na kortach?
|
|
|
|
|
W Nisku na Malcach na boisku przy kościele myślę ze juz wkrótce zaleją. Boisko parafialne więc wjazd za friko.
Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
~~Mee | |
|
|
widzialam ze wczoraj snieg ubijali wiec pewnie zaczna lac dzisiaj wode heh;p
|
|
|
~~Władimir | |
|
|
Na Stalowym Mieście wode non stop leją
|
|
|
~~Ziomal | |
|
|
CYTAT W Nisku na Malcach na boisku przy kościele myślę ze juz wkrótce zaleją. Boisko parafialne więc wjazd za friko. Fajnie to moze dla tych z Niska. Ja i tak wole wydac te trzy zlote na wstep. A na kortach mam blisko i nie potrzeba mi sie wluczyc po NIsku... a i oswietlenie maja wiec moge posmigac wieczorkiem. |
|
|
|
|
|
Nie wiecie czy jest juz na kortach ??
|
|
|
|
|
Wczoraj lali wode na kortach myśle że po połdniu bedzie czynne
Idę za nimi... bo oni idą za mną... To sie nazywa lojalność :) |
|
~~MKT | |
|
|
Lodowisko na pewno otworzymy w poniedziałek, jeszcze się zastanawiamy co do jutra czyli niedzieli.
Cena od 7 lat ta sama 3 zł. lodowisko prawdopodobnie będzie otwarte na poniedziałek i wtorek potem przerwa z powodu pogody. Po świętach ma być znowu pogoda, więc i lodowisko będzie czynne. Pozdrawiamy i Zapraszamy |
|
|
~~kkot | |
|
|
Jak by było lodowisko w niedziele to byłbym wdzieczny
|
|
|
~~zenek | |
|
|
alison
Lodowisko aby zrobić potrzeba paru dni... przynajmniej 6,7 razy trzeba polać.. |
|
|
~~zxcvb | |
|
|
I jak z tym lodowiskiem??? Otwarte dzisiaj bedzie na wieczor??
|
|
|