|
|
|
pozatym liczymy, że poseł Renata Butryn jednoznacznie odetnie się już w kampanii od Szlęzaka i wskaże na Dariusza Przytuła i wtedy z popraciem tak dobrej posłanki dla Stalowej Woli Przytuła zostaje prezydentem bez problemu ... dobry wzorst gospodarczy sukcesy rządu Tuska to wszytsko bedzie grało na Dariusza Przytuła więc ragnaroku Twój zakład niestety muszę odrzucic bo szkoda nawet 2 zł na szlezaka stawiac !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobrze wyborco PO - cieszymy się z deklaracji ! tak jak mówiłem Dariusz Przytuła przyciągnie całą żeszę stalowian do nas i będzie jeden wielki front zmian dla Stalowej Woli..
a wracjąc jeszcze do Nadbereznego ... on też stworzył wielki front - a mianowicie on i aystsent europosła Poręby - Rafał Weber - on i lucjusz zawsze razem |
|
|
|
|
to nie stawiaj, ja za to postawie i wygram Wiesz, ze smieszysz mnie coraz bardziej?
Nie wiem co chcesz od Marksa Z jego nauk korzysta m. in. prof. Stiglitz i akurat jego prognozy co do gospodarki swiatowej sprawdzaja sie najczesciej, czego nie mozna powiedziec o idolach ekonomicznych neoliberalow spor znaku traktatu rzymskiego Wygra Szlezak, a Przytula bedzie najwiekszym przegranym calej kampanii, razem z reszta bufonady z Platformy Obludy A poza tym skoro kochasz tak pana radnego, to znaczy, ze bedziesz jego asystentem w kampanii?? Powodzenia Ales teraz znalazl dla niego adwersarza - Lucka to by 5 latek rozlozyl na argumenty Ale dziala za nim PiS, a jak wiemy Stalowa Wola jest bastionem ciemnego luda glosujacego na tak zwana prawice spod znaku PO+PiS = AWS A Tusk nie bedzie czestym gosciem w Stalowej Woli. Bo on tez ma doradcow od marketingu, ktorzy mowia, ze ma byc najczesciej tam, gdzie duzo niezdecydowanego elektoratu. A Stalowa Wola od dawna jest podzielona na kanapki z AWS plus szczatkowa tzw. lewice Wiec nie bedzie czestym gosciem ani on, ani nikt z rzadu Wytrzezwiej, jak Cie prosze Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
CYTAT Dobrze wyborco PO - cieszymy się z deklaracji ! tak jak mówiłem Dariusz Przytuła przyciągnie całą żeszę stalowian do nas i będzie jeden wielki front zmian dla Stalowej Woli.. a wracjąc jeszcze do Nadbereznego ... on też stworzył wielki front - a mianowicie on i aystsent europosła Poręby - Rafał Weber - on i lucjusz zawsze razem mam pytanie - masz dysleksje albo dysortografie? Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Ragnaboku szkoda z Toba gadać zobaczysz jak stalowowlska PO bedzie tryumowac razem z Przytułą, ale ja koncze polemike z Toba bo szkoda czasu
ogolnie widze ze na forum to nie ma co pisac lepiej isc do ludzi romzaiwac z nimi i owic im prawde bo tu wyskoczy taki wielkomadrzalek od marka i bedzie walil w PO jak sie da ja nie wiem ragnarok czy ty czasami nie jestes kims z PiS bo raczej ludzie lewicy nie wala tak w PO ale dobra graj tak dalej to jak mowilem zejdziecie do podziemia a PO rozwali wszytskich ! co do moich bledow to pisze szybko bo szkoda czasu na takich jak Ty z SLD czy PiS - jestem mlody i dobrze wyksztalcony ale co tam musze zejsc na twoj poziom zebys zroozumiał co pisze wogole kazde badania opinii publicznej pokazuje ze lekotrat PO jest to przede wszytskim inteligencja i ludzie wykstzalceni tak samo jak przedstawiciele i czlonkowie po to wyksztaceni ludzie i przedsiebirocy |
|
|
|
|
SMD,
no w koncu, bo juz rozmowa z Toba byla ponizej poziomu intelektualnego ameby analfabeto Jak sie zamkniesz bedzie na forum czysciej Zakoduj w swojej kopule ze nie jestem z zadnej partyjki, bo dla mnie ludzie zajmujacy sie polityka stoja nizej w szczeblu rozwoju niz pierwotniaki. To banda nieudacznikow (z malymi wyjatkami), ktorzy, jak to sie mowi, w dupie byli i gowno widzieli I zwisa mi jaki jest elektorat PO, bo to elektorat osob nie umiejacych myslec, tylko lubujacych sie w kupie serwownanej przez mass media Czyli lykacze propagandy hahaha Tak samo jak mam gdzies jaki jest elektorat PiS (nie spodziewam sie tu zbyt wiele) czy SLD (ktore nie jest lewica, bowiem wplatalo Polske w wojenki kolonialne USA) Dla mnie wszystkie te partie moga przestac istniec z dnia na dzien i nie bede za nimi plakac, bo nie bedzie po czym A co do poziomu - nizej niz Ty sie juz nie da amebiaku, idz sie przelewac na inne forum, bo tu szkoda faktycznie miejsca dla Twoich pierdow Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Nie jest jeszcze kandydatem, ale mam nadzieję, że mój głos będę mógł oddać na Dariusza Przytułę z PO !!!
|
|
|
|
|
Platforma Obywatelska wystawi Renate Butryn z PO, bo jak wystartuje Szlęzak na posła za rok, to ona z nim nie ma szans. Więc lepiej jakby teraz wystartowała na prezydenta. Szlęzak ją poprze, ale i tak nie ma szans z naszym kandydatem PiS - Wiesławem Siembidą !!
a co z Robertem Fila ?? on czasami nie startuje z PO ?? uwaga na punkt 5 naszego forumowego regulaminu : 5. Masz kilkanaście słówek do zamieszczenia? Zrób to w jednym poście! pozdrawiam -anulka |
|
|
|
|
CYTAT Nie jest jeszcze kandydatem, ale mam nadzieję, że mój głos będę mógł oddać na Dariusza Przytułę z PO !!! Myślę kolego że powinieneś zmienić dietę albo dealera. Przytuła? Nadbereżny ?.. Dwa pajacyki... Co takiego zrobili czym się wykazali ? Może przy akcji "prywatyzacja przedszkoli"? "Taśmy prawdy"? aaaa nie no akcja blokowania stacji benzynowych.Dla mnie ci dwaj kolesie próbują naśladować Palikota z tym że do kostek mu nie dorastają. To co wyrabiają to dziecinada. Jeżeli prezydent Andrzej Szlęzak będzie się ubiegał o reelekcje .. to ma wielkie szanse i na pewno mój głos. |
|
|
|
|
Tester SMD, tylko podjudza, a Ty dałeś się wmanipulować wjego grę przeciwko Przytule
Najlepszym kandydatem byłby Lucjusz Nadbereżny, tylko nie startuje, Lucjusz dał by radę też Robertowi Fila |
|
|
|
|
PiS Stalowa Wola jakiś pismatołek który próbuje mieszać ale co zrobić taka rola piesków nadbereznych i innych podobnych aborygenów
z tych 3 wymienionych przez Vinci nikt nie wygra bo już te mordziaki się nam przejadły - czekamy na młode twarze z PO i tym razem będzie to Dariusz Przytuła, ktoś pisał tu o robercie Fili również spoko człowiek i z perspektywami ale niestety w Stalowej Woli za mało jeszcze znany i lubiany. Dariusz Przytuła przez 3 lata bycia radnym zbudował sobie silną pozycję medialną i jest bardzo ale to bardzo lubiany przez mieszkańcow dlatego wybór jest jeden ! gdyby jednak platotforma chciała wystawić jakiegoś starszego działacza a nie Przytułe mój głos oddam na Szlęzaka ! |
|
|
|
|
LUCJUSZ NADBEREŻNY NA PREZYDENTA !!
|
|
|
|
|
nie wiem no to frugo albo chcecie rozmawiac albo się wygłupiacie - bo jeżeli tak to ten temat nie ma sensu - z wszytskich innych wypowiedzi frugo wynika ze jestes za PO - piszac dyrdymały o nadbereznym pisekiem pisowskim tylko niestety zasmiecasz ten temat - bo takie propozycje od razu mozna wrzucic do kosza...
trochę powagi ja poważnie proponuję Dariusza Przytula , kto się nie zgadza niech napisze cos konstruktywnego a nie podaje nazwiska z listy obecnosci w przedszkolu.... |
|
|
|
|
Ja sie nie zgadzam, to mlokos nie majacy pojecia o samorzadzie i zyjacy w takim samym micie jak jego towarzysze z wierchuszki. Buduja Irlandie, a jest Bangladesz, z ktorego wiecej ludzi ucieka niz do ktorego wraca
Ale propaganda z Wybiorczej mowi, ze rzad i PO maja 150% POparcia i sa przewodnia sila narodu... Hmmmm, juz gdzies to czytalismy PO + PiS = AWS - dziekujemy, was juz nie chcemy. Dosc zlodziejstwa i obludy na kazdym kroku Podoba mi sie Twoje zaklamanie - jestes jak rycerz. A skoros taky yntelygenty SMD y z wyksztalconej familii to sye domysl dlaczego Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
tylko Andrzej Szlęzak ! jest na pewno gburowaty , ale ma własne zdanie i nie pada na kolana !
Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
|
|
Najpierw zapytajmy, czego oczekują obywatele miasta od Prezydenta.
Ja pytałem najczęściej padały odpowiedzi, ma to być osoba niezwiązana z żadną partią, niezależna, dbająca o miasto i jego finanse, osoba o twardym kręgosłupie, niech to będzie obecny Prezydent mówiono, wiemy kim jest , znamy jego zdanie i jest pewne że nie da sobie napluć w kasze i nikt Go tak łatwo nie wykiwa. |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
śmiech i zarazem żal ogarnia jak się czyta SMD zapewne jest to prowokacja konkurencji (może Lucuś) a być może Dareczek tak zakochał się w sobie że zaczął badać grunt w co wątpię. lub co lepsze zakochany gej który pragnie mu zrobić kampanię wyborczą z trzech wymienionych na fotkach 1. Siembida - wódz, podległy jak widać na załączonym obrazku klechom, o czyj interes będzie dbał jako włodarz miasta?? 2. "Antonio" - brat stanley'a niegdyś przewodniczący rady miasta, za tamtych czasów jego firma zyskała kilka intratnych kontraktów, więc o czyj interes będzie dbał będąc prezydentem?? miasta czy swój?? 3.Andrzej Szlęzak - jedyna odpowiednia osoba na to stanowisko, myśli przyszłościowo i nie boi się wyrazić swojej racji. Tylko "Andrew" Errare humanum est. |
|
|
|
|
Myślę że pan Antoni byłby niezłym kandydatem pamiętam go jeszcze z czasów przewodniczącego rady , dzięki niemu została ściągnięta pierwsza firma niemiecka Stalszmidt do St.woli a także jak pamiętam Alutec też jeszcze wtedy pracowałem w urz ędzie.I coś zaczęło sie tu dziać.
A tu ktoś pisze że on ma firmę i to niedobrze.Z tego co wiem firma ma już 20 lat więc myślicie ze pujście na prezydenta to dla niego interes myślę że chyba nie. Nomiast na zachodzie jest tak że jeżeli ktoś osiągnął sukces w własnym biznesie ma dużo większe szanse osiągnąć go w mieście ponieważ nie będzie popełniał błędów które sam odczuł na własnej skórze. Popieram panie Antoni i głosuję na pana Marcin M. |
|
|
|
|
skończ pier..ić i powiedz jeszcze jakie zarobki mają jego pracownicy
|
|
Dołączył: 3 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola (podkar Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Komu robisz reklamę Naucz się pisać! Ortografia!!! Poszedł się odmienia.Jak Twój kandydat jest taki inteligentny jak Ty,to P.....ył Go.Przepraszam za wulgaryzm.I jeszcze aluminiowy gnój truje miasto.A morze sam sobie napisał tekst?!
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Myślę że pan Antoni byłby niezłym kandydatem pamiętam go jeszcze z czasów przewodniczącego rady , dzięki niemu została ściągnięta pierwsza firma niemiecka Stalszmidt do St.woli a także jak pamiętam Alutec też jeszcze wtedy pracowałem w urz ędzie.I coś zaczęło sie tu dziać. no pewnie działo się, na posaniu też! wózki szły do niemiec pełną parą!! Errare humanum est. |
|
|
|
|
Koleś nie wie co to jest dyktatura chyba, aby pisać posty trzeba właściwie dobierać słowa.
Pisać aby więcej było o PO ot zadanie tego wątku. A PO jak nie robiło nic tak nic dalej nie robi. Huta pada i jakoś nikt z PO nie interesuje się o dalsze losy Huty, mieszkańców, wyborców. |
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Komu robisz reklamę Naucz się pisać! Ortografia!!! ... A morze sam sobie napisał tekst Ciekawe czy Bałtyckie czy Barentsa to morze Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
|
|
|
Jako kandydatów na naszym forum mamy :
1. Szlęzaka 2. Siembidę 3. Kotulskiego 4. Przytułę 5. Nadbereżnego 6. Kłosowskiego 7. Frankowskiego i pewnie jeszcze kogoś pominęłam to może do tej menażerii dopiszmy jeszcze J. Zarzecznego i innych ... to będą nowe wątki rozmów a nie tylko o tych samych kandydatach ... *** J o L k A *** ... |
|