Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Wiecie może czy mają komputer? Mam jednostkę do oddania, brakuje zasilacza i monitora ale to jakoś by się załatwiło. Mam do oddania też np. szachy, nowe oryginalne buty. Potrzebują tam tego typu fantów? - jak już wcześniej wspomniałam , wszystko się przyda,więc wystarczy trochę chęci żebyś to tam dostarczył bądź znajdziemy jakiś sposób by to odebrać od Ciebie i dowieźć na miejsce No i tak sobie myślę kochani,że następna akcja przed Wielkanocą....bo jak na razie zrobimy akcję 1% - co Wy na to??? " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT Potrzebują tam tego typu fantów? Co do (fanty) - słowo źle mi się kojarzy. Myślę że potrzebują każdego rodzaju pomocy indywidualnej i lepiej żeby ta pomoc była z legalnego Źródła Pozdrawiam |
|
|
|
|
"żeby ta pomoc była z legalnego Źródła"
Co miałeś na myśli pisząc to zdanie? Były jakieś dziwne akcje? Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
CYTAT No i tak sobie myślę kochani,że następna akcja przed Wielkanocą....bo jak na razie zrobimy akcję 1% - co Wy na to??? 1% teraz to tez dobra mysl moze jakis nowy watek czy cos? |
|
|
|
|
To jak tam zbieramy coś na wielkanoc Może się uda chociaż na słodycze????
Idę za nimi... bo oni idą za mną... To sie nazywa lojalność :) |
|
|
|
|
Odświeżam wątek za miesiąc Mikolaj, forumowicze łączmy się i podzielmy się z dziećmi kilkoma groszami.
|
|
|
|
|
Najpierw trzeba by zapytać co jest potrzebne. Kupowanie miśków i słodyczy i zasypywanie Domu Dziecka tym, co nam wydaje się najfajniejsze, to nie zawsze dobry pomysł, zwłaszcza w okresie Mikołaja, kiedy jest wielu darczyńców ze słodyczami i zabawkami.
Lepiej ofiarować coś, co ucieszy... |
|
|
|
|
CYTAT Najpierw trzeba by zapytać co jest potrzebne. Kupowanie miśków i słodyczy i zasypywanie Domu Dziecka tym, co nam wydaje się najfajniejsze, to nie zawsze dobry pomysł, zwłaszcza w okresie Mikołaja, kiedy jest wielu darczyńców ze słodyczami i zabawkami. A może nic nie kupować .?Tak po prostu obciążyć kosztem utrzymania rodziców?
Lepiej ofiarować coś, co ucieszy... |
|
|
|
|
Akcja polega na tym, że forumowicze na konto Domu Dziecka wpłacają drobne kwoty, które później dyrekcja przeznacza na to co najpotrzebniejsze. Z tego co czytam tak właśnie było kilka lat temu. Więc każdy kto może niech wpłaca drobne kwoty a uzbiera się z tego na pewno ładna suma, za którą być może dzieci pojadą na ferie...
|
|
|
|
|
CYTAT U W A G A ! ! ! U W A G A ! ! ! U W A G A ! ! !
PODAJĘ NUMER KONTA DO DOMU DZIECKA NA UL.PODLEŚNEJ I JEDNOCZEŚNIE ZWRACAM SIĘ DO NASZYCH KOCHANYCH FORUMOWICZÓW O DOBRYM SERDUSZKU Z GORĄCĄ PROŚBĄ O DROBNE DATKI NA BIEŻĄCE POTRZEBY DZIECIACZKÓW , KTÓRYCH MARZENIA NIE SĄ WYGÓROWANE A DLA NAS OKAZUJĄ SIĘ SZARĄ CODZIENNOŚCIĄ, KTÓRĄ POSIADAMY NA CODZIEŃ. WPŁAT PROSIMY DOKONYWAĆ NA NR KONTA: 90943000060027072220000001 z dopiskiem "FORUMOWICZE DZIECIOM" jednocześnie informuję ,że jeśli ktoś z Was nie posiada gotówki a ma coś do oddania - to dzieciaki przyjmą każdą pomoc z Waszej strony. Podaję numer telefonu w przypadku jakiś zapytań z Waszej strony do DOMU DZIECKA PRZY ULICY PODLEŚNEJ - 15 842 02 01 mam nadzieję ,że ta akcja przyniesie dla tych dzieciaczków troszkę uśmiechu na święta..... |
|
|
|
|
Super inicjatywa, ostatnio zakończyła się sukcesem. Połączymy się jeszcze raz! Kilka groszy wpłaciłam.
Numer konta Domu Dziecka: 90943000060027072220000001 dopisek-Forumowicze Dzieciom |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT (anulka) FUNDACJA STOWARZYSZENIA TRZEŹWOŚCI I GOSPODARNOŚCI gdyby był potrzebny nr KRS 0000165529 Czy te dane są aktualne? Program twierdzi, że nie ma takiej fundacji ani KRS w OPP? Wcześniejszymi latami nie było problemu. Czy jest jakaś inna możliwość przekazania 1% dla Domu Dziecka przy ul. Podleśnej? |
|