Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Siemanderko
Ma ktos moze jakis kontakt do busiarzy, ktorzy przewoza ludzi w strone Holandii. Chodzi mi o Hagr badz Rotterdam w dniu 27 grudnia... Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 12 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Zapytaj w firmie allstar z Zamościa, tyle że oni jeżdżą we wtorki i piątki.
|
|
|
|
|
Masz tu numer. Linia pewna i profesjonalna a napewno sprawdzona osobiscie. 601804863
Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło . |
|
|
|
|
Ja czesto niegdys jezdzilam do Holandii busami i wiem,ze busy jezdza we wtorki i w piatki,ale warto podzwonic i popytac,moze akurat ktorys busiarz pojedzie wczesniej ze wzgledu na taki okres miedzyswiateczny...
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Zapytaj w firmie allstar z Zamościa, tyle że oni jeżdżą we wtorki i piątki. Dziekuje za informacje. Skorzystalem z tego busa i nigdy k#@!a wiecej !!! Zamowilem busa we wtorek do Holandii. Bus przyjechal w srode o 6 rano wczesniej nie informujac ze dojezdzaja. W ogole nikt w biurze nie mogl okreslic czasu przyjazdu. A wiec zadzwonil kierowca i powiedzial ze stoi pod domem. Zona nie spakowana ani nic.. wszystko robione na szybko. Po wszystkim bus pomylil adres i czekalismy jeszcze 30 min na firme ALL STAR zzamoscia. Wsiadla do tego busa, pozegnanie i zaczal sie jej koszmar. Przez 11,5 godziny jezdzila z busiarzami po Holandii odwozac jeszcze ludzi, ktorzy mieli wysiasc (wsiadl w Polsce). Wsiadla przypominam o 6:40 a wyjechala z Holandii dopiero o 17:30 !!! Gdzie do granicy Polskiej z mojego domu jest maxymalnie 7 h jazdy. Po tej meczarni juz myslelismy ze koniec przygod ale... kolo Wroclawia postoj godzinny na przepakowanie sie do innych busow... Taka nie planowana przesiadka no i dalej w trase bylo juz okolo 2 w nocy gdzie nagle otrzymalem Smsa, ze bus zaczal sie palic !!! Kobieta zostala w szczerym polu razem z innymi pasazerami czekajac na innego busa. Czekala okolo 5 godzin !!! w Szczerym polu na zimnie i w nocy... Przypominam dalej wyjechala o godzinie 6:40 wczoraj i jeszcze nie dojechala do Tarnobrzega. Na domiar tego kierowca poinformowal moja zone, ze niestety nie odwiezie jej pod dom tylko zostawi ja z bagazami w Tarnobrzegu 12 km od domu bo ma nie po drodze. Pomijajac to, ze krazyl po Holandii 11 godzin (gdzie normalnie busy w 16 godzin sa w Stalowej Woli) to jeszcze bezczelnie powiedzieli ze nie zawioza jej pod dom. Jeszcze nie dojechala na miejsce a ja sie zastanawiam czy jest jakis aspekt prawny, który moglbym wytoczyc tej firmie w sadzie gdyz to jest nie do pomyslenia ze mozna tak potraktowac klienta. Jezeli ktos wie cos na podobny temat i moglby pomoc to bardzo prosze o ta pomoc. Firma ALL STAR z ZAMOŚCIA ?? NIGDY NAWET WROGOWI JEJ NIE POLECE !!! A oto cytat z pewnej strony internetowej jaki znalazlem: CYTAT autobus przewożący 50 osób zapalil sie w okolicach Dortmundu , czekalismy 20 godzin za autobusem zastepczym ktory jechal z Zamoscia. Dyspozytor, kierownictwo firmy zero zainteresowania , po trzecim telefonie przestali odbierac, z czego spedzialam 20 godzin na przydroznym parkingu bez jedzenia i wody.Jak ktos lubi takie przygody- to polecam :// 2010-08-08 22:18:23 http://www.cylex.pl/firmy/allstar--przewozy--%C5%9Bcirka-b--10511315.html Pzdr dla wiary. Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 15 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Odświerzam temat
Już sama nie wiem co mam zrobic. we wtorek o godz.8:30 podalam 2 paczki z żywnościa dla męża do Holandii.Paczki mialy być u meża w nocy w godzinach od 1-3. Rano w srode dzwoni maz ze nadal tych paczek nie ma.Niewiele myslac zadzwonilam do szefa firmy przewozowej coz sie stalo. Zaczął sie tłumaczyc że był jakiś wypadek na Niemieckiej A2 i paczki dotra popoludniu.I rzeczywiscie sprawdzalam na internecie bylo tego dnia kilka wypadkow i droga byla zablokowana.Spokojna wiec czekalam na wiesci od meża ze ma te paczki.Wracajac jeszcze do poczatku mojej opowiesci gdy oddawalam panu paczki poprosilam o nr telefonu na jaki moge dzwonic w razie "w". Tak wiec o godz 18 gdy nadal maz nie mial paczek zadzwonilam na podany nr tel i okazalo sie iz moje paczki nie jada z tym pacem ttylko sa u innego przewoznika.Wkur...... juz troche dzwonie do nastepnego a ten mi mowi ze paczki dostarczy dopiero w piatek bo nie bo pomylili sie i moje paczki zostaly wlozone do busa jadacego do belgi i on nie moze zawiesc ich na holandie(maz mieszka w okolicach Utrecht'u) i paczki wracaja teraz do Polski i zostana ponownie zabrane w czwartek o 18.Bardzo,bardzo zla dzwonie do szefa i pytam sie czemu mnie oklamal mowiac iz paczka bedzie popoludniu a teraz okazuje sie ze dopiero w piatek.On zaczal cos belkotac przepraszac i obiecal iz paczki wyjada we czwartek ale o godz 8 (zobowiazal sie do pilnowania aby dotarly na czas) i obiecal solennie iz beda w nocy z czwartku na piatek w godz.1-3 .Oczywiscie obiecal tez oddac cale koszty tj 30e. Teraz jest godz 7:30 i maz nadal tych paczek nie ma. Co ja mam teraz zrobic... Juz mam tego dosc.. Nie dosc ze na to jedzenie wydalam ok 400 zl to jeszcze przesylka 30e, a pozatym nie lubie jak ktos robi mnie w ch... Prosze pomozcie.... Pozniej tak od 8 zaczne dzwonic co z tymi paczkami dam znac co i jak.. |
|
|
|
|
Póki co powiedz mężowi żeby on zadzwonił do tego busiarza który posiada te paczki.
Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
Dołączył: 15 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Kurcze caly czas nie odbiera telefonu...
juz normalnie zalamka |
|
|
|
|
Ostatnio dużo im się busów psuje na trasie i czzłowiek traci godziny zanim podjedzie jakiś inny! Wczoraj wracała mama z niemiec to jechała 19 godz, a przyjechali dopiero o 19 po nią! a żeby było ciekawiej brakło im paliwa i czekali na drugiego busa kilka godz!! AHA dodam, że niechcieli podbić karnetu bo płatność była przelewem! natomiast po przesiadce inny kierowca bez problemu jej podbił. Myślę, że współpraca się zakończy z ta firmą nie polecam
|
|
|
|
|
Czy prestigebus.pl busy z zamościa do holandii zabierają torby powyżej 50 kg?
|
|
|
|
|
Podaję paczki/torby do Holandii busami z Krasnika.Moge polecić z czystym sumieniem .
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Zapytaj w firmie allstar z Zamościa, tyle że oni jeżdżą we wtorki i piątki. Dziekuje za informacje. Skorzystalem z tego busa i nigdy k#@!a wiecej !!! Zamowilem busa we wtorek do Holandii. Bus przyjechal w srode o 6 rano wczesniej nie informujac ze dojezdzaja. W ogole nikt w biurze nie mogl okreslic czasu przyjazdu. A wiec zadzwonil kierowca i powiedzial ze stoi pod domem. Zona nie spakowana ani nic.. wszystko robione na szybko. Po wszystkim bus pomylil adres i czekalismy jeszcze 30 min na firme ALL STAR zzamoscia. Wsiadla do tego busa, pozegnanie i zaczal sie jej koszmar. Przez 11,5 godziny jezdzila z busiarzami po Holandii odwozac jeszcze ludzi, ktorzy mieli wysiasc (wsiadl w Polsce). Wsiadla przypominam o 6:40 a wyjechala z Holandii dopiero o 17:30 !!! Gdzie do granicy Polskiej z mojego domu jest maxymalnie 7 h jazdy. Po tej meczarni juz myslelismy ze koniec przygod ale... kolo Wroclawia postoj godzinny na przepakowanie sie do innych busow... Taka nie planowana przesiadka no i dalej w trase bylo juz okolo 2 w nocy gdzie nagle otrzymalem Smsa, ze bus zaczal sie palic !!! Kobieta zostala w szczerym polu razem z innymi pasazerami czekajac na innego busa. Czekala okolo 5 godzin !!! w Szczerym polu na zimnie i w nocy... Przypominam dalej wyjechala o godzinie 6:40 wczoraj i jeszcze nie dojechala do Tarnobrzega. Na domiar tego kierowca poinformowal moja zone, ze niestety nie odwiezie jej pod dom tylko zostawi ja z bagazami w Tarnobrzegu 12 km od domu bo ma nie po drodze. Pomijajac to, ze krazyl po Holandii 11 godzin (gdzie normalnie busy w 16 godzin sa w Stalowej Woli) to jeszcze bezczelnie powiedzieli ze nie zawioza jej pod dom. Jeszcze nie dojechala na miejsce a ja sie zastanawiam czy jest jakis aspekt prawny, który moglbym wytoczyc tej firmie w sadzie gdyz to jest nie do pomyslenia ze mozna tak potraktowac klienta. Jezeli ktos wie cos na podobny temat i moglby pomoc to bardzo prosze o ta pomoc. Firma ALL STAR z ZAMOŚCIA ?? NIGDY NAWET WROGOWI JEJ NIE POLECE !!! A oto cytat z pewnej strony internetowej jaki znalazlem: CYTAT autobus przewożący 50 osób zapalil sie w okolicach Dortmundu , czekalismy 20 godzin za autobusem zastepczym ktory jechal z Zamoscia. Dyspozytor, kierownictwo firmy zero zainteresowania , po trzecim telefonie przestali odbierac, z czego spedzialam 20 godzin na przydroznym parkingu bez jedzenia i wody.Jak ktos lubi takie przygody- to polecam :// 2010-08-08 22:18:23 http://www.cylex.pl/firmy/allstar--przewozy--%C5%9Bcirka-b--10511315.html Pzdr dla wiary. ludzie po co jeżdzić z takimi przygłupami ryzykujac życie w ciasnym śmierdzącym busie - zapłać parę złotych więcej i jedż autokarem - zamiast telepać się jakimś smierdzielem jak np ten opisany ????? |
|
|
|
|
ja jezdzilem do belgi Żaczkiem na holandie tez wozi ludzi/paczki milo szybko i stosunkowo niedrogo tel, 603 951 239
|
|