~~RMF MAXXX | |
|
|
Kupno i wynajem ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Nie dziękuję już mam
|
|
|
~~wiki | |
|
|
za ile kupiłeś?i ile pokoi?
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT za ile kupiłeś?i ile pokoi? wybudowałem, za trzy lata |
|
|
~~do sprzedania | |
|
|
ile dalibyście za mieszkanie 27 m2 w cichej dzielnicy na ulicy Żwirki i Wigury, parter ?
|
|
|
~~xyz | |
|
|
45tys
|
|
|
~~jahu | |
|
|
CYTAT ile dalibyście za mieszkanie 27 m2 w cichej dzielnicy na ulicy Żwirki i Wigury, parter ? Biorąc pod uwagę,że parter, a partery są zawsze tańsze no i że za torami to jednak jest jakiś minus, no i zależy jaki stan tech, ale tak 50 tyś, to maxx |
|
|
~~jahu | |
|
|
a no i jeszcze zależy czy cegła czy płyta, ale tam chyba będzie płyta, to tańsza
|
|
|
~~70 tyś | |
|
|
a ja uważam że z 70 tyś, blisko działek, sanu, dobra lokalizacja bo koło szpitala wiec jak potrzebujesz pomocy szybko przyjadą, blisko szkoła i przedszkole, sklepy.
|
|
|
~~jahu | |
|
|
CYTAT a ja uważam że z 70 tyś, blisko działek, sanu, dobra lokalizacja bo koło szpitala wiec jak potrzebujesz pomocy szybko przyjadą, blisko szkoła i przedszkole, sklepy. a rzeczywiście to jednak nie jest za torami racja,ale parter, no to może i ze 70 tyś.no tak możesz sprzedawać |
|
|
~~observer | |
|
|
licytacja kto da więcej 71 tyś
|
|
|
~~giga | |
|
|
ale akurat sąsiedztwo Sanu to może nie jest jakaś atrakcja, no ale miejsce w sumie nie najgorsze, tylko szkoda,że parter
|
|
|
~~grzechotnik | |
|
|
hmm nie dałbym 70 tyś.... za 70 tyś to mógłbym kupic sobie 60m2 w nisku .... i jeszcze 10tyś mi zostanie na remont... a co do 27 m hmm po pierwsze parter.. po drugie stare budownictwo więc inwestować napewno trzeba, po trzecie wcale nie takie fajne miejsce.... zwykłe mieszkanie ot tak poprostu...
|
|
|
~~redbull | |
|
|
Nigdy bym nie chciał mieszkać w takim zadupiu jak Nisko. 60 tyś za 60 m2 ?? dziwne, w stalowej 73m2 są po 120 tyś
|
|
|
~~444 | |
|
|
Ale jednak ceny spadły. Już cena 3500 za metr wzbudza śmiech.
|
|
|
~~ort | |
|
|
Przestańcie pisać skrót tyś. bo to nie jest po polsku - pisze się tys. !!! Zresztą podobnie nie pisze się oś. (a widziałem to nawet na jakimś drogowskazie) tylko os. czyli osiedle!
|
|
|
~~jahu | |
|
|
CYTAT hmm nie dałbym 70 tyś.... za 70 tyś to mógłbym kupic sobie 60m2 w nisku .... i jeszcze 10tyś mi zostanie na remont... a co do 27 m hmm po pierwsze parter.. po drugie stare budownictwo więc inwestować napewno trzeba, po trzecie wcale nie takie fajne miejsce.... zwykłe mieszkanie ot tak poprostu... Akurat jeśli mówimy o starym budownictwie to nie znasz sie kompletnie gościu!!!Im starsze budown, tym lepsze!!!!nie wiem czy akurat w tym bloku, ale ogólnie stare bud. to cegła, porządny gruby mur, ładne wysokie mieszk!!!Ludzie co bardziej myślący rozbijają się o stare budown, chyba,że się ktoś nie zna to inna sprawa!! |
|
|
~~hera | |
|
|
popieram w całej rozciągłości!, a Nisko to zadupie i tyle!
|
|
|