|
|
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Chciałbym Was zaprosić do odwiedzenia mojej galerii fotograficznej pod adresem http://www.jastrzebski.tychy.pl/ Liczę na Państwa wyrozumiałość. pozdrawiam Artur Jastrzębski (Tychy) www.jastrzebski.tychy.pl |
|
|
|
|
www.jastrzebski.tychy.pl |
|
|
|
|
kurde zdeklarowany slazak jestes, a mnie brakuje folkloru na stronce^^ moglbys zrobic zakladke jezyk polski i slaski :]
zdjecia fajne, nie znam sie to ciezko cos wiecej napisac ;] z ciekawosci jak tutaj trafiles ? moze foxylady ? :] |
|
|
|
|
If33lG00d,
trafiłem zupełnie przypadkowo. Tak, to prawda jestem dumny z tego, że jestem Hanysem. Zakładka język polski/śląski? Pomysł fajny, ale ja nie jestem fachowcem w tej dziedzinie - ino trocha umia godać po noszymu, czyli po ślonsku. Dziękuję za miłe słowa pod moim adresem, w wolnej chwili zapraszam serdecznie do wpisania się na mojej skromnej stronie do księgi gości, bądź skomentowania zdjęć/zdjęcia - będzie mi niezmiernie miło. Zapraszam również do skorzystania z opcji "Newsletter". Pozdrawiam. www.jastrzebski.tychy.pl |
|
|
|
|
CYTAT kurde zdeklarowany slazak jestes, a mnie brakuje folkloru na stronce^^ moglbys zrobic zakladke jezyk polski i slaski :] Jak już to gwara śląska beboku CYTAT z ciekawosci jak tutaj trafiles ? moze foxylady ? :] Bo ja taka męska jestem... ;/ Fotki kolega ma całkiem przyjemne... i mój ukochany Nikisz... Tak na marginesie już gdzieś Twoje portfolio widziałam kiedyś |
|
|
|
|
Zdjecia z klimatem, a moze troche "ceglanej architektury" z Rudy Slaskiej
|
|
|
|
|
dies a bede zagladal przyjemnie sie takie komentarze czyta czlowiekowi ze wschodu ;]
CYTAT Pozdrołwjóm Cie pjyknie Artur ze Tychów. Mołsz jednako gusta jak mało chto. Pokazuj nóm wszyskim jak szykowni je tyn nasz Slónsk. Bylibymy na forum www.czyszki.eu fest radzi, jakby se jaky Twojy fotografijy znołdly tyz na naszim konkursie fotograficznim. pozdro CYTAT Jak już to gwara śląska beboku jezyk to jakas progresja w naszych relacjach ? czy udzielil sie swiateczny nastroj i dla wszystkich chamow starasz sie byc mila ?:] |
|
|
|
|
CYTAT Fotki kolega ma całkiem przyjemne... i mój ukochany Nikisz... Tak na marginesie już gdzieś Twoje portfolio widziałam kiedyś Slazaczka interesujaca sie fotografia ... he he i juz wszystko jasne MB !! |
|
|
|
|
anulka moglibyscie czasami odpuscic ;] gosc nawet ze stalowej nie jest ... przybyl unikalny user na speedtescie cena stalowego miasta rosnie, ja chcialbym teraz galerie obadac i musze szukac po archiwum ;] jakby napisal tylko co sadzicie o moich zdjeciach byloby lepiej ? ehh
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Ifeelku - specjalnie na Twoją prośbę "odpuszczam" najwyżej będę miała przewalone
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
nie ma to tamto kochana jestes ^^
|
|
|
|
|
CYTAT Slazaczka interesujaca sie fotografia ... he he i juz wszystko jasne MB !! Sorry bardzo o co kaman? Jaka Ślązaczka Nic nie jest jasne, tym bardziej moja osoba Ślązacy przynajmniej Ci których znam super ludzie - ale ja to rodowita Stalowowolanka jestem |
|
|
|
|
krisp-u,
zdjęcia architektury Rudy Śląskiej to bardzo dobry pomysł. Na pewno kiedyś z aparatem tam się pojawię. northern petrol, ja również uwielbiam Nikisz! Mój dziadek pracował na kopalni "Wieczorek" 30 lat - mam duży sentyment do tej dzielnicy. Pozdrowienia dla wszystkich. www.jastrzebski.tychy.pl |
|