~~faza | |
|
|
Czy stalowowolski zakład kominiarski wysyła swoich przedstawicieli słuzbowym zielonym audi kombi,o znanym nr rejst. na blokowiska z zyczeniami swiateczno-noworocznymi za odpowiednia kasiorke???
|
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
~~ | |
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
to nie żart?
|
|
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
I znowu jak co roku Przewielebni Wysłannicy Watykanu rozpoczynają akcję spisu inwentarza połączoną ze zbiórką abonamentu w kopertach – ciekawe, że bezwzględny w takich przypadkach Urząd Skarbowy okazuje się w tej sytuacji źródłem niekończącej się wyrozumiałości
Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
~~hate eternal | |
|
|
bo widzicie Ziorro, w Polsce ksiundz zawsze bedzie wazniejszy niz prawo. Amen
|
|
|
~~Leonsio | |
|
|
mnie niedziwi ze stare komuszyska takie wyrozumiale chca sie wybielic owieczki "Bolszewicy na mszy w pierwszych zedach siedza caluja sultanne i oplatki jedza a ksiadz ich przytula i garnie do siebie SBkow kapusiow co chca miejsca w niebie Jezus na to patrzy lez ma pelne oczy pujdzie ksiadz do piekla wyzej niepodskoczy"tekst z piosenki Bolszewicy na mszy Kukiza
|
|
|
|
|
|
CYTAT I znowu jak co roku Przewielebni Wysłannicy Watykanu rozpoczynają akcję spisu inwentarza połączoną ze zbiórką abonamentu w kopertach – ciekawe, że bezwzględny w takich przypadkach Urząd Skarbowy okazuje się w tej sytuacji źródłem niekończącej się wyrozumiałości Zaraz ktoś napisze: - Ile dajecie księdzu chodzącemu po kolędzie? . . . . . I jak zwykle ktoś odpisze: - 10 sekund, potem spuszczam psa |
|
~~kuk | |
|
|
CYTAT na wałowej najtaniej z wszystkich kser w stalowej. z płyt też drukują. Nie wiecie czy chodzą już na oś.Centralnym? |
|
|
~~hehe | |
|
|
Ile razy mam pisać, że nie pisze się oś. tylko os.
|
|
|
~~NAPINACZ | |
|
|
W zeszłym roku jakiś kominiarz w mediach się wypowiadał, że zakład kominiarski (a w ogóle to jest taki?) nie wysyła nikogo z życzeniami i kalendarzami po blokach, nawet tych przebranych w czarne mundurki ... ale ja tam nie wiem.
|
|
|
~~xxxx | |
|
|
os.Centralnym.. znaczy jaka to ulica?
|
|
|
~~Zbynio | |
|
|
No to jak jest z tymi kominiarzami? W tamtym roku kupiłem kalendarz od takiego w mundurku i ze szczotą - zmyła jakaś?
|
|
|
~~stalowowolaka | |
|
|
CYTAT CYTAT na wałowej najtaniej z wszystkich kser w stalowej. z płyt też drukują. Nie wiecie czy chodzą już na oś.Centralnym? |
|
|
~~jowisz | |
|
|
CYTAT Czy stalowowolski zakład kominiarski wysyła swoich przedstawicieli słuzbowym zielonym audi kombi,o znanym nr rejst. na blokowiska z zyczeniami swiateczno-noworocznymi za odpowiednia kasiorke??? to jest chyba paranoja, bo ci czarni wysłannicy wg. nakazu winni paść owce anie sprowadzać tych swoich prymitywnych praktyk do dojenia!
|
|
|
~~anifa | |
|
|
CYTAT CYTAT I znowu jak co roku Przewielebni Wysłannicy Watykanu rozpoczynają akcję spisu inwentarza połączoną ze zbiórką abonamentu w kopertach – ciekawe, że bezwzględny w takich przypadkach Urząd Skarbowy okazuje się w tej sytuacji źródłem niekończącej się wyrozumiałości Zaraz ktoś napisze: - Ile dajecie księdzu chodzącemu po kolędzie? . . . . . I jak zwykle ktoś odpisze: - 10 sekund, potem spuszczam psa za to masz u mnie piwo |
|
|