~~marcelek | |
|
|
czesc wszystkim, mam pytanie... moze ktos z was chodzi do zakladu fryzjerskiego w rozwadowie kolo zegarmistrza nie znam dokladnej nazwy,ale chodze tam juz od kilku lat i przez jakies 2 moze 3 lata pracowala tam pewna dziewczyna bardzo ladna ciemne krecone wlosy duze ciemne oczy wysoka szczupla i od jakiegos czasu juz jej tam nie widuje a przyznam sie ze pod byle pretekstem przechodze tamtedyy i zawsze mam nadzieje ze ja tam zobacze, czy wie ktos moze co sie z nia dzieje? szukalem jej na naszej klasie ale na marne..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~tadek002 | |
|
|
chyba wiem o ktora ci chlopie chodzi,z tego co wiem ona sie kazdemu podoba, ma na imie chyba karolina z tego co nieraz uslyszalem jak sie do niej zwracaja ale w niczym innym ci juz nie pomoge
|
|
|
|
|
|
ehh i tylko tyle, no ale juz przynajmniej wiem jak sie nazywa, ja to sie chyba w niej zakochalem od pierwszego wejrzenia, jest po prostu taka slodka jak sie usmiechnie i w ogole, na dodatek te biale zabki
|
|
|
|
|
ja pier**** wiem o kogo ci chodzi, niezla szprycha z niej nogi to ma wyjebane popytaj w rozwadowie moze ten kamil skruch ja zna bo w koncu tez fryzjer
|
|
|
|
|
no widze ze nikt mi nie pomoze, moze na miescie ja spotkam to zagadam
|
|
|
|
|
oj nie wydaje mi sie zeby ci sie udalo moj kumpel z rok ja prosil o numer hehe to tak sie wkurwiala ze az zjebe wkoncu dostal od niej i tylko przypalu mu natargala przy kolegach ale on mowil ze jeszcze bardziej mu sie teraz podoba hahaha..........
|
|
~~dupa | |
|
|
a ja niewiem o ktora chodzi ale z opisu musi byc naprawde niezla niunka
|
|
|
~~kalina | |
|
|
chlopcze ty masz jakies chore jazdy moze to jakas obsesja na jej punkcie, a ja tam wiem o kogo chodzi przynajmniej tak mi sie wydaje ale zadne cudo to z niej nie jest duuuuuzo ladniejszych chodzi
|
|
|
|
|
|
a Ty kalina musisz miec chyba sporo kompleksow skoro tak mowisz, bo jestem tego pewien ze kazdemu by sie spodobala, ma taka nietypowa urode, taka inna niz te wszystkie pindzie, a co do wczesniejszego komentarza to faktem jest naprawde ze niunia z niej niezla
|
|
~~kargul25 | |
|
|
nie przejmuj sie ta dziewczyna co napisala poprostu zazdrosci dziewczynie urody i tyle bo akurat ona mi tez sie podoba i to bardzo a ten zaklad nazywa sie Clivia i wydaje mi sie ze ona miala tam praktyki 3-letnie
|
|
|
~~ZTW | |
|
|
kalina Ty zazdrośnico
|
|
|
|
|
|
no wiec ja sie nie chce do tego mieszac, a baby jak baby jedna drugiej by klode podlozyla
|
|
~~kaska | |
|
|
a wes sobie odpusc podniecacie sie jak by byla niewiadomo kim a pewnie to jakas dziwka
|
|
|
|
|
|
nie obrazaj jej jak nie znasz! a zeby byla dziwka to mi sie nie wydaje skoro chlopak przez rok prosil o numer i mu nie dala to znaczy ze latwa nie jest,ja tak latwo nie odpuszcze
|
|
~~kaska | |
|
|
dla mnie itak jest dziwka hahaahahahaha
|
|
|
~~ZTW | |
|
|
Albo chłopak nie był rycerzem w lśniącej zbroi na białym rumaku ;)
|
|
|
~~nieznajomy | |
|
|
dziwka to ona NAPEWNO nie jest znam ja chodzila ze mna do klasy,moze poprostu nie lubi chlopakow tylko dziewczynki hie hie,bo jak nie chce dawac numeru to moze tak jest
|
|
|
|
|
|
jak by byla dziwka to by to odrazu bylo widac po zachowaniu!!! a ona jest moim zdaniem taka ulozona dziewczyna na dodatek najladniejsza dziewczyna jaka moglem zobaczec oko w oko
|
|
~~ziommm | |
|
|
Firma-fałszywe dziwki i wszystko jasne hehe
|
|
|
~~ziommm | |
|
|
oczywiscie bez urazy nie chodzi mi o to ze ona jest dziwka bo jej nawet nie znam
|
|
|
~~maryna | |
|
|
tak sie wszyscy nia podniecacie ze az sama bym chciala ja widziec czy naprawde taka pieknosc
|
|
|
~~ahhwidzialem | |
|
|
nie poruchasz sobie bracie kiedy g*wnem smierdza gacie.
|
|
|
~~kolo | |
|
|
haha dobre ale moze sie przeruchac da z nienacka jak po bozemu sie nie daje
|
|
|
|
|
|
jestescie poprostu zalosni tyle powiem... chlopak pyta a wy taka zlewka z niego,pewnie wam tez sie ona podoba i sie wcale nie dziwie bo jest sztuka oryginalna taka
|
|
|
|
|
CYTAT //moderowano a co kolga tym postem wniósł do tematu ? CYTAT ja pier**** wiem o kogo ci chodzi, niezla szprycha z niej nogi to ma wyjebane popytaj w rozwadowie moze ten kamil skruch ja zna bo w koncu tez fryzjer CYTAT //moderowano a co kolga tym postem wniósł do tematu ? CYTAT oj nie wydaje mi sie zeby ci sie udalo moj kumpel z rok ja prosil o numer hehe to tak sie wkurwiala ze az zjebe wkoncu dostal od niej i tylko przypalu mu natargala przy kolegach ale on mowil ze jeszcze bardziej mu sie teraz podoba hahaha.......... CYTAT //moderowano a co kolga tym postem wniósł do tematu ? CYTAT a wes sobie odpusc podniecacie sie jak by byla niewiadomo kim a pewnie to jakas dziwka CYTAT //moderowano a co kolga tym postem wniósł do tematu ? CYTAT dla mnie itak jest dziwka hahaahahahaha CYTAT //moderowano a co kolga tym postem wniósł do tematu ? CYTAT Firma-fałszywe dziwki i wszystko jasne hehe CYTAT //moderowano a co kolga tym postem wniósł do tematu ? CYTAT nie poruchasz sobie bracie kiedy g*wnem smierdza gacie. CYTAT //moderowano a co kolga tym postem wniósł do tematu ? CYTAT haha dobre ale moze sie przeruchac da z nienacka jak po bozemu sie nie daje Jak by to bylo wczoraj a temat tu poruszany moderator uprzejmie proszony o usuniecie |
|