~~Jacek T. | |
|
|
Biała trumna, ludzi tłum
I miejsce na Twój grób:-( Dlaczego to Ty? Dlaczego to spotkało Ciebie? Że teraz zamiast z nami, jesteś w Niebie Nikt się z tym pogodzić nie może Żadne tłumaczenie zrozumieć nam tego nie pomoże... Nadzieja- została nam Ona Że przemieniłeś się w pięknego Anioła patrzysz na nas z góry A my żeby Cię zobaczyć sięgamy ponad chmury Albo do wspomnień, do zdjęć Przypominając sobie Ciebie nie możemy powtrzymać łez... -Bóg Go potrzebował- tak nam to tłumaczą Ale pewne osoby sobie tego nie wybaczą Tego że Cię nie ma... Każdy w sobie winy szuka... Bo tyle jeszcze marzeń miałeś... A świąt nie doczekałeś... Byłeś, jesteś nie zastąpiony... W naszej pamięci, w naszych sercach... Jedne za co możemy Bogu podziękować to za to że mogliśmy Cie poznać... Ale to i tak mało... Pozostał smutek, gorycz, rozpacz... Żegnaj Jacku:-( |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~? | |
|
|
Sory ale kto to jest?
|
|
|
~~Kolega | |
|
|
Młody chłopak który pracował w Jokerze. Zmarł nagle w Angli :-(
|
|
|
Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Proszę Panie Andrzeju przyjać moje najszczersze i najgłębsze wyrazy współczucia dla Pana i Pańskiej rodziny.
|
|
~~Znajomy | |
|
|
Pracował też w Galerii "Tło"
Będziemy Cię pamiętać Drogi Jacku:-( Browarek bez Ciebie nie bedzie juz tak smakował:-(((( |
|
|
~~Zasmucony:-( | |
|
|
Dlaczego tak szybko nas opuściłeś:-(((((
|
|
|
~~ | |
|
|
A co było przyczyną śmierci? Była sekcja zwłok? Jeśli zmarł nagle to trzeba wyjaśnić przyczynę, może np. został otruty?
|
|
|
~~ziom | |
|
|
|
|
|
~~ada | |
|
|
Najszczersze kondolencje dla Rodziny i Rodziców.
Taki młody chłopak:-( |
|
|
~~:-( | |
|
|
Dziękuję Bogu że mogłem Cię poznać...
|
|
|
~~uu | |
|
|
podobno mial raka trzustki ? - ale nie wiem czy to prawda ?
|
|
|
~~ktos | |
|
|
o boze... a ktory to chlopak? taki niski moze?
kondolencje dla calej rodziny. |
|
|
~~latające kombinerki | |
|
|
to jest taki niski, czarny chłopaczek? nie dawno pracował w TLE> ?
|
|
|
~~ | |
|
|
serdecznie dziekujemy za szczere kondolencje pograzeni w smutku rodzice i siostra oraz szwagierJacka
|
|
|
~~ | |
|
|
nie to byl wysoki blondyn zawsze usmiechniety
|
|
|
~~ | |
|
|
[*]
|
|
|
~~ | |
|
|
[*][*][*]
|
|
|
~~Iwona P. | |
|
|
Ze swojej drogi zejde,
Bede z Toba Dokadkolwiek pojdziesz, cokolwiek zrobisz Bede z Toba Gdziekolwiek sie zwrocisz, cokolwiek powiesz Bede z Toba Ze swojej drogi zejde, Bede z Toba I w najlepszej z chwil i w najgorszej tez Bede z Toba Jak i w pierwszym, tak i w ostatnim dniu Bede z Toba Ja, przede mna swiat, za mna Ty, za Toba juz nic.. |
|
|
~~ | |
|
|
Serdecznie dziekujemy Ci za zalozenie tej strony oraz przepiekny wiersz pozegnalny jezeli chcesz to mozesz sie z nami skontaktowac rodzice Jacka
|
|
|
~~bbb | |
|
|
CYTAT Serdecznie dziekujemy Ci za zalozenie tej strony oraz przepiekny wiersz pozegnalny jezeli chcesz to mozesz sie z nami skontaktowac rodzice Jacka
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Serdecznie dziekujemy Ci za zalozenie tej strony oraz przepiekny wiersz pozegnalny jezeli chcesz to mozesz sie z nami skontaktowac rodzice Jacka przepraszam jakiej strony? |
|
|
~~d8d8d8d | |
|
|
spoczywaj w pokoju [*] [*]
|
|
|
~~siostra | |
|
|
śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą...........
nigdy nie wiesz co cię czeka za rogiem, dlatego nie odkładaj niczego na później..........bo może okazać się że jest już za późno. kocham cię braciszku i wiem że zawsze będziesz między nami........... |
|
|
~~Stalówek | |
|
|
nie znałem Jacka ale sądząc po wpisach musiał być dobrym i lubianym człowiekiem.naprawdę rozumiem ból najbliższych i serdecznie współczuję.15 lat temu straciłem przyjaciela-brata.''jesli Go nie znałeś,to nie żałuj...bo przyjaciela straciłbyś...''
|
|
|
~~iza e | |
|
|
zegnaj Jacku.. choc tak na prawde nigdy nie odejdziesz.. zostaniesz w mojej pamieci i w moim sercu..zbyt szybko Pan powolal Cie do siebie.. widocznie brakowalo Mu Aniołow.. bo nim byles.. Aniolem a pieknym sercu i cieplej duszy.. dla mnie zawsze bedziesz zyl w miom sercu.. mam nadzieje ze bedzie Ci w nim dobrze.... zegnaj :*
|
|
|