~~vekom | |
|
|
no właśnie, jaka jest najlepsza sieć internetowa w stalowej woli?
Aktualnie mam MTM-Info, ale dla mnie to jest wolne i szajs, moze i pingi są średnie ale transfer.. omfg. Mam zamiar zmienić na dianę, tam jest download 1024 kbs czyli 1 mbps za taką cenę co tu mam 256. Co myślicie o Dianie? I wogóle jak ktoś ma diane niech sprawdzi na www.speedtest.net jaki ma ping. U kolegi miałem 50. Pozdrawiam Vekom. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Diana od stycznia przyspiesza internet x2.
ping obecnie od 30-50. |
|
|
~~Edzio | |
|
|
Przecież to już było. Najlepsza jest, IMHO, sieć Interblock. Z kablówek Stella. Jest wolniejsza niż Diana, ale za to bardzo dobrze zabezpieczona. A to m.in. dzięki pewnemu panu, który zna się na rzeczy i wie, co robi
|
|
|
~~ | |
|
|
a powiedz gdzie mieszkasz?
|
|
|
~~boguś | |
|
|
http://szybkiinternet.onet.pl/
Przetestuj szybkość swojego łącza, sprawdź czy jesteś gotowy na korzystanie z Internetu multimedialnego. |
|
|
~~ala | |
|
|
w Stalowej są strasznie drogie
|
|
|
~~Do Edzio | |
|
|
Stella lepsza ??? Buhahahah to zes mnie rozbawił
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
Ja napisałem, że jest lepiej zabezpieczona. Ty zaś rzuciłeś śmiechem i nie podałeś żadnych argumentów. To, że podczas ściągania pokazuje Ci prędkość 120 kB/s za abonament (strzelam) 35 zł nie znaczy jeszcze, że sieć Diany jest lepsza.
|
|
|
~~Wtrącę | |
|
|
Edzio to pochwal się co masz na myśli mówiąc, że Stella jest bardziej zabezpieczona? Przed czym? Czy może uważasz, że będąc w Stelli nie potrzebuję firewalla ani antywirusa na swoim kompie? ...bo tak jest Stella zabezpieczona?
|
|
|
~~ | |
|
|
stella to porażka internet im chodzi jak w 15 wieku interblock najlepsza sieć w stalowej jedna z najwiekszych w polsce
|
|
|
~~ | |
|
|
Tylko szkoda, ze interblock nie wyszedl poza Młodynie :(
|
|
|
~~siwy | |
|
|
szybki i zadko sie psuje internet z interbloku. mogłby sie on rozszezyc poza młodynie, np. do rozwadowa
|
|
|
~~ | |
|
|
wyszedl na jana pawła kolo centrum 4
|
|
|