|
|
|
nie wiem czy wiecie ale ostatnio w naszej stalowce otworzona zostala knajpa vis a vis Lidla na Poniatowskiego... bylam tam dzisiaj przypadkowo z kolezanka i musze powiedziec ze jest fajny klimat i jedzonko pyszne (i cenowo nie drogo) >> polecam! restauracja nazywa sie h2o
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mieszkam na poniatowskiego obok lidla i pierwsze slysze o tym lokalu...gdzie dokladnie to jest?
|
|
|
|
|
i z te radości postanowiłaś założyć konto na naszym portalu i napisać pierwszego posta Dziękujemy właścicielce lub właścicielowi za info, a raczej za małą krypto reklamę.
|
|
|
|
|
nadawcy ostatniego posta polecam tiramisu (bylo pyszne)
...a lokal jest miedzy kwiaciarnia i hydraulicznym |
|
|
|
|
TYo dobrze że powstają takie knajpki, jeśli są fajne to ok.
|
|
|
|
|
już nie można nic napisać, że fajna knajpa, sklep itp itd bo większość odpowie że właściciel ?
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
właśnie kolski - to już nie można nic napisać??? widać wcześniej ktoś tylko wchodził na forum i czytał a teraz postanowił napisać i odrazu bura...ale no nie wykluczam i wersji o właścicielach tylko po co reagować tak ostro teraz??? można przecież poczekać i poczytać co dana osoba ma do powiedzenia jeszcze czy to tylko jednorazowy post - potem wnioski nasuną się same
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT ...a lokal jest miedzy kwiaciarnia i hydraulicznym obok London Pub czy nastąpiła zmiana nazwy? Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT ...a lokal jest miedzy kwiaciarnia i hydraulicznym obok London Pub czy nastąpiła zmiana nazwy? London Pub jest nadal ( w piwnicach ) a ten lokal jest na miejscu jak się nie mylę po biurze podroży na poziomie apteki itd.. pozdro anioly sa cale zielone |
|
|
|
|
Właśnie lokal ten jest w miejscu gdzie było biuro podróży.
Widziałem jak tam remont był oraz jak szykowali się do otwarcia. Jedynie te pozaklejane okna sugerują taniochę i brak smaku w urządzaniu lokalu. Chyba, że jest co ukrywać. Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|
|
|
|
od i do której godziny jest czynna ta knajpka/
|
|
|
|
|
co dobrego można zjeść w tej knajpce i czego dobrego się napić? Jak ktoś był,to niech się podzieli wiedzą ;) no i jakie są ceny?
|
|
|
|
|
ja jadlam nachos-dobre to bylo--cena w normie.
|
|
|
|
|
chodzimy tam z kumplami co sobota na browar i małe co nieco, zimny i zawsze coś można zagryść...jest OK i najważniejsze..nie pali się więc człowiek nie smierdzi po wyjściu
|
|
|
|
|
no i dobrze ze pisze się o nowych lokalach (zwłaszcza z zakazem palenia) nie zawsze są widoczne z ulicy, zwłaszcza takiej "nieruchliwej". najlepiej zlokalizowane knajpy z uwagi na zapewne najwyższe czynsze nie mogą sobie pozwolić na bycie "nie tytoniowymi", a te wartościowe - tanie i bez petów - lokują się w raczej kiepskich miejscach by wyjść na swoje. te ostatnie powinny być reklamowane z urzędu za friko.
kolski, a która knajpa to twoja? |
|
|
|
|
Zauważyłam na stronie H2O że mają wiele kaw do wyboru. Stąd moje pytanie jak z jakością tej kawy u nich? Pija ktoś u nich??
|
|
|
|
|
na Wojska Polsiego jest smazalnia ryb , juz prawie miesiac i jeszcze nie widzialem ,zeby ktos cos tam jadl ;d . Biznes pewnie padnie , ale jak ma sie ustrzymac skoro zaden z wlascicieli nawet sie nie zareklamuje i nie wyjdzie do ludzi ...
|
|
|
|
|
CYTAT nie wiem czy wiecie ale ostatnio w naszej stalowce otworzona zostala knajpa vis a vis Lidla na Poniatowskiego... bylam tam dzisiaj przypadkowo z kolezanka i musze powiedziec ze jest fajny klimat i jedzonko pyszne (i cenowo nie drogo) >> polecam! restauracja nazywa sie h2o O, ja akurat nie slyszalem nic o otworzeniu nowej knajpy, wiec sie ciesze ze napisalas o tym fakcie. |
|