~~pzz | |
|
|
Jakoze to moj pierwszy post na tym forum pierw chcialbym rzec serdeczne dziendobry uzytkownikom
Nastepnie .. pisze w kwiestii nastepujacej .. czy ktokolwiek ma jakies pojecie gdzie uczacy sie w LO 18-latek moglby sobie po godzinach nauki dorobic ? Szukam czegos od niedawna i nie orientuje gdzie ptac , gdzie szukac ... Mam nadzieje ze pomozecie ... Aaa i glupie odpowiedzi nic nie wnoszace do tematu prosze sobie darowac ... ;p |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nikt nie ma zadnych pomyslow ? :(
bardzo mi na tym zalezy ... ;o |
|
~~Stalówek | |
|
|
pochodz po firmach,bankach np.Aigo.widziałem jak ludzie roznosza z tej firmy ulotki.moze Sztafeta potrzebuje kogos do roznoszenia gazet po urzędach?ogłos sie po klatkach że możesz komus wytrzepac dywany,jakiejs starszej osobie,zrobisz zakupy.tu 5 zeta,tu 2,tu złotóweczka i sumka sie moze uzbiera.jest dobry okres porządków przed świętami.moze sąsiadowi trzeba umyć auto?wezmiesz dyszkę i umyjesz ręcznie.taka usługa nie schodzi poniżej 18zł.tam sie spiesza a Ty powoli i dokładnie.pzdr.
|
|
|
~~gg | |
|
|
automatyczna myjnia ok 13-15zl
reczna to i 50 ! |
|
|
~~MaRtA | |
|
|
przejdz sie do tesco wiem ze tam zatruniaja uczniow. nawet fajna raca i mozna pare gr.zarobic powodzenia
|
|
|