|
|
|
kilka minut temu jechałem przez Żwirki i Wigury - ta ulica to istne lodowisko z lekką pokrywą śniegową!
osoba, która odpowiada za utrzymanie dróg w Stalowej Woli, powinna beknąć!! przecież wystarczyło o 5 rano puścić solarkę na miasto i w krótkim czasie lód na drogach by puścił. porażka! chciałbym poznać nazwisko/nazwiska odpowiedzialnych za to zaniedbanie... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT kilka minut temu jechałem przez Żwirki i Wigury - ta ulica to istne lodowisko z lekką pokrywą śniegową! osoba, która odpowiada za utrzymanie dróg w Stalowej Woli, powinna beknąć!! przecież wystarczyło o 5 rano puścić solarkę na miasto i w krótkim czasie lód na drogach by puścił. porażka! chciałbym poznać nazwisko/nazwiska odpowiedzialnych za to zaniedbanie... Ja miałem to samo wyjeżdzjąc z pracy ze szpitala koło 7:20, lodowisko aż się dziwie że jakoś udało mi się ruszyc na światłach oczywiście z 2 biegu bo na 1-ce wariował jak szalony Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
co tu się dziwić jak osoby odpowiedzialne za odśnieżanie dróg nie tylko nie patrzą przez okno ale nawet nie oglądają prognozy pogody - opady zapowiadali jeszcze przed świętami no ale cóż albo czekają na odwilż albo stwierdza jak co roku - zima nas w tym roku zaskoczyła
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
święte słowa Anulka
zima jak co roku zaskoczyła drogowców i tak ich będzie zaskakiwała dopóki się nie zmienią przepisy Errare humanum est. |
|
|
|
|
Ci "odpowiedzialni" wyjechali na święta do ciepłych krajów
Bo mają dość oblodzonych dróg |
|
|
|
|
Nawet na lodowisku na kortach nie było tak slisko jak na drogach. Ale nie ma co narzekać, po prostu trzeba nauczyć się jeździć po śliskiej nawierzchni i tyle.
To jest jak cukrzyca, trzeba nauczyć się z tym żyć. Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|