Posty: 2373
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Gal.przecież wiesz że zawsze odpowiadam a ta etykietka nie świadczy jeszcze o tym że się zmieniłam albo coś się zmieniło - jestem taka sama i mam stare podejście do różnych sprawpozdrawiam
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Posty: 732
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Posty: 392
Dołączył: 6 Kwie 2009r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
No i tego Ci życze, jeszcze moze uda Ci się naprostować tam kilka osób Pozdrawiam Anulke z zarządu - bo dawniej nikogo z zarządu nie pozdrawiałem
|
|
Posty: 227
Dołączył: 16 Lut 2009r. Skąd: Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
ja rowniez probowalam pizze z roznych miejsc, najbardziej smakuje mi z quatro, moze dlatego ze tam ser maja na wierzchu, jest grube i smaczne ciasto, minus taki ze sosy sa nie bardzo- troche wodniste. moze warto zaplacic 2,10 za dobry sos ktory przeciez jest nieodlacznym dodatkiem do owej pizzy.co do telepizzy nie jadlam tam - pewnie wiekszosc ktora zamowila zamowila chociazby z czystej ciekawosci. ale nie wypowiadajmy sie skoro nie probowalismy
|
|
Posty: 673
Dołączył: 13 Sie 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
-ale po co narzekac , nie lepiej samemu w domu robic pizze jaka sie chce samemu ? Oczywiście rozumiem tych co im się wiecznie niechce i tylko narzekają .To jest jasne że pizzernie musza jakoś kombinować - media drożeją a cena nie , wiec chyba logiczne że musi się to odbywać jakimś kosztem .
|
|
Posty: 215
Dołączył: 6 Gru 2009r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT -ale po co narzekac , nie lepiej samemu w domu robic pizze jaka sie chce samemu ? Oczywiście rozumiem tych co im się wiecznie niechce i tylko narzekają .To jest jasne że pizzernie musza jakoś kombinować - media drożeją a cena nie , wiec chyba logiczne że musi się to odbywać jakimś kosztem . Chyba że ma ktoś specjalny piec w domu bo w piekarniku elektrycznym nie polecam W domowych warunkach nie da się zrobić prawdziwej pizzy. Ja osobiscie wole pizze z pieca opalanego drewnem a co do narrzekania ludzie musza cos robic więc narzekaja Pozdrawiam |
|
Posty: 2083
Dołączył: 26 Cze 2007r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Chyba że ma ktoś specjalny piec w domu bo w piekarniku elektrycznym nie polecam W domowych warunkach nie da się zrobić prawdziwej pizzy. Da się, tylko trzeba trochę popróbować, bo nie od razu wyjdzie jak trzeba. Ja taką jadam co jakiś czas i jest lepsza niż np. z takiej Rusticy obok wiaduktu. |
|
Posty: 4
Dołączył: 7 Gru 2009r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Witam szanownych forumowiczów.
Tak sobie czytam czasami nasze stalowowolskie forum i zachodzęw głowę do czego prowadzą te bezproduktywne dyskusje właścicieli i pracowników owych pizzerii, którzy ukrywają się pod kocykiem anonimowości. Czy naprawdę uważacie, że konsument który chce zamówić pizze będzie bazował na tym, że komuś innemu nie smakowała w danej pizzerii, czy po prostu sam skosztuje i przekona się o smaku danej pizzy. Dyskusja na temat gustów jest totalnie bezcelowa. To tak jakby spierać się w temacie, która kobieta jest ładniejsza (zwracam się tu do męskiej części). Całkowicie nieracjonalne. Tak tak wiem, że forum jest od tego, ażeby wyrażać swoje opinie, ale opluwanie się wzajemnie jest dość smutną praktyką. Ja ze swojej strony korzystając z okazji wyrażę swoją opinię. Jeżeli chodzi o Telepizze - pizza bardzo smaczna, szczególnie na cieniutkim cieście (finetta bodajże), lokal w miarę, chociaż jakoś tak sterylnie, obsługa bardzo miła, szczególnie damska cześć, dostawa szybko i gorąco i co bardzo ważne w dostawie można zapłacić kartą (uważam to za ewenement w naszym mieście) a jak się miło poprosi to i papieroski dowiozą. Quatro - pizza całkiem całkiem, chociaż jak dla mnie za dużo sera, dowóz troszkę poniżej normy, lokal jak mi się nie bardzo podoba, za to obsługa super z jednym zastrzeżeniem - drogie panie więcej uśmiechu. Wyraziłem swoje zdanie tylko na temat tych 2 pizzerii ponieważ dyskusja toczy się właśnie o nich. Pozdrawiam |
|
Posty: 392
Dołączył: 6 Kwie 2009r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Do Mariusza77 Masz rację. Tematem była Quattro, z tym że ktoś zasugerował, że to nasza sprawka szkalować dobre imię tej pizzeri. Uwierz nam, to jest przynajmniej żałosne, żebyśmy się w takie rzeczy bawili. Finalnym recenzorem i tak jest klient. A dlaczego piszę tak długie odpowiedzi? Żeby wszystko jasno i czytelnie wytłumaczyć. Wielokrotnie czytaliśmy różne bzdety na nasz temat(typu mrożone ciasto odgrzewane z mikrofalówki), ale zawsze traktowaliśmy to z przymróżeniem oka. Ale nie rozumiem jednej rzeczy. Dlaczego, jeśli ktoś napisze coś negatywngo na temat jakieś pizzeri, to od razu jest domniemanie, że to my? Bo jesteśmi nowi? A może to po prostu pisze niezadowolony klient.My nigdy jeszcze nie napisaliśmy żadnego słowa o konkurencji, a konkurencja o nas i owszem ( przykład Anulka, pracuje w Quattro)Zresztą, nie tylko ona. Nijaki Gb47, o ile dobrze pamiętam, też. Ktoś go zresztą przyłapał na tym, że prawdopodobnie jest szefem Quattro, a czepia się Telepizzy Według mnie, nie tędy droga. Chcesz być najlepszym na rynku, bądź najlepszym. Ja niczego nie będę podpowiadał. Wielu osobom wiele rzeczy wydają się takie proste, takie oczywiste, tylko jakoś samych pięknych Mercedesów nie widać na ulicach. Wielu z Was potrafi tylko krytykować. Zróbcie coś samemu, udowodnijcie wszystkim, że to Wy macie rację, wiecie lepiej. Na przykład ty Anulka. Czemu zapieprzasz u kogoś? Masz przecież taaakie doświadczenie. Coś Ci stoi na drodze, a może tak po prostu lubisz (niektórzy idą do wojska, bo lubią, jak im kapral wydaje rozkazy). Hmmm, według mnie nie. Po prostu nie masz na to kasy. Tak jak większość, którym się wydaje, jacy to oni nie są wspaniali, tylko jakoś nikt im nie chce płacić po 10000zl na miesiąc ( cholera, a powinni, przecież skończyłem studia Tester, też jesteś wspaniały. Po co pytałeś się u nas o pracę? Taki super z Ciebie gość, a chcesz robić u kogoś? Szkoda twojego czasu, otwórz np. McDonalda. Masz z tym jakiś problem? Aaa, nie masz kasy, no tak. Ale za to wiesz lepiej, jak powinno się obsługiwać klientów( niedopuszczalne jest przecież, żeby klient czekał 15 minut), o ile ty w ogóle byłeś klientem. Wyobraź sobie, że są ludzie, którzy już w tej kwestii są lepsi od Ciebie, a to,że nie dostałeś pracy u nas i od razu piszesz na nasz temat że to, że tamto, no to cóż, pozostaje nam tylko życzyć powodzenia. Wielu z Was powinno zejść na ziemię, zweryfikować Z tego zdania wniskuje ze liczy Pan wartość człowieka poprzez zawartość portfela. Juz nawet nie wchodze w tematy pizzeri ale o sposob Pana wypowiedzi. Ktoś tu dobrze zaznaczył ze lepiej było przemilczec a temat by sie rozpłynoł. |
|
Posty: 215
Dołączył: 6 Gru 2009r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Da się, tylko trzeba trochę popróbować, bo nie od razu wyjdzie jak trzeba. Ja taką jadam co jakiś czas i jest lepsza niż np. z takiej Rusticy obok wiaduktu. Zgodze sie z wypowiedzia powyzej,spróbować zawsze warto osobiście bardzo boleję ze nie mam uzdolnień kulinarnych Pozdr |
|
Posty: 209
Dołączył: 29 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Tester, też jesteś wspaniały. Po co pytałeś się u nas o pracę? Taki super z Ciebie gość, a chcesz robić u kogoś? Szkoda twojego czasu, otwórz np. McDonalda. Masz z tym jakiś problem? Aaa, nie masz kasy, no tak. Ale za to wiesz lepiej, jak powinno się obsługiwać klientów( niedopuszczalne jest przecież, żeby klient czekał 15 minut), o ile ty w ogóle byłeś klientem. Wyobraź sobie, że są ludzie, którzy już w tej kwestii są lepsi od Ciebie, a to,że nie dostałeś pracy u nas i od razu piszesz na nasz temat że to, że tamto, no to cóż, pozostaje nam tylko życzyć powodzenia. Wielu z Was powinno zejść na ziemię, zweryfikować Więc tak czyli mój post był ale kazaliście go usunąć. Co do pracy owszem byłem zainteresowany nie przeczę ale właśnie potwierdza się to o czym pisałem macie ludzi ..w ...hmmm no właśnie tam gdzie słonko raczej nie dochodzi. A jeżeli chodzi o moją frustrację że u Was nie pracuje ? Nie jest to powodem ponieważ ja nawet z Wami nie porozmawiałem zrezygnowałem po 15 minutach czy 10 wyszedłem . . A to że nie mam kasy ? No nie mam. A Ty tak bardzo się już dorobiłeś? Kim w takim razie są da Was wasi pracownicy? Też u Was pracują i pewnie narzekają na brak kasy w Waszym mniemaniu są gorsi? Prace mam myślę że całkiem nie głupią i nieźle płatną. A co do tego czy byłem klientem ...no nie nie byłem (i raczej nie będę...nie stać mnie na Waszą "pizze") ale dla pracowników człowiek stojący przy "ladzie" powinien nim być bez względu po co przyszedł. |
|
Posty: 392
Dołączył: 6 Kwie 2009r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Buractwo ze SM znowu po cichu kasuje posty, podobno znowu "pożyczyliście" artykuł. Oj beknie się Wam niedługo za to!
|
|