|
|
|
Czy wy też nie możecie wejść na to forum bez zalogowania, nawet aby czytać posty?
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
może komuś z Echa DNA podpadłeś bo ja moge wejść ale tam nic nie ma.. zadna strata
|
|
|
|
|
No, ale żeby pedałówka takie metody stosowała? Nie moja wina, że mam zmiennie IP i być może ktoś wcześniej mając to samo nabluzgał tam.
|
|
|
|
tam nic ciekawego nie ma.. samo DNO więc nie ma za czym tesknić...głowa do góry
|
|
|
|
|
No tak, wlazłem przez proxy to normalnie zalogowało. Czemu pedałówka banuje określone IP w Dianie? Aż tak ktoś kogoś uraził, czy napisał im prawdę, że go zblokowali? Nawet jeśli, to czemu przy okazji inni ludzie mają mieć blokowany dostęp? Nie ma innych sposobów cenzury? Macie wolność słowa w III RP. Ktoś coś tam sobie napisał i cierpi część IP Diany.
|
|
|
|
No ale... wyklinanie ich na SM Ci nic nie da moze ich zapytasz co im sie nie podbalo, invx Ci tego bana nie zdejmie
|
|
|
|
|
To ja bana sobie sam mogę zdjąć wyłączając modem od Diany na jakiś czas i mi się zmieni IP, ale mi chodzi o zasadę, o cenzurę, dlatego napiętnuję na konkurencyjnym forum UBeckie metody.
|
|
|
|
CYTAT Czy wy też nie możecie wejść na to forum bez zalogowania, nawet aby czytać posty? Tak ja nie mam z tym problemu.
http://forum.echodnia.eu/ Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło . |
|
|
|
|
chcesz numer do redakcji do nich? mozesz im powiedziec co o nich myslisz i domagac sie swoich praw
|
|
|
|
|
Już wysłałem maila do administratora z pretensjami.
|
|
|
|
oni pracuja 7 dni w tygodniu wiec jezeli potraktują Cie powaznie to odpowiedzą nawet dzis
A przy okazji... jak już doczekasz sie odpowiedzi napisz jakie mądre wyjaśnienie zlozyli |
|
|
|
|
Napiszę jak tylko odpiszą. Uważam, że to nie fair blokować IP, który to adres mają przydzielany różni ludzie.
|
|
|
|
A swoja droga nie wiedzialam ze w Dianie ma sie zmienne IP... ja tez mam modem u nich i caly czas mam to samo...
|
|
|
|
|
Ja wczoraj miałem inne a dziś inne. Na noc odłączam modem od zasilania.
|
|
|
|
Aaa no masz racje moja atechniczność sie ujawnia...
|
|
Dołączył: 31 Sty 2009r. Skąd: z II irlandii ;-) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja wchodze normalnie nawet ze zmiennym IP.
Chcesz często widzieć w garnku dno głosuj na PO |
|
|
|
|
Ja też wejdę po zmianie IP lub przez proxy. Echo Dna zablokowało określony adres IP, który akurat dziś został mi przydzielony. Pytam się, jakim prawem? Mają tam informatyków po kursie w Pcimiu Dolnym czy co?
|
|
|
|
CYTAT Ja też wejdę po zmianie IP lub przez proxy. Echo Dna zablokowało określony adres IP, który akurat dziś został mi przydzielony. Pytam się, jakim prawem? Mają tam informatyków po kursie w Pcimiu Dolnym czy co? Czego szukasz na ciemnej stronie Echa Dnia |
|
|
|
|
Oczywiście od soboty żadnej odpowiedzi z ich strony.
Zmieniło mi się IP i teraz tam wejdę, ale to nieuczciwe, że blokują "na chama" adresy IP. To taka odpowiedzialność zbiorowa za złamanie ich regulaminu. Ale za to przeczytałem arcyciekawy artykuł o pasażerach z Jadachów, którzy skarżą się, że nie mogą z Tarnobrzega wydostać się do swojej miejscowości pośpieszą linią relacji Warszawa - Ustrzycki Tak, tak, to nie pomyłka. Wg tej gazety w Bieszczadach mamy miejscowość Ustrzycki. A kiedy artykuł o tym, że pies pani Zosi narobił na chodniku? Mieszkańcy Jadachów, koło Nowej Dęby, skarżą się, że mając bilet miesięczny, nie mogą wsiąść do autobusu pospiesznego warszawskiego przewoźnika. - Nasze bilety miesięczne, nie obowiązują u tego przewoźnika, dlatego sugeruję, by pasażerowie, wybierali tarnobrzeskie kursy – tłumaczy Andrzej Wójcik, z Przedsiębiorstwa PKS grupa Orbis w Tarnobrzegu. Sytuację opisał jeden z pasażerów, mieszkaniec wsi Jadachy, który już kilkakrotnie został odprawiony przez kierowcę, sprzed drzwi autobusu. Idzie o kurs pośpieszny relacji Warszawa - Ustrzycki, nazywanego potocznie przez pasażerów Bieszczady. JADACHY STOP Jak pisze w mailu nasz czytelnik, autobus odjeżdża z płyty dworca PKS w Tarnobrzegu o godzinie 14.30. Ponieważ są to godziny szczytu na przystanku nie brakuje młodzieży szkolnej oraz osób dorosłych, które po pracy chcą dojechać do miejsca zamieszkania. Jednak nie mogą, gdyż jak się okazuje, akurat ten kurs jest dla nich niedostępny. – Kierowca autobusu wysiada i w bezczelny sposób krzyczy na cały peron, że Jadachy nie wsiadają – pisze nasz czytelnik. – Jakim prawem skoro wszyscy mamy bilety miesięczne, za które płacimy. Jest to kurs szczególnie popularny zimą. O tej porze wszyscy chcą wrócić do domu. NIE MA PRZYSTANKU O wyjaśnienie sprawy poprosiliśmy Grzegorza Dróżdża, rzecznika prasowego PKS Warszawa, linii obsługującej trasę Warszawa – Ustrzycki. – Kierowca nie zabiera mieszkańców wsi Jadachy z kilku względów – tłumaczy rzecznik. – Pierwszy i główny powód jest taki, że kierowca w swoim rozkładzie jazdy nie ma przystanku w tej miejscowości. Kolejnym miejscem postoju po Tarnobrzegu jest Nowa Dęba. Poza tym jest to autobus dalekobieżny, który nie respektuje biletów miesięcznych, tarnobrzeskiego przewoźnika. INNE CENY Ten ostatni argument potwierdza Andrzej Wójcik, specjalista ds. analiz w PKS Tarnobrzeg, grupa Orbis : - Na naszych biletach miesięcznych jest wyraźnie napisane, że dotyczą przejazdu komunikacją zwykłą – tłumaczy przedstawiciel spółki. – Tym samym posiadacz takiego biletu, nie może jechać autobusem pośpiesznym, w którym ceny biletów różnią się, od tych jakie obowiązują w naszych autobusach, na lokalnych trasach. Andrzej Wójcik, dodaje, że godzina 14 to okres szczytu dla przewoźnika, dlatego w kierunku Nowej Dęby, przez miejscowość Jadachy, odjeżdża bardzo dużo autobusów. – Dlatego zachęcam do korzystania z naszej komunikacji, a wtedy posiadacze biletów miesięcznych, nie będą rozgoryczeni, brakiem możliwości przejazdu kursem dalekobieżnym. http://www.echod(...)43245963 PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|