~~@$% | |
|
|
To ,że cena na półce i w kasie się różni to standard.
Tak więc Panowie i Panie, nikt wam nie każe robić zakupów w Tesco.Zawsze możecie to robić po staremu jak dawniej gdy nie było Tesco.Tak jednak między Bogiem a prawdą, oszukują wszędzie. Tylko w jednych więcej a w drugich mniej. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~OBSERWATOR | |
|
|
TESCO Z TEGO SŁYNIE OD DAWNA NA TYM TO POLEGA .NISKA CENA PRZY PRODUKCIE WIELE DROŻSZYM .TO ŻE SĄ CZYTNIKI CENY NIE USPRAWIEDLIWIA PRZEKRĘTÓW .
|
|
|
~~????????? | |
|
|
|
|
|
~~??????? | |
|
|
|
|
|
~~????????? | |
|
|
kiepsko widac na foto ale jest tam 3.39 reklama a na czytniku 3.99 czyli 60 gr wydymali klijentów jak macie telefony to róbcie zdjęcia i wpuszczajcie w internet taka reklama im sie przyda bo ja właśnie tak robie i mam jeszcze wedliny inne ceny na czytniku a inne na produkcie oni oszukują prawie na wszystkim wiec szukajcie i dawajcie na neta ja nastepne zdjecia postaram sie wstawic lepsze
|
|
|
~~koszyk spoż. | |
|
|
czesc
to raczej błędy ludzie, a nie celowe oszustwa - w tej branży jest mase zmian cenowych, spora ilość asortymentu a personel, nie do końca profesjonalny poprostu nie radzi sobie, nikt mądry tam nie pracuje. A po drugie kolego i koleżanko jesli już zauważysz jakieś oszustwa cenowe to olej to, olej tesco - rób zakupy gdzie indziej - tesco jest dla wiochy, wiesz co oznacza dla takiego wieśniaka niedzielny wyjazd do tesco - stary to tak jak ty byś wyskoczył np do galerii krakowskiej, albo wyższy poziom - zakupy w paryżu - ale gdzie potem ? mars? wenus? |
|
|
~~wieśniak | |
|
|
Wieśniaki idą w niedzielę do kościoła a nie do tesco.
|
|
|