|
|
|
Witam,na poczatku mam wielka prosbe do administracji portalu by nie usowali mojego ostrzezenia.Chce wam opowiedziec o pewnym czlowieku,ktory okazal sie zlodziejem itp.Sytuacja bardzo prosta ,kumpel poprosil o pomoc,pomoglam zabralam go ze soba do Anglii,zby mogl zarobic na dlugi jakie on i jego malozonka maja w Polsce,znani sa wam zapewne ci ludzie,nie bede pisala nazwiskami,bo znajac zycie zaraz usuniecie moja wypowiedz.Napisze tylko tyle ze maja knajpe na Siedlanowskiego..knajpa znana...Przyjechal bez kasy,ale nic przyjelismy go pod dach ,pomoglismy,zywilismy.Wiadomo bylo ze bedzie musial spalcic to co winien.Szanowny,kolega tak sie odwdzieczyl ,ze spakowal swoje i nie tylko swoje zeczy,i poprostu uciekl.Moja prosba do was,nie ufajcie tym ludzia...Teraz takie pytanie do was moi drodzy ,co powinnismy teraz zrobic?Wisi kase,uciekl zabierajac nie swoje zeczy.Co wy byscie zrobili gdyby ws taka sytuacja spotkala?Pozdrawiam wszystkich,i ponawiam prosbe do administracji portalu o pozostawnienie tej notki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tak to jest jak sie ma miekkie serce to trzeba miec twarda dupe
ja bym staral sie z nimi spotkac i wszystko wygarnac co mi lezy naduszy |
|
~~gron 00 | |
|
|
CYTAT Witam,na poczatku mam wielka prosbe do administracji portalu by nie usowali mojego ostrzezenia.Chce wam opowiedziec o pewnym czlowieku,ktory okazal sie zlodziejem itp.Sytuacja bardzo prosta ,kumpel poprosil o pomoc,pomoglam zabralam go ze soba do Anglii,zby mogl zarobic na dlugi jakie on i jego malozonka maja w Polsce,znani sa wam zapewne ci ludzie,nie bede pisala nazwiskami,bo znajac zycie zaraz usuniecie moja wypowiedz.Napisze tylko tyle ze maja knajpe na Siedlanowskiego..knajpa znana...Przyjechal bez kasy,ale nic przyjelismy go pod dach ,pomoglismy,zywilismy.Wiadomo bylo ze bedzie musial spalcic to co winien.Szanowny,kolega tak sie odwdzieczyl ,ze spakowal swoje i nie tylko swoje zeczy,i poprostu uciekl.Moja prosba do was,nie ufajcie tym ludzia...Teraz takie pytanie do was moi drodzy ,co powinnismy teraz zrobic?Wisi kase,uciekl zabierajac nie swoje zeczy.Co wy byscie zrobili gdyby ws taka sytuacja spotkala?Pozdrawiam wszystkich,i ponawiam prosbe do administracji portalu o pozostawnienie tej notki. ja tez mialem taka sytuacje ;/ niefajniebylo i nieprzyjemnie |
|
|
|
|
|
Wiem ze trzeba cos zrobic tylko z glowa,tak czy siak odda pieniadze.ale ostrzegam was przed tym typem.Nie boje sie stwierdzic ze to ZLODZIEJ.Ale zemsta nadejdzie,tylko wrocimy do Stalowej,a teraz niech sie cieszy...do czasu...z chcecia bym napisala o kogo chodzi ,ale niechce zeby zaraz usuneli,wiec mam nadzieje ze kazdy wie o kogo chodzi.
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
raczej się powstrzymaj od używania imion i nazwisk. do puki nie ma prawomocnego, skazującego, wyroku sądu, nazywanie kogoś publicznie złodziejem jest karalne
Errare humanum est. |
|
|
|
|
CYTAT ja tez mialem taka sytuacje ;/ niefajniebylo i nieprzyjemnie Ale nie złapali Cię w końcu? |
|
|
|
|
A gdyby jakaś firma windykacyjna zadziałała skutecznie i było by po problemie
Pozdr |
|
|
|
|
A na jakiej podstawie chciałbyś nasłać windykatora
|
|
|
|
|
CYTAT A na jakiej podstawie chciałbyś nasłać windykatora Skoro ktos w tym przypadku kolega: CYTAT Przyjechal bez kasy,ale nic przyjelismy go pod dach ,pomoglismy,zywilismy.Wiadomo bylo ze bedzie musial spalcic to co winien.Szanowny,kolega tak sie odwdzieczyl ,ze spakowal swoje i nie tylko swoje zeczy,i poprostu uciekl. zagarnął coś co mu się prawnie nie należało(ukradł) nie wiem co wchodziło w sklad tych rzeczy ale mniemam ze i jakies pieniadze wchodza w grę.Wiec sadze ze ta pani ma prawo odzyskac rzeczy pod warunkiem ze jest cos jeszcze do odzyskaniaA widykatorzy wydaja mi sie najskuteczniejsiPozdr |
|
|
|
|
To znaczy, że jak ktoś nazwie cię złodziejem bez żadnego dowodu (tak jak jest w tej chwili w przypadku Pani mroku) to ma prawo nasłać firmę windykacyjną, a ona oczywiście podejmie się zadania? Zaznajom się z tematem zanim coś napiszesz.
A poza tym akurat windykatorzy (zakładając karkołomnie, że w ogóle dało się ich tutaj zatrudnić) mogą okazać się najmniej skuteczni. Firma windykacyjna, mówiąc w skrócie, zajmuje się windykacją długów a nie skradzionych przedmiotów . |
|
|
|
|
Nie mam sił. Polecam lekturę kodeksu karnego i kodeksu cywilnego. Wystarczą podstawy prawa.
|
|
|
|
|
Szanowny panie echelon ma pan racje Mroczna pani swoim tekstem prowokuje do wypowiedzi
CYTAT Firma windykacyjna, mówiąc w skrócie, zajmuje się windykacją długów a nie skradzionych przedmiotów . W soim tekscie zaznaczyłem CYTAT nie wiem co wchodziło w sklad tych rzeczy ale mniemam ze i jakies pieniadze wchodza w grę.Wiec sadze ze ta pani ma prawo odzyskac rzeczy pod warunkiem ze jest cos jeszcze do odzyskania CYTAT Nie mam sił. Polecam lekturę kodeksu karnego i kodeksu cywilnego. Wystarczą podstawy prawa. Dziękuję bardzo za odpowiedź przy pierwszej sposobnosci nie omieszkam zapoznac sie lekturą kodeksu karnego i kodeksu cywilnego. Pozdrawiam |
|