|
|
|
CYTAT tak do zarzadu zwracac sie nie wolno :] zgniota cie jak karalucha, strzepna jak uciazliwa pchle, zastrzela kulka jak mola .... i juz bedziesz wiedziala ^^ A ja myślałam, że my wszyscy równi są Paka psychotropów i się pozbieram. A tak na serio to szacunek w wypowiedziach powinien istnieć o obydwie strony, bez względu na to czy ktoś ma niebieski pasek pod avkiem czy nie. Tak czy siak dzięki za dobrą rade |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
JUSTEX
wiesz... człowiek uczy się na błędach do mnie tez duuużo osób pisze na eś a nie na aś.. ale temat dotyczy czego innego a nie 'luuudzie jestem dziewczynką' albo 'ja nie mam siusiaka' jeżeli aż tak Cie to dotknęło to załóż 'NOWY TEMAT' ;) ps. ja nie pisze tego złośliwie ;) Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
Nie, mnie nie dotknęło to że ktoś się pomylił i napisał płeć taką a nie inną. Po moim nicku ciężko stwierdzić czym baba czy chłop ,ale jak już kilka razy się wypowiedziałam w jednym temacie i użyłam w tych wypowiedziach takich słów, że można już określić moją płeć to nie rozumiem po co "ktoś" w dalszym ciągu rozważa to czy jestem ona czy on. Ale się rozwinęłam Fakt temat był nie o tym, o sylwestrze pod mdk ja swoje zdanie wyraziłam, a że rozmowa dalej potoczyła się tak a nie inaczej to już trudno, po prostu tak wyszło.
|
|
|
|
|
No tak, ale załóż, że nie kazdy nawet zarząd siedzi i śledzi kazdy Twoj post ja np jestem tu nowa i co chociaż widzę, że urazić Ciebie nie trudno więc wole nie zadzierac dalej
p.s. sylwester pod MDK jest dobry na przywitanie Nowego Roku(czyli na 10-15 minut) nic wiecej nie ma tam do roboty |
|
|
|
|
Ja pierdziu zejdzie ludzie ze mnie. Mam nauczkę, nie będę się tu wypowiadać bo nie ma sensu. A tematu nowego nie mam zamiaru zakładać i zaśmiecać niepotrzebnie forum (co i tak robię tymi swoimi wypowiedziami) Tak więc macie spokój, ja odpuszczam.
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
ejjj wyluzuj ja żartowałam
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
kochana, ja też zartowalam jak pisalam i tez zostałam źle odebrana no cóż....trudno sie mowi dzis sylester i bawmy sie
|
|
|
|
|
CYTAT kochana, ja też zartowalam jak pisalam i tez zostałam źle odebrana no cóż....trudno sie mowi dzis sylester i bawmy sie Szanowna panno_piniu ja myślę ze żarty jednych bawią drugich mniej ale ma pani co do jednego racje dziś sylester i bawmy się Pozdr |
|
|
|
|
Kto byl ten wie ;) impreza pod MDK udana;) jak komus robilem fotke to moze sie znajdzie w galerii ;) jak dodamy
StaloweMiasto.pl |
|
|
|
|
http://ww6.tvp.pl/400,951874,1.view
Porównajcie miejskie Sylwestry w regionie. Stalowa Wola wypadła bladziutko. Takie "fantastycznego" gospodarza mamy. Gdzie idą oszczędzane pieniądze? Chodniki śliskie, choinka i oświetlenie ulic nędza, na wszystko inne brak i cięcia. Gdzie jest zaoszczędzona kasa? PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
CYTAT http://ww6.tvp.pl/400,951874,1.view Porównajcie miejskie Sylwestry w regionie. Stalowa Wola wypadła bladziutko. Takie \"fantastycznego\" gospodarza mamy. Gdzie idą oszczędzane pieniądze? Chodniki śliskie, choinka i oświetlenie ulic nędza, na wszystko inne brak i cięcia. Gdzie jest zaoszczędzona kasa? Pytanie tylko o jakich oszczędnościach tu mowa jeśli były takowe |
|
|
|
|
A te piękne fajerwerki moglismy podziwiać na tle oto tejże cudownej, zgrabnej i powabnej choinki.
BTW: w nocy, kiedy zapalą na niej światełka jest jeszcze gorsza. |
|
|
|
|
panno_piniu - wybory się zbliżają wiec kasa zostanie spożytkowana na inne celeMniemam że władze miasta mają ambitniejsze plany na przyszłość
|
|
|
|
|
tak szczeze mowiac to ta choinka nie wygladala w nocy zle... tylko w dzien straszy
StaloweMiasto.pl |
|
|
|
|
No ja rozumiem, że wybory kampania Szlęzak zresztą nie próżnuje.. no ale miasto musi sie prezentować. Jak to ktos z forumowiczów podsumował jaka władza taka choinka.. dla mnie w nocy te swiatelka dodatkowo znieksztalacaja to straszydło. nie wiem kto je zakladal ale mam wrazenie ze ktos je tylko rzucił co by sie trzymały i niech tylko swiecą...
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
grunt ,że na placu każdy widział co chciał i to w różowych okularkach zwłaszcza wczoraj.....
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Dokładnie... niby takie strazydło a tłumy były... troszki % i nic nie straszne. A jak z tymi konkursami? Było faktycznie jakiejs miejsce do skladania pustych butelek z karteczkami i losowali nagrody?
|
|
|
|
|
taaak ....a losować będą jak tylko butelki dojadą do huty szkła i ktoś dopiero tam ktoś się zastanowi po co ludzie i co piszą na butelkach..... wylosowana butelczyna zostanie przerobiona w pierwszej kolejności ot nagroda
|
|
|
|
hmm... ale poważnie pytam nie podchodzilam do "centrum" co by jakaś butelką w głowke nie oberwac, wiecie jakie nagrody ufunowała Szlęzaczyna dla mieszkancow stw??
|
|
|
|
|
nie no na poważnie to ponoć sprzęt elektroniczny ufundował na nagrodę,ale jaki to nie wiem......może radyjko na jedną bateryjkę ale bez bateryjki ze sklepu "wszystko za 3 zł"
|
|
|
|
Haha no pewnie tak : D
Jak się bawiliście pod MDK ? ; ) |
|
|
|
|
Impreza pod mdk byla przednia i tyle mam do powiedzenia zreszta po zdjeciach widac
StaloweMiasto.pl |
|
|
|
|
Ja jestem rodowity mieszkaniec Stalowej Woli, ale takiego gówna jakie mamy teraz w całokształcie nie ma nigdzie. Wstyd i pośmiewisko na cały kraj! Jak tak dalej pójdzie, to nie będzie niczego. Może ktoś z Kononowiczem zamienił się na rozumy?
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
Szczyt oszczędności prądu w Stalowej... Zaświecić napis 2010 na balkonie MDK o 00:30
|
|