|
|
|
wie ktos co to za idioci darli jape kolo lotka w nocy ? pod tym wiezowcem ??????? Co to sie dzialo ;>?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oczywiscie na osiedlu poreby chodzi mi
|
|
|
|
|
wyjce pospolite !
|
|
|
|
|
Bajka o drzewie- jak się rano popije, to się drze wieczorem
|
|
|
|
|
O i wszystko jasne
|
|
|
|
|
Na Centralnym przy Szkole nr. 7 czesto przechodzi banda wyrostkow,i zakloca cisze nocna. Zachowuja sie skandalicznie;
przewracja kosze na smieci wysypujac ich zawartosc,wyrywaja mlode drzewka,urywaja lusterka od aut oraz trzesa slupami od latarni,stracajac z nich klosze. Towarzysza temu -wrzask,wulgarne okrzyki oraz "spiewy". Najwyzsza pora azeby mieszkancy miasta nie przygladali sie temu biernie z okien iecz natychmiast zglaszali te fakty na Policje. polo |
|
|
|
|
kiedyś bardzo skuteczna metodą było pałowanie można by wrócić do tego co skuteczne i sprawdzone.
|
|
|
|
|
CYTAT kiedyś bardzo skuteczna metodą było pałowanie można by wrócić do tego co skuteczne i sprawdzone. Chciałem zauważyć ze w chwili obecnej nie mamy wyspecjalizowanych służb A operatorzy w/w urządzeń na chwile obecna są już na zasłużonych emeryturach I co najgorsze ustrój się zmienił,do niektórych nie dotarło jeszcze ze czasy wczesnego socjalizmu się skończyły |
|
|
|
|
pala po lbie
innej rady nie ma Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
CYTAT pala po lbie innej rady nie ma Malutkie pytanie... Syna D... leje pani pałą po łbie jak coś "przeskrobie"wątpię |
|
|
|
|
DrSör
kazdemu wg.zaslug mam nadzieje i jestem niemal pewna ze moja pociecha nie jest zdolna do tego typu zachowan ale gdyby jednak ,jakos ,kiedys ,,,to przeprowadze odpowiednia rozmowe-- spoko Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
CYTAT mam nadzieje i jestem niemal pewna ze moja pociecha nie jest zdolna do tego typu zachowan ale gdyby jednak ,jakos ,kiedys ,,,to przeprowadze odpowiednia rozmowe-- spoko Właśnie o to mi chodzi ma pani nadzieję a co do pewności nie jest pani do końca pewna do jakich zachowań jest zdolny syn.Co do reszty zdała pani celująco egzamin Pozdr |
|