~~BerciQe | |
|
|
dnia 21.12.2009r zgubiona Obrączkę na terenie Stalowej Woli może ktoś coś słyszałam lub ktoś znalazł dla znalazcy oczywiście się odwdzięczę proszę o kontakt tu w temacie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skoro brak odpowiedzi proponuje spacer po złotnikach.Jesli ktos znalazł może bedzie chcial sprzedać[bąć co bąć legalnie].Warto spytać i jak się da odkupić.
Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło . |
|
|
|
|
ja zgubilem rok temu i niestety w żadnym lombardzie nie mieli ani skupie a była mocno spersonalizowana
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
No ja zgubiłem z 2 lata temu może 3 no to szybciutko pobiegłem kupić taka samą bo moja by nie wybaczyła
do tej pory nie wie o tym |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
hehe
zastanawiające jest to w jakich okolicznościach pogubiliście te obrączki?? najlepiej jej nie ściągać z palca i nie udawać kogoś kim się nie jest Errare humanum est. |
|
|
|
|
ja swoją w garazu jak paluch ugrzązł w głowicy jak szlifowałem.
A potem jakos samo zleciało na studiach szukalismy z żonką i lipa "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Moze sie uda
Ja tydzien po slubie pojechalem na mazury stanąłem w barze w tamej okolicy i chciałem obmyć twarz i ściągnąłem obrączkę. Kapnąłem sie w domu w stalowej woli dopiero ze tam zostala. Na nastepny dzien tez jechalem do tego samego miasta co dzien wczesniej, ku mojemu zdziwieniu lezala na umywalce tak jak ja polozylem . Tak wiec cuda sie zdarzaja Trzymam kciuki |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
widać,że bardzo często w tym barze sprzątają w toaletach
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
czekam na dalsze info teraz śnieg stopniał wiec może ktoś znajdzie :( był bym bardzo wdzięczny
|
|
|
|
|
A jak wyglądała ta obrączka?Złota?
|
|
|
|
|
Na marginesie to super ogłoszenie, gratuluję.
To po całej Stalowej mamy szukać? Może byś Droga osobo chociaż napisała, w którym miejscu mogła zostać zgubiona obrączka i jak dokładnie wyglądała? Srebrna, złota, żółte złoto czy białe, czy jakaś grawerka była w środku? Może napis, imię , data ślubu, dedykacja? Że byłaś np. w Tesco, czy pod Pysznicą, na os. Modynie, a może kupowałaś pralkę pod Centrum 4, jest wiele możliwości ;] To by ułatwiło każdemu sprawę, jak przechodzę to mogę się rozglądnąć, może akurat się znajdzie> MY.......................................... |
|
|
|
|
CYTAT hehe zastanawiające jest to w jakich okolicznościach pogubiliście te obrączki?? najlepiej jej nie ściągać z palca i nie udawać kogoś kim się nie jest i kto to mówi pS. Jeżeli zgubiłeś obrączke, to zapomnij o jej odzyskaniu. Mamy kryzys i każdy kto by znalazł poszedłby do lombardu i sprzedał to byle mieć coś grosza więcej musisz kupić sobie teraz nową Może trafisz na tą samą |
|
|
|
|
CYTAT hehe zastanawiające jest to w jakich okolicznościach pogubiliście te obrączki?? najlepiej jej nie ściągać z palca i nie udawać kogoś kim się nie jest he he ktos tu najwyrazniej sadzi po sobie Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
CYTAT A jak wyglądała ta obrączka?Złota? nie była to srebrna obrączka która ma dla mnie bardzo dużą wartość bo finansowo nie wzbogaci się ktoś lepiej by wyszedł jak by się zgłosił do mnie dokładnie nie pamiętam ale to mogło być pod city, tesco lub centrum |
|
|
|
|
srebrna mowisz a cos wiecej o niej... i co masz na mysli mowiac to wynagrodzenie;p musisz zachecic taka osobe
|
|
|
|
|
cos nam widze ze kolega zamilkl;p
|
|
|
|
|
CYTAT i kto to mówi CYTAT he he ktos tu najwyrazniej sadzi po sobie ja tam obrączki nie ściągam Errare humanum est. |
|
|
|
|
sprawa juz zakonczona czy jak ze kolega sie nie odzywa??hm juz nie zalezy na obraczce?? a co prawda to prawda ze lepiej nie zdejmowac takich rzeczy;pheheh
|
|
|
|
|
pan zainteresowany jest dalej obraczka bo 2 dni temu znalazlam srebrna;p
|
|
|
|
|
pewnie snieg ja przykrył
|
|
|
|
|
justysia1234 w pościeli?
Errare humanum est. |
|
|
|
|
nie jestem nadal zainteresowany odzyskaniem jej a znalazcy oczywiście się odwdzięczę ale nie będę pisał jak jestem człowiekiem honoru raczej i wiem ze w czasach kryzysu w Polsce nie ma nic za darmo
|
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT CYTAT i kto to mówi CYTAT he he ktos tu najwyrazniej sadzi po sobie CYTAT ja tam obrączki nie ściągam a ja nie zakładam Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
Ja też znalazłam srebną obrączkę możesz coś więcej napisać np czy twoja była gładka czy może miała jakiś wzór?
|
|
|
|
|
oo!! gb74 jakoś wyładniałaś
Errare humanum est. |
|