~~Stalowa Wola | |
|
|
żadnej wzmianki o zdarzeniu-tragedii młodego chłopca w poniedziałkowy poranek na Czarnieckiego ? Mógł by ktoś napisać co sie stało ?????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~sta | |
|
|
Całe miasto już wie ,a tu cisza.Myśle ,że to stalowemiasto niejest OBIEKTYWNE.Chyba się niestarają informacje przestarzałe.
|
|
|
~~ | |
|
|
a co to sie stalo?
|
|
|
~~MARTA | |
|
|
CO SIE STAŁO JESLI MOZE KTOS POWIEDZIEC BO NIC NIE SLYSZAŁAM ??
|
|
|
~~ZZ | |
|
|
co sie stao
co sie stao co sie stao co sie; co sie; co sie STAO!!!! |
|
|
~~ | |
|
|
Wlasnie! Dlaczego sie o tym nie pisze ani nie mowi??? O tej calej sprawie???
|
|
|
~~StalowyShit | |
|
|
Bo Portal Stalowe Miasto publikuje artykuly ktore juz sa m.in echodnia.eu, sztafeta.pl i inne Niewiem czy maja zgode autorow ale oni sklepiaja wszystkie banialuki brukowcow w jedną całość ot caly portal pozdro dla invx ktory mam nadzieje ma pozwolenie na kopiowanie artykulow
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Bo Portal Stalowe Miasto publikuje artykuly ktore juz sa m.in echodnia.eu, sztafeta.pl i inne Niewiem czy maja zgode autorow ale oni sklepiaja wszystkie banialuki brukowcow w jedną całość ot caly portal pozdro dla invx ktory mam nadzieje ma pozwolenie na kopiowanie artykulow jesli jestes taki madry to napisz, jakis artykul, tylko krytykowac potrafisz ... , napewno z konkurencji jestes, a co do echa, to jaby ta "tragedia na Czarneckiego" byla prawdziwa to echo by o tym juz 3 razy napisalo, uwazam ze temat wymyslony przez konkurencje ... |
|
|
~~rychu | |
|
|
Czy macie na mysli tego łepka co sie powiesił na trzepaku przez laske?
|
|
|
~~innyportal | |
|
|
CYTAT Bo Portal Stalowe Miasto publikuje artykuly ktore juz sa m.in echodnia.eu, sztafeta.pl i inne Niewiem czy maja zgode autorow ale oni sklepiaja wszystkie banialuki brukowcow w jedną całość ot caly portal pozdro dla invx ktory mam nadzieje ma pozwolenie na kopiowanie artykulow CYTAT jesli jestes taki madry to napisz, jakis artykul, tylko krytykowac potrafisz ... , napewno z konkurencji jestes, a co do echa, to jaby ta "tragedia na Czarneckiego" byla prawdziwa to echo by o tym juz 3 razy napisalo, uwazam ze temat wymyslony przez konkurencje ... tak najlepiej zwalić wine na konkurencje |
|
|
~~ | |
|
|
innyportal a ty co reprezentujesz? kogo?
|
|
|
~~Justyna | |
|
|
ktos puscił niezłafame z tym chłopakiem.mieszkam od lat na czarnirckieko i wiekszosc mojej rodziny .jakos nikt nie slyszal o takim zdarzeniu :/
|
|
|
~~ | |
|
|
to jest zagranie konkurencji;)
|
|
|
~~KKazio | |
|
|
mieszkam niedleko czarneckiego - i bym slyszal jak by cos bylo :co?:
moze autor sie tam gdzies w glowke stuknal o latarnie :haha: |
|
|
~~ | |
|
|
Z pewnych zrodel wiem, ze to prawda ale nie wiem czy rodzina życzy sobie rozglosu w tej sprawie i z tego co się orientuję to nie chodzi o Czarnieckiego tylko Poniatowskiego (okolice "Justyny")
|
|
|
~~ | |
|
|
Bo to bylo na Poniatowskiego a nie Czarneckiego. A kto nie slyszal o tej tragedii to jest kolek. Mieszkacie na ksiezycu?
|
|
|
~~ | |
|
|
Ja nie slyszałem
|
|
|
~~ | |
|
|
NIE TO NIE PRAWDA !
nic takiego sie NIE WYDARZYLO |
|
|
~~ | |
|
|
To napisze ktos w koncu co sie wydarzylo badz sie nie wydarzylo?
|
|
|
~~ | |
|
|
To, że nikt o tym nie pisze nie znaczy kurwa że się nie wydarzyło. Jak ktoś chce dowodu to na pierwszej klatce bloku Poniatowskiego 15 już wisi klepsydra.
|
|
|
~~:( | |
|
|
no jest klepsydra
wiem chyba o co chodzi ale nie zbyt szczegolowo |
|
|
~~Wieprzi | |
|
|
Dobra bez spamu, 18 letni chłopak powiesił się na trzepaku koło swojego bloku. Dlaczego-? kto ma wiedzieć ten wie. Bye bye
|
|
|
~~kick | |
|
|
http://www.pressmedia.com.pl/sn/wydarzenia/d2.asp?u_file=wczoraj/gg.txt tutaj macie co nieco
|
|
|
~~lotysz19 | |
|
|
powiesił sie przez panne i idzisiaj jest pogrzeb
|
|
|
~~ | |
|
|
Tak to rzeczywiscie prawda.Chłopak mieszkał w rotacyjce.Nawet jego kolezanka napisała na blogu.Jest jego zdjęcie
|
|
|