|
|
|
Przecież to jest jakaś paranoja ! jak to wygląda
byłem wczoraj w Rzeszowie i tam jest ich od Chu*a i to jeszcze jakie piękne Ja wiem ze nie ma co porównywać Stalowej Do Rzeszowa ale jak patrze na tą naszą choinka to aż mnie kur**ca strzela, jakaś krzywa pewnie ją brali pierwszą z rzędu za 30zł a te ozdoby śmiech na sali jak tak można reprezentować Stalową przecież wioski przed remizami mają lepsze to co tu się dzieje z tym miastem to kąpletna paranoja Ani Ładu Ani Składu jest mi po prostu wstyd za tą osobę która to wszystko przygotowywała |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaki gospodarz miasta, taka choinka. Odzwierciedla jego wnętrze
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
No nie jest to choinka moich marzeń, ale lepsza taka jak żadna...
|
|
|
|
|
nie ma co marudzić na wystrój miasta... Po prostu nie ma kasy.
Skoro tak płaczecie w sprawie przedszkoli to nie powinniście teraz wyć w sprawie choinki czy oświetlenia świątecznego. w Stalowej będzie lepiej, jak tylko mniejszą się podatki i utrudnienia administracyjne. Wtedy będzie można szaleć z choinkami i fajerwerkami. Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
Kto krzyczy o Przedszkolach Bo ja na pewno nie :!
I na pewno nic by się nie stało jak by się szarpnęli o te parę złotych więcej przecież są święta , powinno by to jakoś wyglądać , a tu proszę pełna rewelacja taka Choinka nie przypomina świąt tylko jak by stałą z 3 miesiące i każdy miał to w Dup** |
|
|
|
|
Nie wiem.. czy sie Wam naraze, ale chyba w Nisku na plantach mamy lepsza choinke niz ta pod MDK ciekawe kto za to straszydlo wogole odpowiada
|
|
|
|
|
a był ktoś w Sandomierzu ?? tam to czuć świąteczna atmosferę jeszcze mamy śliczna szopkę
|
|
|
|
|
Serio Nisko ma juz lepsza choinke i ozdoby.Przystrojenie choinki pod MDK i Urzedem Miasta juz od dawna byla to jedna wielka porazka...swiatelka ubrane do polowy a czasami tylko po jednej stronie...zal na to patrzec...
|
|
|
|
|
... jak by była ładniejsza to by ją ukradli - a tak nikt takiej paskudy nie ruszy
|
|
|
|
|
a jest sens robic lepsza ? ile by postała ? wczoraj przechodzac pod MDK widzialem jak kibole rzucali galkami w choinke... moim zdaniem nie ma sensu napinac sie na cos lepszego
|
|
|
|
|
Jest sens bo to są Święta
I weź nie gadaj mi ze kibole wczoraj rzucali gałkami bo po pierwsze to śnieg spadł w nocy a po 2 nie wierze ze Chłopaki z pod MDK nie mają nic innego do roboty tylko mrozić łapy i rzucać w choinkę |
|
|
|
|
Jaka wladza taka choinka- WSTYD
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
no i skąd wniosek ,że to kibole??no tak...zapewne mieli szaliki ?? jak się coś złego dzieje to najlepiej zwalić winę na kogo? no jasne ,że na kiboli??? oj nie ładnie nie ładnie
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
wniosek taki ;
inni mają super choinki a my mamy... tzn. prezydĘt^^ odpierdal* Nam niezłą szopkę ;) Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
co sie dziwić? jak buractwo panoszy się pod Mdk i zrywa ozdoby.
Wszędzie w naszym mieści ozdoby czy to na latarniach czy to na drzewach wiszą na "bezpiecznych" wysokościach, bo wiadomo że komuś się mogą "przydać". NON SERVIAM |
|
|
|
|
A mi sie podoba jaka jest.
|
|