~~dorota | |
|
|
Chcę zapisać dziecko do 4 latków czy mozecie doradzic pzredszkole?????????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ada | |
|
|
Przedszkole nr 10 koło szkoły 10 jest bardzo fajne
polecam |
|
|
~~hehe | |
|
|
Zanim się dowiesz, które najlepsze to juz miejsc zabraknie - bierz co jest!
|
|
|
~~dario | |
|
|
Zdecydowanie przedszkole nr10.Panie są super.Tylko tam zawsze brakuje miejsc,trzeba sie spieszyć
|
|
|
~~mamusia | |
|
|
Bezapelacyjnie polecam Przedszkole nr 5 i najukochańszą panią przedszkolankę Annę Krasnowską, którą moje dzieci(prawie dorosłe) wspominają codzień.
|
|
|
~~latające kombinerki | |
|
|
Hmm najlepszym Przedszkolem pod względem wyposażenia placówki w sprzęt dydaktyczny jak i wykwalifikowaną kadrę nauczycielską jest Przedszkole nr 4. Jest to pierwsze ekologiczne przedszkole w mieście. Sąsiedztwo lasu, Przedszkolny ogród botaniczny, zdala od zgiełku i szumu miasta pozwala dzieciom obcować z naturą. Naprawde polecam. Chodzą tam już dzieci dwóch moich znajomych i sam też tam byłem.
|
|
|
~~ | |
|
|
to tam nauczyles sie latac?
|
|
|
~~ania | |
|
|
Do Mamusi...... Z tego co wiem Pani Ania to młoda osoba i raczej nie mogła wychowywać "prawie dorosłych" dzieci. No chyba, ze zaczęła pracować będąc w podstawówce. Nazwisko to ma też od niedawna, więc mamusiu nie wiem czemu ma służyć Twoja wypowiedź. Pozdrawiam rozwadowskie przedszkole nr 5.
|
|
|
~~ | |
|
|
Też polecam przedszkole nr 10 ,jest tam wykwalifikowany personel i jest bardzo dobrze wyposażony. Poprostu wzorcowe
|
|
|
|
|
|
a ja polecam przedszkole nr 6
|
|
~~mamusia | |
|
|
do ani
Napisałam "prawie dorosłe" dzieci czyli chodziło konkretnie o młodzież w wieku licealnym....Należy trochę ruszyć główką....i ewentualnie coś policzyć...... Tak się składa, że wiem co się dzieje w Waszym przedszkolu, bo moje sąsiadki wciąż posyłają tam dzieci. Oczywiście to nie zmienia mojego zdania że i tak jesteście najlepszym przedszkolem w mieście, zwłaszcza Pani Ania K. Powodzenia w Nowym Roku. |
|
|
~~1 | |
|
|
w naszym mieście będzie budowane jeszcze jedno przeczkole, na miejscu nie istniejącego koło "Ronda"
|
|
|
~~Tania | |
|
|
Byc może przedszkole nr 10 jest teraz godne polecenia , po odejściu na "zasłużoną" emeryturę niektórych pań.Miałam tam dziecko , mam złe wspomnienia.
|
|
|
~~hehe | |
|
|
Ty, ~1 - już sobie zarezerwowałeś (-aś) miejsce w tym "przeczkolu"? - Co za matoł
|
|
|
~~* | |
|
|
Co za język inteligencie(ko)?
|
|
|
~~ | |
|