~~rychu | |
|
|
Co sadzicie o nowo otwartym basenie? bo dla mnie moze to nie jest jeszcze aquapark ale jest całkiem przyzwoicie.Duszynski masz plusa teraz pora na stadion bez kłótni:boksuj:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Tomek | |
|
|
Basen na najwyższym poziomie. Od dawna prosił sie o gruntowny remont.
Teraz z uśmiechem na twarzy idzie sie popływac, wszystko nowe, czyste, wręcz pachnące. Masz racje powinni jeszcze stadion odnowic żeby wygladał dobrze. Jeśli w Stalowej powstanie taki stadion jaki jest w Kielcach albo cos podobnego to będzie świetnie. Jeżeli wyrobią sie przed 2012 rokiem to Stalowa Wola może pełnic role ośrodka dla jakiegoś zespołu który będzie startował w EURO2012. Tylko przydałaby sie od razu odnowa biologiczna z prawdziwego zdarzenia. |
|
|
~~Band | |
|
|
Stadion KSZO jest dla nas wzorem do naśladowania.
|
|
|
~~ | |
|
|
w Sandomierzu uest fajny
|
|
|
~~ | |
|
|
i gdzie
|
|
|
~~ | |
|
|
a gdzie
|
|
|
~~ | |
|
|
:wśceikły:
|
|
|
~~ | |
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
:-:
|
|
|
~~* | |
|
|
tylko na tym basenie nowym jest taki po*****a baba brunetka o wszystko sie czepia bo niema co robic
|
|
|
~~* | |
|
|
rotowniczka oczywiscie
|
|
|
~~ratownik | |
|
|
Do "kolegi" wyzej.
Po pierwsze to nie "baba" jak juz to Pani. Po drugie, jesli naruszasz regulamin to nie dziw sie ze ktos zwraca Ci uwage. Po trzecie ta "baba" jak Ja nazwales ma o wiele wieksze pojecie o bezpieczenstwie i zasadach jakie panuja na basenie niz Ty. Po czwarte zakladam ze doczekam sie odpowiedzi z Twojej strony i zostane zjechany tak tylko w ramach wyjasnienia, nie pracuje na MOSiR`ze, ot poprostu znam tych Ratownikow. Po piatek pozdrawiam ta "babe" O. trzymaj sie i do zobaczenia wkrotce. G. |
|
|
~~ | |
|
|
η
|
|
|
~~ | |
|
|
heh
|
|
|
~~ | |
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
:co?:
|
|
|
~~ | |
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
~ratownik to chyba CIe znam , Piotrek ?
|
|
|
~~marcin | |
|
|
Witam. Mam prosbe, czy ógłby ktoś napisać jak wyglądają płatności za basen? Dopiero wprowadziłem się do Stalowej Woli, bardzo podoba mi się to miasto , no i chciałbym zacząć chodzić na basen
|
|
|
~~Suonko | |
|
|
Drogo
|
|
|
|
|
|
Człowieku popatrz na datę postu ~marcina. To było rok temu, a ty postanowiłeś to odgrzać jednym słowem
|
|
|
|
|
zrobili remont basenu zewnetrznego?
|
|
Dołączył: 24 Marz 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ma byc czynny na wakacje
|
|
|
|
|
Że tylko pogoda była
|
|
|
|
|
CYTAT zrobili remont basenu zewnetrznego? Obserwuje od dłuższego czasu, nie dzieje sie nic. Ogrodzenia budowlane postawione. Tyle. Ni ma kasy |
|