|
|
Szanowni Państwo, tak jak zapowiedziałem po spotkaniu z prezydentem, przedstawiam Państwu pełen zapis nagrania połączonych komisji Budżetu i Finansów, komisji Rodziny, Opieki Społecznej i Zdrowia oraz komisji Oświaty, Kultury i Sportu. Komisja bez kamer, bez publiczności. Radni szczerze mówią, co myślą o podwyżce za przedszkola i kompromisie z prezydentem. Dowiedzą się Państwo, że to radni Prawa i Sprawiedliwości blokowali kompromisową uchwałę, proszę wsłuchać się wyraźnie, co mówili 20 listopada, to samo radny Lucjusz Nadbereżny przypominał dzień przed spotkaniem z rodzicami w kinie Ballada dla Telewizji Miejskiej. Kompromis mógł być wypracowany już miesiąc temu, ale radni PiS chcieli wykorzystywać sytuację do walki z prezydentem kosztem rodziców. To samo tyczy się radnego Janusza Kotulskiego, Marii Rehorowskiej i pozostałych radnych, którzy są w koalicji z PiS. Radni nie chcieli dopuścić do podjęcia uchwały, przez komisję. CZĘŚĆ 1 CZĘŚĆ 2 CZĘŚĆ 3 CZĘŚĆ 4 CZĘŚĆ 5 CZĘŚĆ 6 CZĘŚĆ 7 CZĘŚĆ 8 -ostatnia Radni Prawa i Sprawiedliwości nie chcieli kompromisu, tak jak to chcieli rodzice i godzili się na podwyżki. Radni wstrzymywali to. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Brawo Nadbereżny ! odsłuchałem tych nagrań i jako jedyny mówi prawdę, że sama podwyżka nie wystarczy i trzeba szukać dalej jakiegoś rozwiązania i powiedział wyraźnie, że podwyżka nie jest problemem... komuś akcja przeciwko Nadbereznemu kompletnie nie wyszła - bo działa na jego korzyść umiech
od samego początku byłem wśród rodziców aktywnych w obronie przedszkoli... od samego początku widziałem jak działa radny Nadbereżny i mogę tylko powiedzieć jedno: dziękuję... a radny z PO który wykorzystuje tę sprawę do walki politycznej - bez komentarza - ale skompromitował się Pan atakując PiS na spotkaniu z rodzicami i prezydentem. Nikt poza panem nie używa argumentów politycznych - widać dokładnie, że to Panu zależy na efekcie politycznym w całej tej przykrej dla nad rodziców sprawie... |
|
|
|
|
CYTAT Brawo Nadbereżny ! odsłuchałem tych nagrań i jako jedyny mówi prawdę, że sama podwyżka nie wystarczy i trzeba szukać dalej jakiegoś rozwiązania i powiedział wyraźnie, że podwyżka nie jest problemem... komuś akcja przeciwko Nadbereznemu kompletnie nie wyszła - bo działa na jego korzyść umiech zgadzam się ale skoro inni maja uszy a nie słysza to na myjke .
od samego początku byłem wśród rodziców aktywnych w obronie przedszkoli... od samego początku widziałem jak działa radny Nadbereżny i mogę tylko powiedzieć jedno: dziękuję... a radny z PO który wykorzystuje tę sprawę do walki politycznej - bez komentarza - ale skompromitował się Pan atakując PiS na spotkaniu z rodzicami i prezydentem. Nikt poza panem nie używa argumentów politycznych - widać dokładnie, że to Panu zależy na efekcie politycznym w całej tej przykrej dla nad rodziców sprawie... Nie sprzedawaj duszy diabłu - Bóg da Ci za nią więcej! Mała Fatima Rzeszowszczyzny. https://nowiny24.pl/mazury-mala-fatima-rzeszowszczyzny-cuda-dokonuja-sie-tu-do-dzis/ar/5827669 |
|
|
|
|
Heh prawie się zgadzam z przedmówcą. Prawie bo wg mnie StaloweCiasto nie jest konkurencją dla kogokolwiek. Żeby być konkurencją trzeba najpierw mieć COŚ do zaoferowania a SM nie ma NIC... Bo zżynane od innych mediów teksty nie są wartościowe, do tego często są poprzekręcane do tego stopnia, że SM głosi zupełnie co innego niż prawdziwe i rzetelne media.
|
|
|
|
|
Wstyd PIS PO górą
|
|
|
|
|
mam nadzieje, ze rodzice przedszkolakow beda pamietali o klamczuszkach-radnych prze akcie wyborczym
Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Właśnie zaczęły się zwolnienia w przedszkolach i gdzie są teraz ci wspaniali radni-obrońcy( własnych stołków).
HOMO SUM, HUMANI NIHIL A ME ALIENUM PUTO |
|