|
|
|
Do kogo te listy piszą?
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
~~Henryk | |
|
|
Herbuś - nie przypisuj mi osoby Nadbereżnego bo nim nie jestem , ale w przedziwny sposób właśnie ty jako herbuś doskonale wiesz co w tej chwili nawet robi Przytuła gdzie siedzi i co pisze ... a mysle ze i biurze PO maja internet wiec mogles (mogl) sie na chwile oderwac od pisania zyczeń swiatecznych
a nawet czy jestes Przytułą czy nie to używanie przekleństw na forum pokazuje tylko kto ma jakich zwolenników |
|
|
|
|
|
To mamy afere.
Az wstyd powiedziec - jakie miasto taka manipulacja Ciekawe, ze mlodziany z POPiSu sie kloca Glupota i bieda widac zaslepia i nie widzi sie jak bardzo sie osmiesza przed spoleczenstwem U mnie oba ugrupowania maja kreche za tych dwoch jegomosciow i caloksztalt PO+PiS = AWS - ale wszystko spier*****smy Immortal - All Shall Fall |
|
~~piero82 | |
|
|
to wszystko to wielka manipulacja odbywajaca sie kosztem ludzijak zwykle omanianych przez slugusow klerykalizmu ,kosztem wlasnie nas wszystkich ta grupa ludzi uzurpowala sobie prawo do wypowiedzi,zachodzi pytanie jak dlugo pozostana w takiej mamonie ?Precz z tymi maniakami!!!!
|
|
|
~~jajaj | |
|
|
gówniarze nie dorośli do funkcji radnego. Zrobili akcję benzynową (bez sensu) a teraz zaczęli przedszkola razem. Czemu się "rozjechali". Czemu Przytuła odszedł od Lucka? Może chłopcy odpowiedzą.
|
|
|
~~nokia | |
|
|
może pan Radny Przytuła zrozumiał, jaki z nadbereżnego manipulant
|
|
|
~~kowal | |
|
|
Przytuła odszedł od Lucjusza czy Lucjusz od Przytuły ?
Ja myślę, że Przytuła ponieważ nie dorastał młodszemu od siebie i nie mógł wytrzymać z zazdrości - więc zaczął go atakować i cały pis... poza tym mówiono Przytule, że jak występują razem to widać zbyt dużą różnicę miedzy nimi i znajomi odradzili Przytule jakichkolwiek wspólnych występów publicznych z Lucjuszem bo przy nim wypada blado... a trzecia sprawa to fakt, że Przytuła zaczął się bardzo politykować na każdym możliwym kroku... teraz nawet akcję Amnesty International upolitycznił i nadał jej logo Platformy Obywatelskiej co widać w temacie na tym forum : "tego nie zobaczysz w tv miejskiej..." a robienie kampanii politycznej na więźniach sumienia z Chin to już zwykłe chamstwo... |
|
|
~~zico | |
|
|
to i tak lepiej, że na chińczykach niż na dzieciach jak to robi aborygen ze swoja bandą...
|
|
|
~~nokia | |
|
|
do kowal:
jakby się coś wiedział o tej akcji, to nie była akcja Pan radnego Przytuły, tylko Stowarzyszenia Młodych Demokratów i członka Młodzieżowej Rady Miasta Niska. a jeszcze dodam, że akcja prowadzona była w całej Polsce i też przez posłów Prawa i Sprawiedliwości, wejdz na strone Amnesty International i tam masz zakładkę, kto akcję prowadził, to dowiesz się, że między innymi europoseł z Prawa i Sprawiedliwości, Cymański. Pozdro i zanim coś napiszesz, sprawdz a nie manipulujesz faktami, tylko dlatego aby dołożyc panu radnemu Przytule. |
|
|
~~kowal | |
|
|
tak zgadzam się panie nokia ze wiele partii bierze w tym udział ... tylko nikt do cholery nie daje znaczka partyjnego - tak jak już pisałem w temacie "tego nie zobaczysz w tv miejskiej" zrobił to Pan Przytuła - razem z ekipą - i jezcze nakręcił film gdzie ciągle jest znaczek amnesty i platformy ...
więc proszę nie udwaj młody demokrato nokia, że ta sprawa nie jest dla waszego rozgłosu medialnego - zwłaszcza, że na wstępie macie największe pretencje do tv diany ze wam tego nie nakrecili... |
|
|
~~nokia | |
|
|
No to rzeczywiście Cymański z PiS w swoim biurze posła zasłonił napis PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ
|
|
|
|
|
|
Ma chłopak racje a ŚLĘZAK jeszcze wiekszą!!!
|
|