~~ZZ | |
|
|
UWAGA!!
Oststnio spotkałem sie z ludźmi podającymi sie za pracowników Zakłade Energetycznego. Chodzą po mieszkaniach (najczęściej sobota rano ) i sprawdzają czy W danym lokalu są zapłacone rachunki za Energię Elektryczną. Ludzie nic podobnego pofatygowałem sie i zadzwoniłem dziś do Zakładu Energetycznego w Stalowej Woli. Rozmawiałem z dyrektorem i wykluczył, iż ktokolwiek od Nich chodzi po domach i sprawdza czy rachunki sa popłacone. Zakład Energetyczny pojawia sie wówczas gdy dany lokator nie płaci za rachunek pare miesięcy i wtedy faktyczne sprawdzają. Jeszcze raz przestrzegam nie macie obowiązku pokazywania zapłaconych rachunków czy to za prąd czy za gaz. Zapłacony rachunek również dobrze można wyrzucić do kosza ( ale wiadomo nie robimy tego ze wzgl. bezp.). Uwarzajcie !!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
w jakiej części miasta chodzą???
|
|
|
~~ | |
|
|
Ale po co? Takie hobby maja czy moga tego jakos uzyc?
|
|
|
~~ | |
|
|
Wisz dla innych to jest hobby a dla niektórych obczajenie mieszkania itp.
A jeżeli chodzi o ścisłość to ul. Poniatowskiego; Popiełuszki, zresztą na każdej ul. w Stalówce |
|
|
~~ | |
|
|
Uwaga sprawdzają też czasami rachunki z tp. Tam jest kod abonenta, potrzebny do wszelkich zleceń na numerze
|
|
|
~~ | |
|
|
Niech przyjdą do mnie, się zagada, kumpel dzwoni na policję i się wyjaśni wszystko.
|
|
|
~~zz | |
|
|
No niestety tak trzeba zrobić.
Przede wszystkim wylegitymować gościa bo ma zasrany obowiązek mieć jakiś dowód ,że jest pracownikiem danej instytucji a do tego musi jeszcze pokazać dowód osobisty. Ale to i tam nie upoważnia go do odczytu naszych rachunków. |
|
|