~~Młody :P:P | |
|
|
:blee:To skandal pracownicy tesco są dyskryminowani zabiera im się nawet prywatność !!!
Ich szawki są przeszukiwane przez pracowników ochrony co wy o takiej sytułacji sądzicie :(:( jak mi powiedział o tym znajomy to byłem w szoku |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~jórz nie muody | |
|
|
Nie rozumiem tekstu. Co to są "szawki"
|
|
|
~~nie-pracownik | |
|
|
Heh , może była wzmianka na ten temat w umowie, a jeśli się podpisuje coś czego się nie czyta... to trzeba mieć pretensje do samego siebie. I nie zabierać ze sobą zbyt "osobistych" rzeczy..
Zresztą szafki sa własnością TESCO :wśceikły: |
|
|
~~ | |
|
|
1. nawet nie wiesz jak to bylo a cos piszesz ... mi sie wydaje ze pracownik zostal oskarzony o kradziez i po tym nastapila ta sytuacja.
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT 1. nawet nie wiesz jak to bylo a cos piszesz ... mi sie wydaje ze pracownik zostal oskarzony o kradziez i po tym nastapila ta sytuacja. zle Ci sie zdaje są kontrole ale rzadko |
|
|
~~Edzio | |
|
|
@jórz nie muody - co to są szawki też nie wiem. Ale co to jest sytułacja?
|
|
|
~~ | |
|
|
|
|
|
~~aaaaaaa | |
|
|
a ja kiedyś pracowałem w tesco. kontrole szafek są, sa tez kontrole pracowników wychodzących z pracy do domu, sprawdza im sie torebki, kieszenie a nawet nogawki. ochrona może wszystko. monitoring jest wszędzie oprócz ubikacji. pracownikom ochrony nie wolno rozmawiac z pozostałymi pracownikami, ma to zapobiegać spoufalaniu sie
|
|
|
~~RPSW | |
|
|
Najlepiej wcale nie chodzić do Tesco. Mamy swoje sklepy, nie potrzeba nam obcych molochów. Nie będzie Tesco, nie bedzie problemu z szafkami.
|
|
|
~~endrju | |
|
|
Nie wydaje mi się to wielką sensacją, wręcz jest to normalne. W przypadku kontroli sanepidu, sanepid może poprosić o przeglądniecie szafek pracowników, powinnien być tam porządek,a nie jakieś siedliska smrodu, więc tesco w ten sposób chce sobie zaoszczędzić wstydu w przypadku nalotu sanepidu
|
|
|
~~hehe | |
|
|
"szawki" - spadłem z krzesła...
|
|
|