~~kaja | |
|
|
no a ostatnio rzeczywiście dużo robią, rozwiązują poważne problemy:np.uszkodzony laptop pana Ziobro, może niedługo stwierdzą,że za dużo wkładu w długopisie zużył, no rzeczywiście platforma bardzo troszczy się o nasz kraj!!!!!!!!no ale macie co chcieliście głupie ludzie, brak słów!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
ten Pan Ziobro to niezły aparacik a PiS jest tragiczny a w Stalowej jeszcze gorzej
|
|
|
~~Jasio | |
|
|
Znowu się zaczyna. Ci z Pis-u przynajmniej przydzielili potężne środki na rozwój naszego regionu lecz nie można było ZDĄRZYĆ ich wykorzystać bo... . Ci z PO w pierwszych swoich decyzjach ZDĄRZYLI zabrać większość tych środków, żeby nie było można ich wykorzystać bo mają podkarpacie w dalekim poważaniu. No , no, no i co... , a nic jesteśmy wszyscy siebie warci.
|
|
|
~~ | |
|
|
płacą Ci za powtarzanie takich bzdur, czy jesteś zwyczajneie głupi i jesteś włączonym radyjkiem propagandy PiS
|
|
|
~~Apas | |
|
|
Ludzie !Skąd u was tyle nienawiści!?Czy znowu trzeba wojny aby się zjednoczyć?Ja glosowalem na PiS 2 lata temu i teraz, ale w całośći z ich programem się nie zgadzałem!Niepodobał mi sie klerykalizm panstwa i nadgorliwość Ziobry (mogł to wszystko robić bez fanfaronady).Ale wybrałem mniejsze zło i liczyłem ,że się dogadją z PO i bedzie normalna zdrowa partia rządząca-ale nadmierna ambicja Tuska (a moze chytrość)doprowadziła do tego co jest.Nienawiść !!!
A pan Lucjusz nie mirzy siły na zamiary...nie myślę ,aby sobie poradził ze skłóconą naszą radą miasta i Panem prezydentem. |
|
|
~~ | |
|
|
Tusk to ten ambitny a druga strona to bez ambicji ale macie wodę z mózgów
|
|
|
~~ | |
|
|
Luciusza to pewnie błądek wpuszcza, wypuszcza a potem pewnie mu kupi "kaganiec"
|
|
|
~~kaja | |
|
|
nie wiem dlaczego zawsze jak jest jakiś temat np. o Lucjuszu to zaraz wszyscy Błądek, Błądek, ludziska dajcie już spokój z tym Błądkiem bo rzygać już się chce na to Wasze gadanie!!Platforma gówno robi,ale jakoś nikt o tym nie wspomina, czy to klapki na Waszych oczach? ktoś pluje, a Wy mówicie,że pada deszcz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
~~Bartek | |
|
|
A czemu ma chłopak nie spróbować? Ciekawe, czy okiełzna zapędy radnego Kotulskiego i reszty tej przeciekawej rady. Może mógłby poczekać z jedną kadencję jeszcze, ale co tam. Od 4ech lat może legalnie kupić browar, więc można mu dać szansę
Hehe, a prawica zawsze jedną wielką kupę pozostawiała Ciekawe tylko, kto posprząta po PiS i PO. LiD nie bo to lewica o mocy herbaty zaparzanej po raz dziesiąty z tej samej torebki. Populiści raczej też nie, bo jakoś nie wyobrażam sobie powrotu Leppera i Giertycha. Zapowiadają się ładne rozterki przy następnych wyborach. |
|
|
~~ | |
|
|
co Kaja a ten Lucjusz taki rozkoszny może to i lepiej nich się wygłupia jako przewodniczący a on pracuje u bladka, bladek jest z pis prawda, zresztą on też a tyle sukcesów pis przez dwa lata było, że hohohohohohohoh itd. szczególnie na konferencjach prasowych Ziobry
|
|
|
~~ | |
|
|
Solidarność i OPZZ to dwa ramiona socjalizmu w Polsce. Jeden związek jest ściśle zwiazany z socjalistycznym PiSem, drugi z socjalistycznym SLD. PiS i SLD mają ten sam socjalistyczny program gospodarczy a różni je tylko podejście do religii. Brawo PO.
|
|
|
~~Bartek | |
|
|
Solidarność i OPZZ to dwa ramiona socjalizmu w Polsce. Jeden związek jest ściśle zwiazany z socjalistycznym PiSem, drugi z socjalistycznym SLD. PiS i SLD mają ten sam socjalistyczny program gospodarczy a różni je tylko podejście do religii. Brawo PO.
Nooo, tylko, że PO + PiS = AWS |
|
|
~~ | |
|
|
a SLD + KGB = towarzysz Cze
|
|
|
~~Bartek | |
|
|
Pomijam błąd logiczny w Twoim równaniu. U mnie były dwie instytucje stworzone w tym samym celu.
A wiesz, że porównanie kogokolwiek do KGB to porównanie do czegoś co działało sprawnie? Pewnie nie, boś się dał zaślepić, że wszystko na wschodzie było złe. Cymbały z CIA mogły agentom KGB obgryzać paznokcie u stóp, pod warunkiem że wcześniej umyli zęby. I zakoduj - lewicy w Polsce nie ma. Bo SLD koło lewicy nawet nie stało. Masz tylko prawicę od skrajnej (LPR, PiS i Samoobrona) po centrową (PO i SLD). |
|
|
~~ | |
|
|
a ja uważam że nie ma prawicy w Polsce tylko jest sama lewica a to wychodzi po analizie programów i działań najbliżej do prawicy jest PO i tyle. Pochwał też pacanie Dzierżyńskiego i Berię
|
|
|
~~Bartek | |
|
|
No wiesz co? Dzierżyńskiego sam powinieneś chwalić. Bo to Polak, który zamordował najwięcej Rosjan.
I dzięki za inwektywę, już Ci ulżyło czy dalej główka boli? A lewicy na miarę europejską w Polsce nie ma. |
|
|
~~ | |
|
|
nie wiadomo czy Polak, pewnie Twój idol Łukaszenko stra się o to żeby był Białorusinem a głupi jesteś niepomiernie po tym tekście o KGB i Dzierżyńskim... i wiesz co nie zwracaj się do mnie, bo to mnie obraża... nie chę mieć cokolwiek wspólnego z takim typem
|
|
|
~~Bartek | |
|
|
O idolach tu nie dyskutujemy. Łukaszenki nie lubię, bo nie rozumie on że ZSRR jest już historią.
I właśnie pokazujesz prawicowy poziom rozmowy - jak ktoś ma czelność myśleć inaczej to jest niegodny rozmowy z Tobą. Jakby to określić, hmmmm, bufonada i pycha?? Aha, a wspólnego nic nie mamy. Na szczęście. |
|
|
~~ | |
|
|
a twoją lewicowość naiwność, fanfaronada, nieznajomość historii takie głupoty możesz sobie wciskać z zebraniu swojego kółka Komsomołu, wyjedż na Kubę, bo psujesz powietrze
|
|
|
~~Bartek | |
|
|
Ech, wyzwiska, wyzwiska i jeszcze raz wyzwiska.
Na nic więcej Cię nie stać "Historyku"? A na ktorą część Kuby? Komunistyczną czy na Guantanamo? |
|
|
~~ | |
|
|
o "geograf" oczywiście na tę komunistyczną nie wiem czy Amerykanie chcieliby Cię utrzymywać z swoich podatków
|
|
|
~~Bartek | |
|
|
W sumie masz rację. Guantanamo to wszak więzienie i jeden z najbardziej zmilitaryzowanych zakątków świata.
A skąd u Ciebie troska o amerykańskich podatników? |
|
|
~~ | |
|
|
to ich sprawa i dlatego nie wiem, mnie interesują podatki w Polsce żeby je bez sensu nie wydawano a najlepiej pobierano w takim stopniu żeby głupoty władzom nie przychodziły do głowy, internacjonalizm i międzynarodówkę mam daleko w d.... może pojedź do swojej lewicy europejskien np do holandii gdzie w klubie gejowskim poznasz podobnych sobie lewicowców
|
|
|
~~ | |
|
|
Hehe, widzę że z tych klubów korzystałeś, skoro wiesz kto tam przebywa. I dlatego na pewno tam nie wstąpię, bo homoseksualizm mnie mierzi, nie wiem po co oni tak się epatują ze swoją odmienną seksualnością.
No to masz lewicowe podejście do podatków - progresywność i rozsądne nimi dysponowanie. Internacjonalizm mnie nie interesuje, jestem za unią europejską państw, a nie eurolandem. A jeśli masz międzynarodówkę w dupie to i w dupie masz manifest liberalny z Rzymu i frakcję prawicową w parlamencie UE? |
|
|
~~ | |
|
|
nic nie rozumiesz, dlatego określasz siebie jako lewicowca, szkoda słów idź spać może prześni ci się lenin albo błądek:
|
|
|