|
|
|
co na kaca ???nie_wiem:
anioly sa cale zielone |
|
|
|
|
anioly sa cale zielone |
|
|
|
|
CYTAT co na kaca ???nie_wiem: hehe Niedziela godz 8:08, widać że dobre balety były, ale ja na twoim miejscu jeszcze bym sobie pospał:p NON SERVIAM |
|
|
|
|
CYTAT co na kaca ???nie_wiem: Najlepszy sposób aby unikać kaca to niespożywanie alkocholu dzien wczesniej! |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT co na kaca ???nie_wiem: Najlepszy sposób aby unikać kaca to niespożywanie alkocholu dzien wczesniej! niby i racja ale to temat co na kaca a nie "nie pic dzien' wczesniej P - ju zpo fakcie a do kolegi od "pracy' - co ja biedny dzisiaj mam robic dzialke pojde skopac ale juz jest lepiej - 2 litry pepsowy wlalem poki co w siebie anioly sa cale zielone |
|
|
|
|
Najlepsze na kaca jest powietrze z pompki do materaca!
|
|
|
|
|
No to moze tak: jajecznica na boczku lub żurek, a do picia mi pomaga gorąca herbata z cytryną w duzej ilości .
Dla bardziej wymagających mozna pooglądać obietnice Tuska lub Oredzie prezydenta |
|
|
|
|
Dla bardziej wymagających mozna pooglądać obietnice Tuska lub Oredzie prezydenta:
10/10 anioly sa cale zielone |
|
|
|
|
CYTAT Dla bardziej wymagających mozna pooglądać obietnice Tuska lub Oredzie prezydenta: 10/10 Rzeczywiście.. dowcip niesamowity.. Na kaca to piwko polecam albo dwa, przejdzie moment - potem obiadek i gra gitara. |
|
|
|
|
CYTAT Rzeczywiście.. dowcip niesamowity.. Na kaca to piwko polecam albo dwa, przejdzie moment - potem obiadek i gra gitara. To chyba wersja dla bezrobotnych. |
|
|
|
|
CYTAT [cytat] Rzeczywiście.. dowcip niesamowity.. Na kaca to piwko polecam albo dwa, przejdzie moment - potem obiadek i gra gitara. To chyba wersja dla bezrobotnych. Ponieważ ? |
|
|
|
|
CYTAT To chyba wersja dla bezrobotnych. Ponieważ ? [/cytat] Ponieważ, są przypadki ze na następny dzień musisz iść do pracy i nie wypadało by pić przed pracą. |
|
|
|
|
Z tym się zgodzę, ale dzisiaj mamy niedzielę i autor tematu nie wspominał o pracy.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT To chyba wersja dla bezrobotnych. Ponieważ ? Ponieważ, są przypadki ze na następny dzień musisz iść do pracy i nie wypadało by pić przed pracą.[/cytat] Oczywiście przed pracą nie wypada ale w pracy to już można, mniam |
|
|
|
|
kutak - w pracy najlepiej
|
|
|
|
|
CYTAT Z tym się zgodzę, ale dzisiaj mamy niedzielę i autor tematu nie wspominał o pracy. Ale nie napisał tez kiedy bedzie spozywał alkochol Z ciekawości zapytam - stosował ktoś juz 2kc ? i czy spożycie tego produktu przynosi spodziewany efekt ? Ps . Autor zaznaczył ze juz po fakcie ! ale są tacy co i wniedziele muszą pracować |
|
|
|
|
Bo pić to trzeba umieć! ... w pracy też
CYTAT Gal: Najlepszy sposób aby unikać kaca to niespożywanie alkocholu dzien wczesniej! Gal nikt nie spożywa alkocholu! Wszyscy piją alkohol |
|
|
|
|
Stosowałem 2kc i inne podobne, na mnie nie działa, niektórzy znajomi są zadowoleni.
Nauczyłem się przepijać wódkę wodą i nie mam problemu z kacem, co innego po piwie, wtedy leczę piwem. |
|
|
|
|
CYTAT Bo pić to trzeba umieć! ... w pracy też CYTAT Gal: Najlepszy sposób aby unikać kaca to niespożywanie alkocholu dzien wczesniej! Gal nikt nie spożywa alkocholu! Wszyscy piją alkohol Nikt nie chodzi do ubikacji aby się załatwić |
|
|
|
|
Jestem zwolennikiem spożywania alkoholu ale w rozsadnych ilosciach ale nie w nadmiarze
I ta prosta i skuteczna metoda zapewnia mi unikania pewnych cierpień Wszystkim polecam - dużo ruchu na świeżym powietrzu i regularne uprawianie jakiegokolwiek sportu Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT Nikt nie chodzi do ubikacji aby się załatwić Ja chodzę... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Nikt nie chodzi do ubikacji aby się załatwić Ja chodzę... A ja spożywam alkochol! |
|
|
|
|
co Wy tam wiecie o leczeniu kaca ??
sex to jest to Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
CYTAT co Wy tam wiecie o leczeniu kaca ?? sex to jest to Sposób ma pomoc a nie pogorszyc stan "chorego" |
|
|
|
|
jak pogorszyc ??
masz jakies inne zdanie na temat sexu bo chyba mijamy sie co nie co Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
CYTAT jak pogorszyc ?? masz jakies inne zdanie na temat sexu bo chyba mijamy sie co nie co Jak to napisać abysmy sie nie mijali. nieodpowiednie lekarstwo na tę chorobe |
|