NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »
Dobry Stomatolog Dziecięcy??? Gdzie???, Dobry Stomatolog Dziecięcy??? Gdzie???
ff
Wysłany: 18 Gru 2009r. 20:29  
coMoże ktoś wie gdzie przyjmuje jakiś dobry stomatolog dziecięcy w Stalowejzapytaniezapytanie

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 18 Gru 2009r. 20:29  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Gru 2009r. 21:36  
Nie ma w Stalowej takiego, za to mogę gwarantować za PRIMADENT w Rzeszowie. Przyjmują nawet w soboty i niedziele. www.primadent.pl najwyższa klasa leczenia także dzieci. Mają filie też w Ropczycach i Sokołowie.

Trzeba mieć do dzieci serce i dobre podejście - poczytaj info na ich stronie www, a przekonasz się, że o to Ci chodzi. A Rzeszów to tylko godzina drogi umiech
Powodzenia.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Gru 2009r. 22:56  
jak to nie ma w stalowej.
dr.Piotr Trafidlo na fenomenalne podejscie do dzieci.wszyscy moi znajomi chodza do niego ze swoimi pociechami.moja 5letnia Kasia uwielbia gabinet doktora...co jakis czas pyta kiedy znowu pojdziemy na wizyte.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Gru 2009r. 10:07  
CYTAT
jak to nie ma w stalowej.
dr.Piotr Trafidlo na fenomenalne podejscie do dzieci.wszyscy moi znajomi chodza do niego ze swoimi pociechami.moja 5letnia Kasia uwielbia gabinet doktora...co jakis czas pyta kiedy znowu pojdziemy na wizyte.

A gdzie przyjmuje???
jeśli można to poproszę o tel.kontaktowy

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Gru 2009r. 12:43  
U kiliga jest dentystka imienia i nazwiska nie znam ( jak sie zjezdza z górk iw kierunku biedronki )
Dzieciaków tam widziałem sporo i dzieci nie uciekały - jeździłęm tam przed 2 miesiace i było ok

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Gru 2009r. 13:19  
Polecam p.Szwedo-Bielak obok szkoły 12 .Super dla dzieci-sprawdziłam.kontakt znajdziesz w internecie http://www.doz.p(...)Dent8221

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Gru 2009r. 18:55  
Powiem, że to pocieszające, że jednak ktoś zauważył dobrego stomatologa dziecięcego, i to nie jednego w stalowej, jednak ... ja "przerobiłam" 2 z tych nazwisk...i jeszcze kilka innych placze i powiem, że byćmoże ja mam wyjatkowo trudne dziecko i wyjatkowe zęby u niego, bo jakoś nam się nie udało - niestety, nie otrzymałam propozycji zastosowania uspokojenia farmakologicznego u dziecka przed wizytą, nie udało się porządnie "oczyścić" ani jednego ząbka, opatrunki były zakładane "na chwilę" i zęby psuły się dalej...eee, szkoda gadać.
W Rzeszowie pani doktor dała dziecku specjalny syrop uspokajający- oczywiście nie odrazu, najpierw była wizyta zapoznawcza, potem wyjasniła, co zastosujemy, zaplanowała - i za drugim razem u spokojnego dziecka wyleczyła porządnie wszystkie zęby na jednej wizycie! Drugie starsze dziecko mało leczone ząbki w uspokojeniu gazem rozweselającym - tak! to są metody stosowane w Europie - bez stresu, bólu i przykrych wspomnień - a co najwazniejsze - skutecznie i dokładnie.
Oczywiście to kosztuje - ale albo dobrze, albo tanio.

Ja nie zmuszam nikogo do jeżdżenia do Primadentu, ale bardzo bardzo polecam.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Gru 2009r. 19:28  
CYTAT
Powiem, że to pocieszające, że jednak ktoś zauważył dobrego stomatologa dziecięcego, i to nie jednego w stalowej, jednak ... ja \"przerobiłam\" 2 z tych nazwisk...i jeszcze kilka innych placze i powiem, że byćmoże ja mam wyjatkowo trudne dziecko i wyjatkowe zęby u niego, bo jakoś nam się nie udało - niestety, nie otrzymałam propozycji zastosowania uspokojenia farmakologicznego u dziecka przed wizytą, nie udało się porządnie \"oczyścić\" ani jednego ząbka, opatrunki były zakładane \"na chwilę\" i zęby psuły się dalej...eee, szkoda gadać.
W Rzeszowie pani doktor dała dziecku specjalny syrop uspokajający- oczywiście nie odrazu, najpierw była wizyta zapoznawcza, potem wyjasniła, co zastosujemy, zaplanowała - i za drugim razem u spokojnego dziecka wyleczyła porządnie wszystkie zęby na jednej wizycie! Drugie starsze dziecko mało leczone ząbki w uspokojeniu gazem rozweselającym - tak! to są metody stosowane w Europie - bez stresu, bólu i przykrych wspomnień - a co najwazniejsze - skutecznie i dokładnie.
Oczywiście to kosztuje - ale albo dobrze, albo tanio.

Ja nie zmuszam nikogo do jeżdżenia do Primadentu, ale bardzo bardzo polecam.

Czy możesz mi podać jakieś namiary tel i itp

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Gru 2009r. 22:22  
www.primadent.pl
NZOZ Primadent
35-326 Rzeszów , Al. Powstańców Warszawy 28
tel. 0 17 859-50-50, 0 509-867-722
to jest niedaleko TESCO , Castoramy, ul. Rejtana

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Gru 2009r. 09:04  
CYTAT
www.primadent.pl
NZOZ Primadent
35-326 Rzeszów , Al. Powstańców Warszawy 28
tel. 0 17 859-50-50, 0 509-867-722
to jest niedaleko TESCO , Castoramy, ul. Rejtana

Wielkie dzięki za namiarysmiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Gru 2009r. 10:24  
Czy moglby ktos podac ceny uslug w primadent w rzeszowie bo na ichstronie nie ma cennika.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Gru 2009r. 10:35  
CYTAT
Czy moglby ktos podac ceny uslug w primadent w rzeszowie bo na ichstronie nie ma cennika.

Myśle, że najlepiej byłoby zadzwonić i zapytać, ja byłam prawie rok temu i płaciłam "hurtem" za dwoje dzieci, ale pierwsza wizyta jest zawsze za darmo - lekarz robi przegląd i informuje co jest do zrobienia, jaki koszt - a Ty nie musisz z tego wcale skorzystać.
Wiem jedynie, że za gaz rozweselajacy płaci sie za kazdym razem dodatkowo 70 zł i trzeba kupić dla siebie maseczkę do nosa za 40 czy 50 zł.

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »