~~ | |
|
|
To znaczy czego nie rozumiem? Że nie potrafisz rozsądnie argumentować swoich wypowiedzi?
Przecież Ty pewnie nie wiesz co to jest Manifest Rzymski A najfajniej by było gdyby mi się przyśniła Charlize Theron. Lenin i Błądek są poza moim kręgiem snów Jesli Ty o nich marzysz - ja Cię nie piętnuję, to Twoja prywatna sprawa. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
nie muszą mi się śnić jakieś aktorki dla homosiówa z tobą szkoda dyskutować bo nie masz wiedzy a wydumałeś sobie androny które zniechęcają człowieka do podejmowania jakiejkolwiek dysputy bo do nie trzeba mieć partnera, ukończ przedszkole polityczne a wtedy może dostąpisz zaszczytu dyskusji
|
|
|
~~ | |
|
|
Przecież Ty ciągle prowadzisz pyskówkę, a nie dyskusję. Erystyczne chwyty zachowaj dla kogoś innego.
Jakoś nie uważam rozmowy z Tobą za zaszczyt, raczej za coś niestosownego. Zaś co do mojej wiedzy, to nie narzekam na jej poziom. I nie ukończyłem WUML-u albo KUL-u A wiedzę to Ty masz na poziomie podręcznika Alberta - fakty nie wolne od osobistych ocen. Nie umiesz logicznie argumentować swoich wypowiedzi, reagując jedynie nędzną słowną agresją. W sumie to mi żal Ciebie. |
|
|
~~ | |
|
|
Albert jest dla przedszkolaków a zaszczytu nie dostąpisz bedąc na poziomie Tofila albo to dla Ciebie szczyty poziomów a twoje oceny mnie gówno obchodzą i nie czytaj więcej tyvch książek o erystycznych chwytach zobacz co się dzieje w rzeczywistości
|
|
|
~~ | |
|
|
a dla Twoje wiedzy Albert to Wojciech Roszkowski europoseł z PiS czyli lewicowy palant
|
|
|
~~ | |
|
|
I znowu wyzywasz.
Nie no, o znajomość chociażby Kieniewicza czy Bardacha to Cię nie posądzam. Cienki jesteś. A dyskusji nie jesteś w stanie podjąć, bo zwyczajnie nie masz argumentów. Przypominasz Kaczyńskich - jak katarynka jedziesz na jednej kasecie i nic więcej Mimo to dobranoc. |
|
|
~~ | |
|
|
a dla Twoje wiedzy Albert to Wojciech Roszkowski europoseł z PiS czyli lewicowy palant
Hehe, a współautorką jego książek jest też Radziwiłówna, była minister edukacji |
|
|
~~ | |
|
|
ani Kieniewicza nie znam, bo nie żyje ani Bardacha ten to chyba jeszcze żyje nie miałem przyjemnościa grubasów z SLD też mi się nie chce poznawać twoje argumenty znam bo czytałem też i Kim Ir Sena tzw dzieła a swoich lewicowych idoli mi tu nie przedstawiaj bo boli mnie to że się nazywają prawicą i nich ci się przyśni Eva Peron, brzmi podobnie a jakże lepiej
|
|
|
~~ | |
|
|
Chociaż tyle, że Ty widzisz że polska scena polityczna nie jest wyraźnie spolaryzowana.
A widzisz, Kim Ir Sena nie czytałem bo nie widzę powodów żeby czytać takich "klasyków". Eva Peron też nie jest aniołkiem, mimo wzruszającego filmu z Madonną i jej zaśpiewką "Don't cry for me Argentina". Nie rozumiem dlaczego mnie łączysz z SLD, ta partia faktycznie nie ma nic wspólnego z lewicowością (program jest lewicowy, ale działania już nie). |
|
|
~~ | |
|
|
W Polsce nie ma prawdziwej lewicy. Najbliższe gospodarczym ideałom lewicy jest PiS. Najgorszy jest tzw. konserwatywny liberalizm, czyli w gospodarce róbta co chceta, a w obyczajach konserwa. A PO dąży do czegoś takiego. To już wolę konserwatywny socjal PiSu niż konserwę liberalną PO.
|
|
|