|
|
|
Może ktoś wie gdzie przyjmuje jakiś dobry stomatolog dziecięcy w Stalowej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie ma w Stalowej takiego, za to mogę gwarantować za PRIMADENT w Rzeszowie. Przyjmują nawet w soboty i niedziele. www.primadent.pl najwyższa klasa leczenia także dzieci. Mają filie też w Ropczycach i Sokołowie.
Trzeba mieć do dzieci serce i dobre podejście - poczytaj info na ich stronie www, a przekonasz się, że o to Ci chodzi. A Rzeszów to tylko godzina drogi Powodzenia. |
|
|
|
|
jak to nie ma w stalowej.
dr.Piotr Trafidlo na fenomenalne podejscie do dzieci.wszyscy moi znajomi chodza do niego ze swoimi pociechami.moja 5letnia Kasia uwielbia gabinet doktora...co jakis czas pyta kiedy znowu pojdziemy na wizyte. |
|
|
|
|
CYTAT jak to nie ma w stalowej. dr.Piotr Trafidlo na fenomenalne podejscie do dzieci.wszyscy moi znajomi chodza do niego ze swoimi pociechami.moja 5letnia Kasia uwielbia gabinet doktora...co jakis czas pyta kiedy znowu pojdziemy na wizyte. A gdzie przyjmuje??? jeśli można to poproszę o tel.kontaktowy |
|
|
|
|
U kiliga jest dentystka imienia i nazwiska nie znam ( jak sie zjezdza z górk iw kierunku biedronki )
Dzieciaków tam widziałem sporo i dzieci nie uciekały - jeździłęm tam przed 2 miesiace i było ok "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Polecam p.Szwedo-Bielak obok szkoły 12 .Super dla dzieci-sprawdziłam.kontakt znajdziesz w internecie http://www.doz.p(...)Dent8221
|
|
|
|
|
Powiem, że to pocieszające, że jednak ktoś zauważył dobrego stomatologa dziecięcego, i to nie jednego w stalowej, jednak ... ja "przerobiłam" 2 z tych nazwisk...i jeszcze kilka innych i powiem, że byćmoże ja mam wyjatkowo trudne dziecko i wyjatkowe zęby u niego, bo jakoś nam się nie udało - niestety, nie otrzymałam propozycji zastosowania uspokojenia farmakologicznego u dziecka przed wizytą, nie udało się porządnie "oczyścić" ani jednego ząbka, opatrunki były zakładane "na chwilę" i zęby psuły się dalej...eee, szkoda gadać.
W Rzeszowie pani doktor dała dziecku specjalny syrop uspokajający- oczywiście nie odrazu, najpierw była wizyta zapoznawcza, potem wyjasniła, co zastosujemy, zaplanowała - i za drugim razem u spokojnego dziecka wyleczyła porządnie wszystkie zęby na jednej wizycie! Drugie starsze dziecko mało leczone ząbki w uspokojeniu gazem rozweselającym - tak! to są metody stosowane w Europie - bez stresu, bólu i przykrych wspomnień - a co najwazniejsze - skutecznie i dokładnie. Oczywiście to kosztuje - ale albo dobrze, albo tanio. Ja nie zmuszam nikogo do jeżdżenia do Primadentu, ale bardzo bardzo polecam. |
|
|
|
|
CYTAT Powiem, że to pocieszające, że jednak ktoś zauważył dobrego stomatologa dziecięcego, i to nie jednego w stalowej, jednak ... ja \"przerobiłam\" 2 z tych nazwisk...i jeszcze kilka innych i powiem, że byćmoże ja mam wyjatkowo trudne dziecko i wyjatkowe zęby u niego, bo jakoś nam się nie udało - niestety, nie otrzymałam propozycji zastosowania uspokojenia farmakologicznego u dziecka przed wizytą, nie udało się porządnie \"oczyścić\" ani jednego ząbka, opatrunki były zakładane \"na chwilę\" i zęby psuły się dalej...eee, szkoda gadać. W Rzeszowie pani doktor dała dziecku specjalny syrop uspokajający- oczywiście nie odrazu, najpierw była wizyta zapoznawcza, potem wyjasniła, co zastosujemy, zaplanowała - i za drugim razem u spokojnego dziecka wyleczyła porządnie wszystkie zęby na jednej wizycie! Drugie starsze dziecko mało leczone ząbki w uspokojeniu gazem rozweselającym - tak! to są metody stosowane w Europie - bez stresu, bólu i przykrych wspomnień - a co najwazniejsze - skutecznie i dokładnie. Oczywiście to kosztuje - ale albo dobrze, albo tanio. Ja nie zmuszam nikogo do jeżdżenia do Primadentu, ale bardzo bardzo polecam. Czy możesz mi podać jakieś namiary tel i itp |
|
|
|
|
www.primadent.pl
NZOZ Primadent 35-326 Rzeszów , Al. Powstańców Warszawy 28 tel. 0 17 859-50-50, 0 509-867-722 to jest niedaleko TESCO , Castoramy, ul. Rejtana |
|
|
|
|
CYTAT www.primadent.pl NZOZ Primadent 35-326 Rzeszów , Al. Powstańców Warszawy 28 tel. 0 17 859-50-50, 0 509-867-722 to jest niedaleko TESCO , Castoramy, ul. Rejtana Wielkie dzięki za namiary |
|
|
|
|
Czy moglby ktos podac ceny uslug w primadent w rzeszowie bo na ichstronie nie ma cennika.
|
|
|
|
|
CYTAT Czy moglby ktos podac ceny uslug w primadent w rzeszowie bo na ichstronie nie ma cennika. Myśle, że najlepiej byłoby zadzwonić i zapytać, ja byłam prawie rok temu i płaciłam "hurtem" za dwoje dzieci, ale pierwsza wizyta jest zawsze za darmo - lekarz robi przegląd i informuje co jest do zrobienia, jaki koszt - a Ty nie musisz z tego wcale skorzystać. Wiem jedynie, że za gaz rozweselajacy płaci sie za kazdym razem dodatkowo 70 zł i trzeba kupić dla siebie maseczkę do nosa za 40 czy 50 zł. |
|