|
|
|
CYTAT Do Gala Proszę czytać ze zrozumieniem. My naszych sosów nie robimy w lokalu. One są robione dla Telepizzy przez najlepszą firmę w Polsce. Są zapakowane w saszetkach i przez to mam pewność, że nikt nie dodał czegoś od siebie. Poza tym, mają opisany skład. Na podstawie tej odpowiedzi nie ma Pan 100 % pewności co do składników sosu. Nie mam zamairu szkodzić komu kolwiek i nich kazdy za swoją prace bedzie odpowiednio wynagrodzony, cieszy mnie ze jest tyle lokali bo jest konkurencja i kazdy chce zadbać o klijenta. A co do najlepszej firmy w polsce, pracowałem w duzej zachodniej firmie ,przy sortowaniu owoców które miały się znaleść w przetworach typu drzemy, soki. Dziś wole sam kupic owoce i zrobic przetwory dla siebie. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Do Telepizzy, byłam u Was w lokalu jakiś miesiąc temu. Jeśli chodzi o obsługę, sami poszliśmy po pizze, bo przecież nigdzie nie jest napisane, że kelnerka ma przyjść to nie restauracja, więc moim zdaniem OK. Przyjdzie ktoś to dobrze, nie przyjdzie, też OK, nie robię problemów. Jeśli chodzi o pizze mi smakowała, aczkolwiek wolę z Quattro. A mówiąc o grubości pizzy, zamówiliśmy dużą z pieczarkami i szynką i jak mąż zapytał czy można ją zrobić na GRUBYM CIEŚCIE to pani powiedziała, że nie można zamówić DUŻEJ pizzy na GRUBYM CIEŚCIE, więc jak to jest z tym ciastem??
Sosy faktycznie drogie ale tak już musi być by każdy zarobił ( chodzi o firmę Waszą od sosów) a i mały wybór pizz, a żeby samemu stworzyć swoją ulubioną to drogo by wyszło,ale rozumiem, że to nie Wy wymyślaliście menu, to po prostu CZYSTA FRANCZYZNA. Pozdrawiam MY.......................................... |
|
|
|
|
CYTAT My naszych sosów nie robimy w lokalu. One są robione dla Telepizzy przez najlepszą firmę w Polsce. Są zapakowane w saszetkach i przez to mam pewność, że nikt nie dodał czegoś od siebie. Chyba, że ktoś z tej najlepszej firmy w Polsce dodał coś od siebie mniam... |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
właśnie - kutak - wyjąłeś mi to z ust
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
co ci kutak wyjął z ust?
idąc waszym tokiem myślenia to samo dotyczy masełka,jogurcików,mleczka itp którymi zajadacie się co rano wszędzie może znaleść się ktoś co doda coś od siebie i nie jesteście chyba na tyle naiwni że sos z wazonika który zostaje po kliencie na stole np w rustice idzie do zlewu osobiście wolę sos z saszetki niż sos w którym godzinę wcześniej mieszał ktoś namiętnie oblizując łyżeczkę |
|
|
|
|
CYTAT co ci kutak wyjął z ust? idąc waszym tokiem myślenia to samo dotyczy masełka,jogurcików,mleczka itp którymi zajadacie się co rano wszędzie może znaleść się ktoś co doda coś od siebie i nie jesteście chyba na tyle naiwni że sos z wazonika który zostaje po kliencie na stole np w rustice idzie do zlewu osobiście wolę sos z saszetki niż sos w którym godzinę wcześniej mieszał ktoś namiętnie oblizując łyżeczkę Widzisz starzec, dyskusja sprowokowla Cie abys sie zalogowal i dodal swoja opinie! |
|
|
|
|
zalogowałem sie w innym celu i wogóle nie lubię pizzy
|
|
|
|
|
Hmmm napisałem drugiego posta ....z odpowiedzią dla ..Państwa z Telepizzy zastanawiam się gdzie się podział? Czyżby był taki straszny
|
|
|
|
|
CYTAT Hmmm napisałem drugiego posta ....z odpowiedzią dla ..Państwa z Telepizzy zastanawiam się gdzie się podział? Czyżby był taki straszny No bo chyba nie wolno do konca być szczerym na SM |
|
|
|
|
Hmmm, odnośnie tych sosów, na Statoil też mają z tej samej firmy, więc lepiej tam nie jedzcie.
Poza tym, starzec słusznie zauważył, że do wszystkiego można coś dodać, z tym że akurat w tym przypadku jest to raczej mało prawdopodobne. |
|
|
|
|
CYTAT Hmmm, odnośnie tych sosów, na Statoil też mają z tej samej firmy, więc lepiej tam nie jedzcie. Poza tym, starzec słusznie zauważył, że do wszystkiego można coś dodać, z tym że akurat w tym przypadku jest to raczej mało prawdopodobne. Racja Panie Telepizza - Biznes to Biznes |
|
|
|
|
Nie bardzo rozumiem, co biznes to biznes?
|
|
|
|
|
Telepizza..cos za bardzo sie bronisz..na kazdy krytyczny post odpowiadasz dłuuugim wywodem . Gdybys tego nie robila pewnie temat Waszej pizzy by upadl a tak ciagnie sie i bedzie sie ciagnal ( z przewaga krytcznych glosow ). A temat przeciez nie dotyczy pizzy z telepizzy tylko Qatro .kazdy ma swoich faworytow i mamy do tego prawo a Ty tu chcesz pokazac jaka to ta Wasza pizza wspaniala i jaka to łaske nam zrobiliscie otwierajac lokal w naszym miescie .
|
|
|
|
|
Ja swoim zdaniem nie chce nikogo oczerniać, kazdemu uczciwemu życze jak najlepiej.Telepizza napewno jest indywidualna, ale ma swoje ceny. Jeszcze nie jadłem ale napewno kiedyś zamowie
|
|
|
|
|
CYTAT No bo chyba nie wolno do konca być szczerym na SM Czy naprawdę tak jest |
|
|
|
|
DrSör
naprawde Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
Odnosnie TELEPIZZY to napisze ze bardzo czekałem na otwarcie tego lokalu i nawet już zdarzyłem zamowic co nie co. Jezeli ktos ma ochote na KEBABA z Kurczakiem (bez kurczaka) za jedyna 7.90zł to polecić moge ten lokal. Kebab wielkości malutkiego naleśniczka pociętego na 4ry czesci....I wyobrazcie sobie ze ciezko to zjeść... Co do pizzy to jedyny plus to to ze jest ciepla...Bo na małej Capricosie było w sumie 0,7 pieczarki oraz 0,6 plasterka szynki ! Oj czarno widze los Telepizzy w tym miescie....
p.s. czekam na odpis |
|
|
|
|
CYTAT DrSör naprawde Z góry uprzejmie dziekuję za udzielenie odpowiedzi. |
|
|
|
|
Do Mariusza77
Masz rację. Tematem była Quattro, z tym że ktoś zasugerował, że to nasza sprawka szkalować dobre imię tej pizzeri. Uwierz nam, to jest przynajmniej żałosne, żebyśmy się w takie rzeczy bawili. Finalnym recenzorem i tak jest klient. A dlaczego piszę tak długie odpowiedzi? Żeby wszystko jasno i czytelnie wytłumaczyć. Wielokrotnie czytaliśmy różne bzdety na nasz temat(typu mrożone ciasto odgrzewane z mikrofalówki), ale zawsze traktowaliśmy to z przymróżeniem oka. Ale nie rozumiem jednej rzeczy. Dlaczego, jeśli ktoś napisze coś negatywngo na temat jakieś pizzeri, to od razu jest domniemanie, że to my? Bo jesteśmi nowi? A może to po prostu pisze niezadowolony klient.My nigdy jeszcze nie napisaliśmy żadnego słowa o konkurencji, a konkurencja o nas i owszem ( przykład Anulka, pracuje w Quattro)Zresztą, nie tylko ona. Nijaki Gb47, o ile dobrze pamiętam, też. Ktoś go zresztą przyłapał na tym, że prawdopodobnie jest szefem Quattro, a czepia się Telepizzy Według mnie, nie tędy droga. Chcesz być najlepszym na rynku, bądź najlepszym. Ja niczego nie będę podpowiadał. Wielu osobom wiele rzeczy wydają się takie proste, takie oczywiste, tylko jakoś samych pięknych Mercedesów nie widać na ulicach. Wielu z Was potrafi tylko krytykować. Zróbcie coś samemu, udowodnijcie wszystkim, że to Wy macie rację, wiecie lepiej. Na przykład ty Anulka. Czemu zapieprzasz u kogoś? Masz przecież taaakie doświadczenie. Coś Ci stoi na drodze, a może tak po prostu lubisz (niektórzy idą do wojska, bo lubią, jak im kapral wydaje rozkazy). Hmmm, według mnie nie. Po prostu nie masz na to kasy. Tak jak większość, którym się wydaje, jacy to oni nie są wspaniali, tylko jakoś nikt im nie chce płacić po 10000zl na miesiąc ( cholera, a powinni, przecież skończyłem studia Tester, też jesteś wspaniały. Po co pytałeś się u nas o pracę? Taki super z Ciebie gość, a chcesz robić u kogoś? Szkoda twojego czasu, otwórz np. McDonalda. Masz z tym jakiś problem? Aaa, nie masz kasy, no tak. Ale za to wiesz lepiej, jak powinno się obsługiwać klientów( niedopuszczalne jest przecież, żeby klient czekał 15 minut), o ile ty w ogóle byłeś klientem. Wyobraź sobie, że są ludzie, którzy już w tej kwestii są lepsi od Ciebie, a to,że nie dostałeś pracy u nas i od razu piszesz na nasz temat że to, że tamto, no to cóż, pozostaje nam tylko życzyć powodzenia. Wielu z Was powinno zejść na ziemię, zweryfikować |
|
|
|
|
Haha, pizza jest jednym z ulubionych tematów odwiedzających stalowemiasto, zaraz obok RNI vs RST Co do telepizzy, niedawno byłem i jadłem, pizza całkiem smaczna. Sosik też niczego sobie. W Quattro też byłem ostatnio i tutaj muszę napisać, że nie było rewelacji. Jak dla mnie za grube ciasto. Wątpię, aby była gdzieś na świecie pizzeria, która miałaby 100% zadowolonych klientów. Jeśli taką znajdziecie, dajcie znać
Zabiorę Twoją Wypłatę |
|
|
|
|
Zgodze się, ze pizza z Telepizzy zla nie jest.
Jedynie do czego moglbym sie przyczepic to to, ze ciasto jest mało słone ;) I tak jak ktos mowil wczesniej, do dobrej pizzy, faktycznie nie uzywa sie sosow ;) (i faktycznie sa to pizze na cienkim ciescie). Kto jadl prawdziwa pizze we Wloszech, wie o czym mowie. Jednemu pasi komfort francuskiego auta, innemu twardsze, ale pewniejsze zawieszenie aut niemieckich, znajdzie sie trzeci, ktoremu podoba sie stylistyka aut włoskich. I tym sposobem kazdy znajduje cos dla siebie. Są gusta i guściki, dlatego wydaje mi sie, ze bez sensu jest rozmawiac o gustach. Kazdy klient znajdzie cos dla siebie. Nawiazujac do Twojego ostatniego postu Telepizza: Owszem masz racje, ze wiele ludzi wie najlepiej, a i tak ,,stoi w miejscu\". Widzisz, ludzi mozna podzielic na tych co mowia i realizuja, na tych co tylko mowią i na tych co ani nie mowia ani nie realizuja. Mnie cholernie boli to, ze inni patrzac z boku na czyjs sukces, znajduja tysiace ,,podtekstow\" do tego - A bo ukradl, a bo kase dali rodzice, a bo napewno sa w tym jakies wałki. Ja nauczylem sie tego, ze zamiast myslec skad i dlaczego ktos to osiagnal, mysle jak dla siebie to osiagnac ;) Telepizza, nie podoba mi sie Twoja opinia na temat konkretnych ludzi. Ktos kto osiaga sukcesy, jest szacowany za to, ze sie tym nie wywyzsza przed innymi. Czasami lepiej jest zachowac umiar w pewnych wypowiedziach. I wiedz rowniez, ze wlasna dzialalnosc nie zawsze jest lepsza od pracy ,,u kogos\", a napewno nie jest sie kims lepszym majac swoja dzialalnosc. Ja pracuje jak to Ty mowisz ,,u kogos\" i puki co nie w glowie mi przechodzenie na swoja dzialnosc, bo pieniadze pewnie mialbym podobne, a duzo wiecej na glowie ;) Pozdrawiam serdecznie. |
|
|
|
|
orl1k - zdanie na temat opini konkretnych ludzi i dalsze , jak to Anulka napisala - wyjołeś mi do z ust
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
do Telepizzy - pokaż mi post w którym Cię szkaluję to raz!Bo co bo lubię pizzę z RusticyI a nie z tele???Czyżby to że lubię tam jadać świadczyło o tym że gdzieś reklamuję Q???No tak szef mnie pewnie teraz zwolni za to że jadam u konkurencji hahahaha
Dwa - co Cię obchodzi że pracuję u kogoś a nie na własnym - ja na to nie narzekam !!! Trzy - CYTAT Nijaki Gb47, o ile dobrze pamiętam, też. Ktoś go zresztą przyłapał na tym, że prawdopodobnie jest szefem Quattro, a czepia się Telepizzy - gb74 jest kobietą a z Q niestety ku Twojemu rozczarowaniu nie ma nic wspólnego i nie jest szefem - to akurat mogę Ciu udowodnić tylko czy Ci później nie będzie łyso??? Oskarżać szefą konkurencji o pisanie tutaj???Czy to nie jest czasem oczernianie kogoś .....np.przez konkurencjęCztery - jak już Ci wcześniej napisałam - klient pójdzie na pizzę tam,gdzie będzie miał ochotę ją zjeść,bez względy na cenę i promocje!!! (bo podobno macie najtańszą na mieście margheritę)Czyżby to Cię uraziło??? Zejdź na ziemię,bo gdybym tak strasznie się przejęła tym że ktoś źle pisze o miejscu gdzie pracuję mogłabym usunąć albo zamknąć ten temat żeby nie pozwolić sobie na to by ktoś wypisywał takie rzeczy na mój temat i Q !!! ale po co? Wtedy tacy jak ty nie mogliby się wypowiedzieć a dużo do powiedzenia mają " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Zapraszam na pizze na Konczyce kolo Nowosielca. Tam jak zjecie pizze to potem mozecie oceniac pizzerie w STW i Nisku.
Ja jeszcze nigdzie takiej smacznej pizzy nie jadlem w STW i Nisku tak jak tam na Konczycach polecaja. Nawet zapiekanki w STW sie zepsuly, o Nisku to juz nie wspomne. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Anulka Ty przeszedłaś do zarządu ? Nie nasiaknij ich podejsciem do ludzi kórzy zadają pytania i oczekują odpowiedzi
|
|