~~SOMA | |
|
|
taki luzny temat założony przez ignoranta, który szuka sensacji.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~xxx | |
|
|
Nie można dzielić ludzi na ładnych i brzydkich.Wszyscy mamy jakąś swoją urodę.
|
|
|
~~ | |
|
|
zośka z rozwadowa
|
|
|
~~ | |
|
|
yyy, która to zoska??
|
|
|
~~ | |
|
|
chodzi zawsze z reklamowka albo torebka i jak sie na nia popatrzysz to cie zacznie wyklinac zacytuje Ci co do mnie ostatnio powiedziala "...idz zesz ch...u łysy k....a w swoja strone.."
|
|
|
~~Marek | |
|
|
Dziennikarki z TV Stella
|
|
|
~~Faro | |
|
|
Jest duzo fajnych lasek w Stalowej,czesto widze na ulicy super dziewczyny.
Jednak chcialbym przy okazji poruszanego tematu apelowac do dziewczat tzm.przy kosci: "Prosze nie odslaniajcie waszych brzuchow,azeby to robic,trzeba miec odpowiednie cialo. Takie wystajace sadlo ,(opony) nie dodaje wam ani odrobiny erotyzmu a wrecz przeciwnie." Trendy owszem ale nalezy przy tym wczesniej stanac przed lustrem. Nie posadzcie mnie o purytanizm. Szczuple,filigranowe dziewczeta moga sobie na to pozwolic ku uciesze plci przeciwnej. |
|
|
~~wifon | |
|
|
Popieram przedmowce!
|
|
|
~~ | |
|
|
Faktycznie, tez się dołacze. Aczkolwiek pełne kobiece kragłosci sa tym, bez czego obyc sie nie moge. Jednym slowem przecz z szkieletami!
Wracajac do sedna, opona stworzona ze smalcu nijak ie zalicza sie do kobiecej kragalosci. |
|
|
~~Magda | |
|
|
Ja
|
|
|
|
|
|
ej ten "Marek" ma rację w TVK Stella pracują niezłe laski a szczególnie się mi podoba ta laska co prowadzi chyba program coś o modzie jest boska a jej usta
lukas:) |
|
~~dawid | |
|
|
co masz od szcupłych dziewczyn ?? moim zdaniem są lepsze... a nie takie co pokazują opony albo w drzwiach się nie mieszczą nie to co szczupłe co mogą założyć mini i wyglądają boosko
|
|
|
~~lovelas | |
|
|
dziewczyny w tym mieście nie potrafią się ubierać!
|
|
|
~~pppp | |
|
|
Mam najladniejsza i najsympatyczniejsza dziewczyne w stalowej to barmanka z klubu planeta, coz za dziewczyna, rewelacja nic dodac nic ujac, nie wiem jak ma na imie ale jest bardzo mila i bardzo sympatyczna, bardzo ladna.
|
|
|
~~ | |
|
|
to juz mowisz, ze twoja. Sie zagalopowales
|
|
|
~~irl | |
|
|
taaa a moze Maja corka wlasciciela planety.
|
|
|
~~# | |
|
|
hahahah Maja z planety dobre sobie ja bym ją usytuował na ostatnim miejscu dajce spokój
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
Pani Iwona Jarosz z Chóru Kameralnego Jerzego Augustyńskiego.
|
|
|
~~ja | |
|
|
Ta laska co prowadzi program w Stelli, Luiza czy jak jej tam :-)) Fajna jest, widziałem na żywca, niestety, z dzieckiem, należy więc podejrzewać że już zajęta
|
|
|
~~roki | |
|
|
Zgadzam sie z kolega z gory Maja z Planety jest super a ten drugi nie ma gustu
|
|
|
~~??? | |
|
|
....Przytula jest najladniejsza i zawsze bedzie. A tak a propos , czy ktos ja pamieta i wie co sie z nia stalo?????
|
|
|
|
|
|
maja wygrywa w konkursie na najbrzydsza i bez gustu jak kobiete jak mozna tak wygladac
franciszka |
|
|
|
|
eqwqe |
|
~~latające kombinerki | |
|
|
przecierz to bazyl
|