~~jarusss | |
|
|
Jest w Stalowej jakis stylista lub dobry fryzer który oradzi młodzierzowom fryzure?
? |
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 22 Lis 2007r. Skąd: z tyldowni wielkiej Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ebnij sobie rurzowom gszyfke rzeby ci spadaua na oczy ale taq, rzebys cos widziau, bo mósirz chyba sie wziońźć za naóke ortografji.
~~~~~~~~~~ |
|
~~nauczycielka | |
|
|
Brawo, Tylda Masz u mnie szóstkę z plusem!!! Należy tępić dziadostwo!
|
|
|
|
|
|
A Ty się, Nauczycielko, nie wymądrzaj, bo zapomniałaś o kropce po moim nicku lub przecinku, ale wtedy należałoby użyć małej litery w słowie "masz". No i po co te trzy wykrzykniki? Do nauki!
~~~~~~~~~~ |
|
~~piero | |
|
|
Polecam Pracownię MB.Pracują tam fajne dziewczyny,a jeszcze fajniej strzygą.
|
|
|
~~nauczycielka | |
|
|
Tylda, jesteś wyjątkowo zarozumiała!
|
|
|
|
|
|
Zarozumiały.
~~~~~~~~~~ |
|
~~nauczycielka | |
|
|
Przynajmniej wiesz o tym.
|
|
|
~~ | |
|
|
http://www.n2oo.pl
|
|
|
~~ | |
|
|
tak
|
|
|
~~ | |
|
|
a gdzie
|
|
|
~~ | |
|
|
niezła fryzjerka jest w Metamorfozie
|
|
|
~~kafka | |
|
|
polecam PRACOWNIE FRYZUR MB,żółto-niebieski blok.choć trzeba mieć gruby portfel żeby pozwolić sobie na ich usługi
|
|
|
~~NIEZAPOMINAJKA | |
|
|
nie polecam Pracowni Fryzur MB !!!
|
|
|
~~kafka | |
|
|
CYTAT nie polecam Pracowni Fryzur MB !!! Nie przesadzaj!Są profesjonalni,piekny salon,czysto,wszystko jednorazowe-to ważne.Ale idąc tam trzeba- albo wiedziec czego się chce albo zdać się na fachowców....ja byłam b.zadowolona,szczególnie panowie byli zachwyceni moją metamorfozą,tylko jest małe "ale" troche mają wysokie ceny swoich usług....jak na prowincjonalne miasto |
|
|
~~mi | |
|
|
a gdzie dokladnie jest ten zolto niebieski blok? i jakie ceny, mozecie podac konkrety? wszystkie pracujace tam fryzjerki sa rownie dobre, czy moze jakas konkretna wyroznia sie szczegolnymi umiejetnosciami?
|
|
|
~~ | |
|
|
Al.Jana Pawła II 13 A,obok Biedronki.
|
|
|
~~ania | |
|
|
CYTAT a gdzie dokladnie jest ten zolto niebieski blok? i jakie ceny, mozecie podac konkrety? wszystkie pracujace tam fryzjerki sa rownie dobre, czy moze jakas konkretna wyroznia sie szczegolnymi umiejetnosciami? Jak już płacic tak słono to uwazam,że należy skorzystać z usług pana M.Bembenka...podobno nawet czesze,strzyże do sesji zdjęciowych w "Claudii" i do innych gazet.Np.włosy długość za ucho-farba,jasnijsze reflexy(pasemka delikatne i wyszły super,ale włosy był kolor naturalny wszesniej,zero odrostów) i strzyzenie=razem ok 200zł i to było rok temu.......... |
|
|
~~ | |
|
|
za tyle kasy to samo zrobi mi bardzo popularny w krakowie stylista. przegladalam galerie zdjec pracowni mb, zwlaszcza interesuje mnie farbowanie i moim zdaniem fatalnie dobiera kolory, zwlaszcza blondy ..
|
|
|
|
|
|
CYTAT niezła fryzjerka jest w Metamorfozie Mozna wiedziec o kogo konkretnie chodzi? Bo ja tam chodze i możliwe,że mam tą samą osobe na myśli pozdrawiam! |
|
|
|
|
ja chodze do studio fryzur beata. rewelacyjnie dobrana fruzyra. tanie strzyzenie. naprawde polecam.
|
|