~~Domi | |
|
|
Kogo umieścilibyście na liście 10 najbogatszych mieszkańców Stalowej i okolic?? Widziałem juz takie rankingi na forach innych miast,a ciekawi mnei to jak to jest w Stalowej??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Stalówek | |
|
|
nie wiem ja to by było z kolejnościa ale napewno znalezliby sie na niej tacy ludzie jak:pan Kożuszek, Koczwara,Kwieciński,może Polehojko,którys z lekarzy,cięzko powiedziec który(Pieprzny?Myłek?Wojas?).niektórzy mogą nie pokazywać tego co mają.ale ta pierwsz trójka jest wg mnie chyba faktycznie pierwsza,Ci panowie K.nie znam za bardzo ludzi z okolic.
|
|
|
~~Kuba | |
|
|
Ja bym napewno jeszcze dodał Bielówka i Kwieciński do listy przedmówcy.
|
|
|
~~Laska | |
|
|
Pierwszy napewno byłby Koczwara,potem hmmm może Kwieciński,Bielówka,Polehojko,może Pieprzny,Kożuszek,Mysior też ma hajs,napewno właściciel Aluteka i właściciele firmy Merol.Kurde ciężka sprawa,przydałby się jakiś profesjonalny ranking,ja tylko pisze jak myślę.:haha:
|
|
|
~~wifon | |
|
|
A Adas Kolat???
|
|
|
~~a | |
|
|
A kto to??
|
|
|
~~a | |
|
|
A kto to??
|
|
|
~~:P | |
|
|
|
|
|
~~wifon | |
|
|
Adas Kolat to prezes ATS.
|
|
|
~~ | |
|
|
1: Ojciec Dyrektor (ma 39% akcji ESW)
2: Maria Kulczyk (wykupiła HSW) 3: Władimir Ałganow - (75 % wód przybrzeżnych Sanu) 4: Tony Soprano - 59% TOORA Poland |
|
|
~~ | |
|
|
Kulczyk
|
|
|
~~zzz | |
|
|
a może POLMOSU prezes
|
|
|
~~qqa | |
|
|
POLMOS
|
|
|
~~zioom | |
|
|
Kożuszek i Mysior
|
|
|
~~misio 666 | |
|
|
na I miejscu trzeba by umieścić Niemczyckiego,
na II uplasowałbym Koczwarę, a na kolejnych: Bielówkę, Kolata, Mysiora, Polehojko, Kożuszka, Pieprz, Kwiecińskiego. Dziesiątej pisał nie będę, bo aby stworzyć taka listę to trzeba mieć wiarygodne źródło jak np Urząd Skarbowy, czy Urząd Statystyczny, a ja tak owego nie mam. pozdrawiam |
|
|
~~some1 | |
|
|
Kożuszek mieszka w Nisku przy ul. Sandomierskiej - to takie info dla niektórych ;)
|
|
|
~~ | |
|
|
A ile wymienieni przez was mieszkańcy Stalowej mają pieniędzy dokladniej tz wartość majątku??Kto wie mniej wiecej??
|
|
|
~~kk | |
|
|
a Banasik Sarna
|
|
|
~~ | |
|
|
Stec
|
|
|
~~ | |
|
|
Sagatowska zarobiła na urzędach ok 2 miliony
|
|
|
~~ | |
|
|
2 miliony chyba nie wystarczą zeby znalesc sie na tej liscie
|
|
|
~~milinko82 | |
|
|
Czy ktoś może mi podać jak się nazywają współwłwściciele firmy MEROL sp. z o.o?
|
|
|
~~ | |
|
|
Prezes StaloweMistao.pl
|
|
|
~~:):):) | |
|