NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2
Praca w Stalowej Woli,
~~ktos
ff
Wysłany: 15 Lut 2008r. 15:43  
powiem krótko... szukałem ludzi do pracy biurowej, juz znalazlem zreszta, ale po wielkich trudnościach. było jedno podstawowe wymaganie BARDZO dobry Angielski. kazdy "niby" znał ale przy sprawdzeniu na rozmowie kwalifikacyjnej to ten angielski nadawal sie jedynie w podróż na zbieranie ziemniaków. a i kazdy by chcial zarabiac po 5000/miesiac bo po 2000/miesiac to jak na prace biurową ich zdaniem było mało.

pzd.

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/stalowem/stalowemiasto.pl/pub/edytor/xcode_forum.php on line 285
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 15 Lut 2008r. 15:43  

~~zielony
ff
Wysłany: 15 Lut 2008r. 23:22  
szukam pracy jako kierowca magazynier itp doradca klienta nie boje sie ciezkiej pracy . Ludzie help me jestem porzadny pracownik mam doswiadczenie . Moj emeil: konzeptt1_(at)_amorki.pl napiszcie cos bo zalamka

~~Nickt
ff
Wysłany: 15 Lut 2008r. 23:36  
CYTAT
to co Ty KUURWA bys chcial ? ze skonczysz studia z zarzadzania, i bedziesz za biurkiem pracowac bo Ci sie tak marzy i masz takie wyksztalcenie ? ! i jeszcze sobie pomyslisz ze chcial bys 12 tys i jesli takiej pracy nie masz - to mowisz ze nie ma pracy ? !

Miedzy innymi na podstawie takich wypowiedzi i stosunków miedzyludzkich na ww tekście opartych powstały moje poprzednie wypociny. Jeżeli ty czlowieczku masz jakiekolwiek aspiracje zawodowe, to z powyższymi tekstami atakuj na kierownkia kamieniołomu.

Mam skrytą nadzieję, że cytowany tekst wiele wyjaśnia

~~:)
ff
Wysłany: 16 Lut 2008r. 18:51  
CYTAT
CYTAT
A kto z was poszedl by do pracy za 1000zl netto na dzien dobry, 3 zmianowy system pacy, kontakt z ludzmi i pieniedzmi, firma zapewnia ciuchy sluzbowe, niezle warunki socjalne, szkolenia co roku?
Sa jacys chetni, podstawowe wymagania to chec do pracy i minimalna kultura osobista.

możesz rozwinąć temat??

pewnie idz na statoil a dowiesz sie wiecej umiech

~~
ff
Wysłany: 16 Lut 2008r. 19:14  
CYTAT
CYTAT
to co Ty KUURWA bys chcial ? ze skonczysz studia z zarzadzania, i bedziesz za biurkiem pracowac bo Ci sie tak marzy i masz takie wyksztalcenie ? ! i jeszcze sobie pomyslisz ze chcial bys 12 tys i jesli takiej pracy nie masz - to mowisz ze nie ma pracy ? !

Miedzy innymi na podstawie takich wypowiedzi i stosunków miedzyludzkich na ww tekście opartych powstały moje poprzednie wypociny. Jeżeli ty czlowieczku masz jakiekolwiek aspiracje zawodowe, to z powyższymi tekstami atakuj na kierownkia kamieniołomu.

Mam skrytą nadzieję, że cytowany tekst wiele wyjaśnia

ja kolego drogi mam wlasna firme ! ktora zalozylem lat temu n ciezko pracujac ! i tylko i wylacznie sobie zawdzieczam to ze ona do dzisiaj przetrwala. I sory ale nie moge sluchac takich tekstow - kurwie ile sie da bo ilez mozna ? co nie wlacze TV, co nie otworza gazety wszyts strajkuja bo sie kazdemu nalezy, a idz kuzwa jeden z drugim i zalozl wlasna firme ! kto Ci kaze pracowac ? malo 1000 zl ? NIE PRACUJ !!!! nie ma przymusu !!!

a potem siedzisz 8h - idziesz zostawiasz wszytsko i masz daleko gdzies cala reszte. A i w ciagu tych 8 godzin skrywasz sie pokatach gdzie kamery nie lapia bys mogl pogadac o wczorajszych zakupach !
:wśceikły::wśceikły::wśceikły:

~~Nickt
ff
Wysłany: 16 Lut 2008r. 23:46  
CYTAT
a potem siedzisz 8h - idziesz zostawiasz wszytsko i masz daleko gdzies cala reszte. A i w ciagu tych 8 godzin skrywasz sie pokatach gdzie kamery nie lapia bys mogl pogadac o wczorajszych zakupach !

Ciekawa opcja,spróbuję, może dostane tysiąca.

1000 zł satysfakcjonująca kwota sprzed 8 lat. Policz ile w przciągu tego okresu było podwyżek, ile wzrosło wasze utrzymanie i jak procentowo wyglądają wasze podwyżki w stosunku do całości. Co wy "Pracodafcy" myślicie, że mamy sobie pupę kołkiem zabić , by przeżyć? i tyrać,tyrać? Patrzyliście od tej strony? A rodziny i dzieci?

Ja jestem zadowolony i z pracy i z wynagrodzenia, że syf, brud itp?Jak wszędzie, idzie przywyknąć.good

~~stalowiak
ff
Wysłany: 17 Lut 2008r. 11:43  
ludzie jest jakas uczciwa praca w stalowej za ktora mozna godnie zyc?
jak jest to prosze o odpowiedz

~~bb
ff
Wysłany: 18 Lut 2008r. 01:55  
CYTAT
jak jest to prosze o odpowiedz

Tak

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/stalowem/stalowemiasto.pl/pub/edytor/xcode_forum.php on line 285
~~
ff
Wysłany: 18 Lut 2008r. 10:39  
No to gdzie ta praca? dajcie jakies namiary armia5_(at)_wp.pl . Pozdrawiam cool

~~stalowiak
ff
Wysłany: 18 Lut 2008r. 16:15  
no a ja ?
ja tez chce to gdzie ta praca ?
tomcur_(at)_wp.pl

~~
ff
Wysłany: 19 Lut 2008r. 21:23  
n

~~a
ff
Wysłany: 19 Lut 2008r. 21:23  
a

~~
ff
Wysłany: 19 Lut 2008r. 21:29  
CYTAT
Ciekawa opcja,spróbuję, może dostane tysiąca.

1000 zł satysfakcjonująca kwota sprzed 8 lat. Policz ile w przciągu tego okresu było podwyżek, ile wzrosło wasze utrzymanie i jak procentowo wyglądają wasze podwyżki w stosunku do całości. Co wy "Pracodafcy" myślicie, że mamy sobie pupę kołkiem zabić , by przeżyć? i tyrać,tyrać? Patrzyliście od tej strony? A rodziny i dzieci?

Ja jestem zadowolony i z pracy i z wynagrodzenia, że syf, brud itp?Jak wszędzie, idzie przywyknąć.good

czy ja mowie do sciany ?
- A KTO CI KAZE pracowac ! ?
- jak malo, jak sie nie podoba, jak syf i brud, to wynocha - napisz mi podanie o zwolnienie i dziekuje - papa !
a nie mi gledzisz ze malo ! - nie pasuje ? wynocha !! nie ma przymusu !!!

zaloz wlasna firme - dawaj ludzia po 10 tys / msc to moze sam przyjde do Ciebie pracowac ?

TAK ?

~~edek
ff
Wysłany: 19 Lut 2008r. 21:44  
Te tylda tobie zycze takiego szefa jakim ty jestes. To co ze smrod? Ze brud? Nic ma sobie czlowiek z tego nie robic? Zebys wyladowal w posredniaku. Zycze ci tego...

~~
ff
Wysłany: 20 Lut 2008r. 18:23  
no a ja ?
ja tez chce to gdzie ta praca ?
tomcur_(at)_wp.pl ...a co byś powiedział na samozatrudnienie, na indywidualną ścieżkę kariery np. biznes w sektorze finansów. Do utworzenia indywidualnego stanowiska pracy potrzeba niewiele pieniędzy a głównie liczą się chęci i czas. To chyba jest proste? Gdy się tym zainteresujesz, podam bliższe namiary.Pozdrawiam.

~~
ff
Wysłany: 20 Lut 2008r. 18:40  
jak jest to prosze o odpowiedz. Jest tylko, musisz się sam zorganizować i wyrazić tylko chęci. Urządzenie stanowiska pracy to bardzo niewielki koszt a pracę możesz rozpocząć nawet od poniedziałku. Czy interesuje cię taka oferta?

~~tomcur@wp.pl
ff
Wysłany: 20 Lut 2008r. 18:56  
sektor finansów ha? znaczy się wciskanie ludziom kredytów i pożyczek oprocentowanych na 150 % albo innych ubezpieczeń na życie ????
hahahahaha, sam sobie zapylaj w takiej robocie.

~~Nickt
ff
Wysłany: 21 Lut 2008r. 17:42  
CYTAT
czy ja mowie do sciany ?
- A KTO CI KAZE pracowac ! ?
- jak malo, jak sie nie podoba, jak syf i brud, to wynocha - napisz mi podanie o zwolnienie i dziekuje - papa !
a nie mi gledzisz ze malo ! - nie pasuje ? wynocha !! nie ma przymusu !!!

zaloz wlasna firme - dawaj ludzia po 10 tys / msc to moze sam przyjde do Ciebie pracowac ?

A czy ty czasem umiesz czytać zanim sie sprujesz?
CYTAT

Żal ci ... ściska, bo prawdopodobnie masz w tym jakiś udział. Skoro 1000 zł twoim zdaniem, to kwota wystarczająca na życie i utrzymanie rodziny, to wytłumacz dlaczego ludzie szlajają sie po PKS-ach(nie chodzi o dworzec) i MOPS-ch, po co im dofinansowania z Urzedu Miasta?
Nie mówię, nie piszę i nie mam na myśli kwot rzędu 10 czy 12 tys/mies, bo mogłoby się w głowach ludziom poprzewracać, bo szajbusów na razie wystarczy, ale 2- 2.5 tys

CYTAT
napisz mi podanie o zwolnienie i dziekuje - papa !

Ja mam ci pisać podanie?-problem z czytaniem i pisaniem. Teraz to sie nazywa "wypowiedzenie" lub "rozwiązanie umowy o pracę za wypowiedzeniem"
http://www.hrc.pl/index.php?dzid=88&did=278

~~
ff
Wysłany: 21 Lut 2008r. 17:57  
http://wiadomosci.onet.pl/1470190,2677,1,zle_jest_w_tej_polsce,kioskart.html

Dość propagandy sukcesu! Dość kłamstw, jak za PRLu!
Chcieliście Irlandię, a macie czeski film. Pora na nową rewolucję, na miarę tej z lat 80tych XX wieku.

~~
ff
Wysłany: 21 Lut 2008r. 18:01  
A Wałęsa występuje w TV i mówi do działaczy "Solidarności" by nie podpalali ustroju. A on co robił dawniej? Czy obecny ustrój jest taki, o jaki walczyła "Solidarność"? Trzeba podpalić i to szybko. A ojców III RP na taczkach wywieźć. Bo ani komuna ani ta hybryda, która istnieje od 1989 roku nie jest tym, o co walczono z ofiarami w ludziach włącznie.

~~
ff
Wysłany: 21 Lut 2008r. 19:48  
CYTAT
W porównaniu do średniej krajowej, która wynosi 2 tys. 703 zł brutto, mieszkańcy powiatu stalowowolskiego zarabiają mniej o średnio 438 zł brutto.

~~
ff
Wysłany: 17 Marz 2008r. 10:43  
Ja zarabiam 1400 zł netto po 3 latach pracy w pewnej firmie w Stalowej Woli.

~~
ff
Wysłany: 17 Marz 2008r. 10:49  
Ja tyle samo w państwowej firmie po 22 latach.A tu wszystko drożeje.przepraszam za uniesienie.Kiedy zaczniemy normalnie zarabiać abym nie martwił się jak dotrwać do końca miesiąca.Zdaję sobie sprawę,że są osoby które nawet tyle nie mają?

~~
ff
Wysłany: 17 Marz 2008r. 10:50  
Ja tyle samo w państwowej firmie po 22 latach.A tu wszystko drożeje.przepraszam za uniesienie.Kiedy zaczniemy normalnie zarabiać abym nie martwił się jak dotrwać do końca miesiąca.Zdaję sobie sprawę,że są osoby które nawet tyle nie mają?

« 1 2

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »