~~mieszkaniecSTW | |
|
|
TV Diana, mi nie pasuje, jej program i oferta, dlaczego właściciel tej kiepskiej telewizji zrobił monopol na tą stronę miasta ? żyjemy w wolnym kraju i mamy prawo wyboru, tym należy się zająć a najlepiej rzecznik praw konsumenta !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~antydian | |
|
|
Ja też chcę STELLĘ,to jest monopol diany.
Jestem za POPIERAM , PONIATOWSKIEGO 39 |
|
|
~~jacek | |
|
|
na pewno duzo ludzi bylo by zainteresowanych zeby byla konkurencja ale z tego widzeze jest to cicha umowa miedzy diana a stella nie wchodzimy sobie w droge.dla nich wszystko gra podzielili sie po polowie maja male koszty konserwcji bo tylko na swojej polowce stalowej . ale tak nie powinno byc trzeba gdzies to zglosic nara POPIERAM WSZYSTKICH KTORZY SA PRZECIW MONOPOLOM
|
|
|
~~hehe | |
|
|
Jaki monopol? Masz jeszcze do wyboru: cyfrę+, n, cyfrowy polsat, livebox z tpsa i programy za free z satelity. A co do podziału miasta to na pewno nie jest to po połowie bo Diana ma 3 razy więcej.
|
|
|
~~ | |
|
|
"hehe" gościu jak nie wiesz o co chodzi to po co sie odzywać ? telewizja STELLA ma lepszy program lokalny
|
|
|
~~Mieszkaniec | |
|
|
Zróbcie Stellę w Nisku!!!
|
|
|
~~ | |
|
|
Precz z monopolem. Gorsze jest to , że administracja budynku powinna zapewnić lokatorom wszystkie media w tym i poprawny odbiór TV. Spółdzielnie poszły na łatwiznę, w nowszych blokach "wpuścili " Dianę , albo Stelle i udają, że wszystko jest Ok. Ale nie jest. nikt nie może zmusić nikogo do podpisasnia umowy, a właściciel budynku powinien zapewnić sygnał RTV z tzw. zbiorczej anteny... Niestety....
No i jeszcze.. TV satelitarna nie wchodzi w grę w budynkach wielorodzinnych. W zasadzie na zamontowanie anteny powinno się uzyskać zgodę. To prawda, że nikt tego nie czyni. |
|
|
~~ | |
|
|
TV Diana, mi nie pasuje, jej program i oferta, dlaczego właściciel tej kiepskiej telewizji zrobił monopol na tą stronę miasta ? żyjemy w wolnym kraju i mamy prawo wyboru, tym należy się zająć a najlepiej rzecznik praw konsumenta !
Sam ze zaloz kablowke, w Pysznicy czekaja na Ciebie i narzekaja dlaczego im nie zalozysz |
|
|
~~kick | |
|
|
no jak Ty chcesz Stelle zamiast Diany to juz samo świadczy o Tobie , no chyba ze rzeczywiscie nie orientujesz sie nad poziomem , jakością i fachowością w/w telewizji
|
|
|
~~rower | |
|
|
chłopki , wy macie program lokalny co tydzień w sobote na rynku telemaniacy sie znależli
|
|
|