~~nicola-x | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~nicola-x | |
|
|
jesli to czytasz i jestes mi w stanie pomoc pisz moj nr gg 2929181 mam 24 lata i sama wychowuje synka .o pracy w stalowej moge pomazyc jest mi ciezko.jesli jest ktos kto moglby mi pomoc prosze piszcie.z gory dziekuje.pozdrawiam Katarzyna
|
|
|
~~ | |
|
|
ludzie po zawodowce maja prace wszedzie po liceum moga byc naciagaczami w tele 2:p a po studiach wiertaczem w HSW co za kraj
|
|
|
~~:D | |
|
|
|
|
|
~~zuza | |
|
|
W Warszawie na 10-osobowa grupe w żłobku jest średnio 50 osób na liście rezerwowej. W przeczkolach podobnie:/ W stalowce nie jest jeszcze tak źle...
|
|
|
Dołączył: 29 Gru 2006r. Skąd: Stalowa Wola/Gdańsk Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Pakuj się i uciekaj ze Stalowej. Piszę to z żalem, ale to jest jedyne wyjście. W dużych miejscowościach, turystycznych, nie ma problemu. Głupi sklep (odpływ miejscowych na zachód) daje na wstępie 1300 zeta na miesiąc. A po pewnym czasie trafiasz na robotę za godziwe pieniądze w dobrej firmie. A Euro 2012 tuż, tuż.
Pozdrawiam Maciej =========================================== Gdy nie mamy, co kochamy, to kochamy to, co mamy :) |
|
|
|
|
A ja juz kiedyś proponowałem Pani pracę i niestety nie doszło do ewentualnego spotkania. I co z tym fantem zrobić?
|
|
~~ | |
|
|
toż to niktinny, jak kasia24 z tutejszego forum, zaproblemiona, z wyciągnietymi rekami i nogami, proszącymi o pomoc...
|
|
|
~~ | |
|
|
Czyżby wróciła? Mówiła, że tego nie zrobi.
|
|
|