NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
1 2 3 »
NADBEREŻNY CHCE BYĆ PRZEWODNICZĄCYM RADY :),
~~coll
ff
Wysłany: 13 Gru 2007r. 16:34  
WWW.SZTAFETA.PL

Jak ustaliła „Sztafeta”, mimo że o fotel przewodniczącego RM w Stalowej Woli ubiegali się Stanisław Cisek i Janina Sagatowska, ostatecznie na tę funkcję „namaszczono” Lucjusza Nadbereżnego, najmłodszego radnego obecnej kadencji. – To prawda, możemy potwierdzić te informacje - poinformowało „Sztafetę” dwóch radnych z klubu PiS, który ma większość w radzie.

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 13 Gru 2007r. 16:34  

~~dejavu
ff
Wysłany: 13 Gru 2007r. 17:33  
Niech ten Pan najpierw posprząta po sobie.
Po kampanii dalej syf na ulicach. Gdzie nie popatrze tam Błądek.

~~
ff
Wysłany: 13 Gru 2007r. 19:20  
no to chyba koniec TKM-u będą jajaumiech

~~
ff
Wysłany: 13 Gru 2007r. 19:29  
może powstanie w Stalowej PiS po kamikadze TKM-u, taki prawdziwy PiS do którego wtedy zapisałbym się, ale bez dotychczasowych członków

~~fred
ff
Wysłany: 14 Gru 2007r. 10:12  
Ja bym najpierw posłał pana Lucjusza do szkoły i pozwolił skończyć edukacje. Moze skończyć jak nasz były prezydent Kwasniewski, który zapomniał obronić pracy magisterskiej, czy nasz kochany poseł zdać matury. Powinien brać przykład z innych. Mieszkańcy Stalowej Woli nie będą brać na swoje barki niepowodzenia w edukacji Lucjusza. Jedne studia musiał przerwać, aby rozpoczynać drugie w Stalowej Woli. Gest godny pochwały za taki patryjotyzm, ale czy konieczny?

~~belfer
ff
Wysłany: 17 Gru 2007r. 08:26  
CYTAT
Ja bym najpierw posłał pana Lucjusza do szkoły i pozwolił skończyć edukacje.

Przypomnij sobie przedwojenne powiedzenie "nie matura, lecz chęć szczera zrobi z ciebie oficera".
W Stalowej Woli nie wykształcenie, nie umiejętności, nie doświadczenie, ale poparcie księdza proboszcza wystarczy. Na każde stanowisko.

~~***
ff
Wysłany: 17 Gru 2007r. 11:13  
do freda!!-pan radny Lucjusz Nadbereżny nie przerwał zadnych studiow tylko studiuje na 2 kierunkach...nie orientujesz sie,to sie przymknij i glupot nie wypisuj!! :]pozdrawiam freda-bajkopisarzaumiech

~~Student
ff
Wysłany: 17 Gru 2007r. 14:26  
Dlaczego wielu pajaców myśli że przez studia nabywa sę jakieś mądrości, czy wiedzy (coś tam wpadnie) otóż studia uczą myśleć i studiować samemu. Po prost uczą myśleć gdzie znaleś i jak się dowiedzieć, więc pustaki prosze nie wypisujcie pogrążających was postów.

~~
ff
Wysłany: 17 Gru 2007r. 14:37  
CYTAT
NADBEREŻNY CHCE BYĆ PRZEWODNICZĄCYM RADY umiech

A ja chcę być prezydentem, mieć najnowszy model ferrari, z dniem jutrzejszym przejść na emeryturę,hodować znaczki i zbierać rybki smiech2

~~
ff
Wysłany: 17 Gru 2007r. 19:26  
a ja chcę mieć mądrą radę a nie "cyrk"

~~pisuar
ff
Wysłany: 18 Gru 2007r. 21:59  
coola ja chcę mieć mądrą radę a nie "cyrk". Według najnowszych doniesień pan Nadbereżny już otrzymał awans na dyrektora jednego z biur poselskich w mieście. Tak więc względy ambicjonalne tego zapowiadającego się "prawiczka" zostały w należyty sposób zaspokojone. Teraz można spokojnie przystapić do wyboru przewodniczącego rady miasta, no chyba że okaże się to stanowisko zwykłym wolontariatem...

~~
ff
Wysłany: 19 Gru 2007r. 00:03  
jaki poseł taki dyrektorumiech

~~
ff
Wysłany: 19 Gru 2007r. 20:30  
CYTAT
Ja bym najpierw posłał pana Lucjusza do szkoły i pozwolił skończyć edukacje.

Przypomnij sobie przedwojenne powiedzenie "nie matura, lecz chęć szczera zrobi z ciebie oficera".
W Stalowej Woli nie wykształcenie, nie umiejętności, nie doświadczenie, ale poparcie księdza proboszcza wystarczy. Na każde stanowisko.Bez wyjątku. Tę lukę po byłych sekretarzach partii wypełnili różnej maści kapelani, proboszczowie, dziekani itp.Cytowane porzekadło było modne nie przed wojną ale tuż po wojnie.My nie potrafimy chodzic sami, zawsze nas muszą "podtrzymywać" różni funkcjonariusze.

~~
ff
Wysłany: 19 Gru 2007r. 23:24  
precz z PiSkomuną

~~
ff
Wysłany: 19 Gru 2007r. 23:30  
a na drzewach zamiast liści będą w..... piskomuniści

~~ken
ff
Wysłany: 20 Gru 2007r. 11:18  
Niech ten Pan najpierw posprząta po sobie.
Po kampanii dalej syf na ulicach. Gdzie nie popatrze tam Błądek. Z tego Nadbereżnego to kawał nadętego bufona i aroganta. Wystarczy przeczytać z nim wywiad w sztafecie żeby się o tym przekonać. Jak takiego cynika nieopierzonego można tak wysoko windować??? Myślałam, że Sagatowska, Sibiga i Cisek to ludzie ułożeni, doświadczeni, odpowiedzialni a to wychodzi że to tylko badziewie!!

~~
ff
Wysłany: 21 Gru 2007r. 00:42  
siembidy żona ma firmę sprzątającą, sprząta starostwo niech ona posprząta

~~kaja
ff
Wysłany: 12 Sty 2008r. 21:07  
LUDZIE WY JESTEŚCIE CHORZY Z ZAZDROŚCI!!!!!!!!!
Nie możecie ścierpieć, że młody chłopak jest tak przedsiębiorczy i dąży do realizacji jakiś celów,bo dla większości z Was celem i szczytem marzeń jest zmywak w Anglii!!!

~~
ff
Wysłany: 12 Sty 2008r. 21:20  
kaja Ty chyba nie jesteś z tego świata, ten Nadbereżny to najgorszy radny tej kadencji, gorszy od Rehorowskiej niech Warchoł pluje sobie w brodę że go wybrał, a z tego co wiem Sagatowska już nie chce popierać głupot Błądka i Siembidy dotyczy to także najmniej nadającego się radnego na przewodniczacego rady

~~bodi
ff
Wysłany: 12 Sty 2008r. 21:25  
Kaja o jakiej zazdrości ty mówisz. Czyzby to był Twój chłopak. Słuchaj dziewczyno trzeba znać swoje miejsce w szeregu. Ludzie dokonali wyboru Nadbereznego i może dobrze. młody prężny. ale na przewodniczącego rady sie nie nadaje rozumiesz ?. tu trzeba mieć troche doswiadczenia, dyplomacji, znajomości tematu, pewnej ciągłości w tego typu działalności, A on jest jeszcze smarkacz. a chyba nie chcemy żeby nie był soba i był sterowany przez Tych wszystkich starych wyjadaczy. po prostu on sobie nie poradzi. Martwi mnie że tacy starzy radni jak wymienieni wyżej wogóle dopuszxcaja takie rozwiązania. Panowie odważcie się nie kryjcie sie za modzieżą. Dajciie cos z siebie pogadajcie. i dogadajcie . słuzcie naszemu miastu i naszym mieszkańcom a nie waszym partykularnym interesom i jakimś partiom. ZRÓBCIE COŚ W KOŃCU

~~
ff
Wysłany: 12 Sty 2008r. 21:48  
kaja to pewnie Nadbereżny, jest zakochany w sobieumiech

~~olka
ff
Wysłany: 13 Sty 2008r. 11:13  
Tego chłopaka nie nauczyło nic nawet porażka w głosowaniu dzięki swoim partyjnym kolegom.Zero pokory i krytycznej samooceny. Szkoda mi go bo Blądek i Siembida go zniszczą. Chłopcze jesteś tylko marionetką czy jeszcze na dodatek jest ślepy?

~~kaja
ff
Wysłany: 13 Sty 2008r. 11:15  
po pierwsze wypraszam sobie takie insynuacje,co Wy myślicie,że tylko rodzina może popierać Lucka?otóż zapewniam,że nie!!,po prostu dosyć mam już tej komuny, która pluje na wszystkich, którzy chcą coś zrobić dla tego kraju,ktoś mówi o doświadczeniu, ale proszę zauważyć,że w naszym państwie doświadczenie mają tylko czerwoni,więc co, mamy nadal dawać się im okradać?,pozwalać na wyprzedaż mienia za grosze?,dajmy szansę młodym, nie zepsutym totalitaryzmem i liberalizmem!!Poza tym,z tego co słyszałam i w pewnym stopniu także zaobserwowałam to Lucjusz ma dobre pomysły i do tego jest także dobrym człowiekiem!!!

~~
ff
Wysłany: 13 Sty 2008r. 14:17  
pomysły jego są głupie obliczone na tani poklask jak to w PiS. A jaki jest pusty świadczy jego zgoda na kandydowanie, uwiarygadnianie Błądka, który z "oszczędności" nawe Biura nie otworzył przyzwoicie, jak się mozna dowiedzieć z tablic na budynku ma tam biuro tylko Ortyl. Błądek mu nie płaci więc szuka żeby ktoś mu dał źródło utrzymania, czyli Miasto. Miał szansę, ale już ją stracił został jednym z patałachów z PiS, w każdym razie ja już nigdy nie zagłosuje na PiS a za to co robią mam nadzieję ktoś ich ukarze.

~~kaja
ff
Wysłany: 2 Lut 2008r. 21:34  
LUDZIE tacy jesteście mądrzy i tylko psioczyć na PIS potraficie, to zobaczcie co Wasza cudowna platforma robi-GÓWNO!, Tusk skupił się jedynie na tym jak zostać prezydentem, a gdzie ten obiecywany cud gospodarczy?, gdzie te rzesze powracających emigrantów??

1 2 3 »

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »