|
|
|
A może kogoś interesuje praca spawacza (26 zł dniówka) bo mój syn stracił by ten zarobek na dojazd, kanapki i niewiele by zostało
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gdzie takie kokosy dają ???
|
|
|
|
|
kawałek za Niskiem, metaloplastyka, nie ma zbytnich wymagań, dokładność, precyzja, 8 godzin pracy.. no a potem nagroda
|
|
|
|
|
A moze tam trzeba przyjść ,wziąść gazete i siedzieć bo wychodzi 3 zł z groszami za godzine
|
|
|
|
|
hmm cena za spawanie rewelacja po prostu
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
czyli 520 na reke/miesiac. Jalmuzna.
Niech chlopak na zachod uderza, co sie ma marnowac. Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
CYTAT Niech chlopak na zachod uderza,co sie ma marnowac. No tak wszyscy czekają z otwartymi rękoma na zachodzie a „praca leży na ulicy” A czy wierzyćie w zakorzeniany przez dziesiątki lat mit "o dorabianiu się na zachodzie" ragnarok - nie rezygnuj Masz talent i musisz go wykorzystać Najlepiej przy szorowaniu garnków na zachódzie,albo dziadom dupy myć w USA. Pozdr |
|
|
|
|
Tak czy inaczej z czegoś trzeba żyć, a mitem są reklamy zachęcające stęsknionych do rodzin Polaków do powrotu do kraju gdzie praca czeka na każdego.
|
|
|
|
|
Jak ktoś chce znaleźć pracę to znajdzie.Tylko trzeba chcieć a dla chcącego nic trudnego
Pozdr |
|
|
|
|
taaa... ze stawką 26 zł dniówka,
|
|
|
|
|
CYTAT taaa... ze stawką 20 zł dniówka Lepsze to niz siedzenie na (_._) i nażekanie |
|
|
|
|
siedzieć 8 godzin poza domem, 1,5 godziny dojazd i nic do domu nie przywieźć lepsze niż szukanie normalnej pracy? No nie wiem
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT taaa... ze stawką 20 zł dniówka Lepsze to niz siedzenie na (_._) i nażekanie Ale ty po HARWARDZIE to chyba dobrze zarabiasz??? Nie pytaj skąd wiem po "naŻekaniu" |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Niech chlopak na zachod uderza,co sie ma marnowac. No tak wszyscy czekają z otwartymi rękoma na zachodzie a „praca leży na ulicy” A czy wierzyćie w zakorzeniany przez dziesiątki lat mit \"o dorabianiu się na zachodzie\" ragnarok - nie rezygnuj Masz talent i musisz go wykorzystać Najlepiej przy szorowaniu garnków na zachódzie,albo dziadom dupy myć w USA. Pozdr Dresor czy jak się tam zwiesz. Nie wiem czy Ty sie z choimki urwałś czy słuchasz swojego Pana Tuska... Mój syn pracuje w Anglii i nie myje garów i podciera tylków jak TY to mówisz. W Polsce siedziałby na bezrobociu albo dymał u jakiegos wyzyskiwacza góra za 1000 zł netto na miesiac. Jeśli Pani syn jest spawaczem w miarę dobrym nie partaczem to pracę w irlandii Holandii itd znajdzie bez problemu. I moja rada niech jedzie jak najszybciej. Z tego co wiem to spawacze mają dobrze w Mostostalu. CYTAT Aha i DRSOR jak byś potrzebował roboty to u mnie zawsze znajdziesz pamiętajumiech dam Ci 25zł na rękę dniówkę ( 8h) więc pamiętaj jak coś to pisz chłopie do mnieumiech popracujesz z pół roku a później bedziesz się udzielał na forum umiech jak chcesz coś dopisać do poprzedniego posta użyj "zmień" a nie dopisuj kolejnego po 3 minutach mod J-r Pytam się rudy gdzie te cuda? |
|
|
|
|
Zagranicą też już powoli się urywa ,lecz do odważnych świat należy ;)
A jeżeli chodzi o kraj to lepsza taka praca niż żadna |
|