~~maniek | |
|
|
moze ktos mi poleci jakiegos dobrego kamerzyste i fotografa na wesele ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
fotograf: popowicz jacek, www.popowicz.pl
|
|
|
~~dap | |
|
|
Polecam >> www.wojciechmarzec.pl
|
|
|
~~ | |
|
|
profesjonale reportaże z wesel, coś innego i ciekawego, gg:2345653
|
|
|
~~Marek | |
|
|
Tylko nie Popowicz - zdjecia robione przez jego firme to jedna wielka chaltura.
Jesienia robil zdjecia moim znajomym - i niestety wszyscy z nich sa niezadowoleni - lepsze zdjecia juz porobili kompaktami ciocie i wujki. |
|
|
~~Jarek | |
|
|
Witam.
Ja od jakiegos czasu zajmuje sie tez fotografia slubna. ~maniek - jesli chcesz moge ci wykonac zdjecia na slubie za darmo - jak ci sie spodobaja fotki to zaplacisz ile zechcesz. A dlaczego tak? Ano dlatego ze narazie robilem zdjecia tylko na 2 slubach (znajomych). Powiem ci tylko ze naprawde nie pozalujesz - i pomimo ze zaczynam robic fotografie slubna to i tak otrzymasz lepsze zdjecia niz robi wielu fotografow w okolicy. Jesli chcesz zobaczyc jakies fotki to skontaktuj sie ze mna na Gadu Gadu. Moj numer: 1348988 (zawsze niewidoczny). |
|
|
~~ | |
|
|
ok
|
|
|
~~ | |
|
|
iiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
~~kaja | |
|
|
oj ciężko o dobrego kamerzystę,przeważnie wszyscy odstawiają chałę, jak nie filmowanie na krzesełku, to znów przeważnie jest tak,że robią jeden wielki bigos,po kilka sekund jedna piosenka, a goście widoczni jedynie od pasa w górę!!
|
|
|
~~ | |
|
|
tak
|
|
|
~~ | |
|
|
no
|
|
|
~~ | |
|
|
:zły:
|
|
|
~~ | |
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Co to za Dom weselny jest na Poniatowskiego?
|
|
|
~~Maryna | |
|
|
Nasz ślub fotografowało pgstudio.pl
Jestesmy bardzo zadowoleni z obslugi. Robia np. bardzo fajne niekonwencjonalne okladki na plyte ze zdjeciami. Polecam. |
|
|
~~Julka | |
|
|
Moim znajomym ostatnio zdjecia robil fotograf co ma strone www.blog.photo24.pl
I powiem szczerze ze zdjecia naprawde super - widac ze przylozyl sie do ich obrobienia. Ponadto robi ekstra prezentacja zdjec na plycie DVD - super sprawa. |
|
|
~~heniu | |
|
|
Rzeczywiscie zdjecia Pana Popowicza wypadaja bladawo na tle pozostalych podlinkowanych galerii (poza jedna strona, ktora prawie ze nie dziala). Kadrowanie nie stoi na wysokim poziomie (zdjecia w kosciele), swiatlo jakby troche przypadkowe - nie wydobywa glebi w postaci, ktore wydaja sie plaskie. Uzywa przesadnie duzo efektow typu 'glow' z fotoszopa i troche nie panuje nad glebia ostrosci, miejscami zostawia tlo - ulice - prawie ostroa a w innym zdjeciu gdzie panstwo mlodzi chwala sie obraczkami przesadnie rozmazuje ich twarze - wyglada jak kadr z "Kregu".
PS. Jestem pelen podziwu dla Pana z 5d widac ladne foty |
|
|
|
|
|
Może ktoś wie ile kosztuje wideofilmowanie ślubu i wesela oraz robienie zdjęć tylko na ślubie (kościół)
|
|
~~Asper | |
|
|
Pan Złotek jest boski. Nie zamieniłbym tych zdjęć na żadne inne. Na każdym widać pasję i uczucie.
|
|
|
~~............... | |
|
|
dzwoncie na numer158414752 jestem pelen podziwu dla tego czlowieka za to co zrobil na moim slubie po prostu nagranie na wysokim poziomie wszystkim sie podobalo i robi tez zdjecia tez ok nie myslcie jak wszyscy ze jak robi eszystko to jest marnej jakosci naprawde polecam w 2007 roku za cala usluge zaplacilem 1000 zl takze cena za usluge jak dla mnie byla ok pozdrawiam wszystkich kochajcie sie i pobierajcie
|
|
|
~~QbA | |
|
|
Bardzo gorąco polecam Fotografa Pana Piotra B. ze studia Fotografii Ślubnej pełen profesjonalizm zdjęcia w plenerze i studiu lepiej w stalowej ciężko trafić kontakt do Pana Piotra 888772288
|
|
|
~~Marek | |
|
|
A ja polecam super kamerzystwo - prosze dzwonic pod numer 997.
Ludzie smiac mi sie chce - ze ci niby super ekstra kamerzysci, czy fotografowie nie maja stron internetowych. Jak dla mnie to swiadczy ze nie sa super - bo jakby byli super to by zarabiali jakies niezle pieniadze i stac by ich bylo chociazby na najprostsza strone internetowa i wlasna domene. A na stronie oczywiscie procz numeru telefonu byloby jakies portfolio. |
|
|
~~kkkk | |
|
|
Bardzo polecam www.fotopiotr.pl naprawde sliczne zdjecia
|
|
|
~~Piotrek | |
|
|
CYTAT Bardzo polecam www.fotopiotr.pl naprawde sliczne zdjecia O kurcze zdjecia gorzej niz porazka. Ludzie czy wy jestescie slepi ?? Przeciez nie ma tam ani jednego jako takiego zdjecia ! Wszedzie lampa, twarze koloru czerwonego albo trupiego, duza glebia ostrosci, kolorystyka jaka otrzymuje sie z aparatu kompaktowego za 200 zl. Ponadto: nieciekawe kadry, Wiekszosc zdjec nie doswietlona, czesc przeswietlona (niebo, suknia), paskudne cienie nie twarzach, skopany balans bieli i jeszcze raz lampa, lampa, lampa. Zero zachowanego na zdjecia klimatu z tego baardzo waznego dla wielu dnia. Calkowita amatorka. PS. Ludzie nie placcie za taki chlam ! Niech sie nieuki wezme za nauke albo zajma sie fotografowaniem scian w swoim mieszkaniu ! |
|
|
~~do Piotrek | |
|
|
Popieram Cie w 100 %.
Jedna osoba co widac zna sie na rzeczy. I dokladnie wymieniles wady tych zdjec, chociaz mysle ze znalazloby sie ich jeszcze wiecej. Ja tylko wspolczuje ludziom ktorzy za ten chlam zaplacili ! |
|
|