|
|
|
mając kandydatów na prezydenta Tuska i kaczyńskiego to tak jak mież do wyboru strzelić sobie w łeb czy sie powiesić
Naszczeście będa inni kanydaci na których z przyjemnoscią oddam głos Pytam się rudy gdzie te cuda? |
|
|
|
|
Pytam się rudy gdzie te cuda? |
|
|
|
|
patrzac na ta tukowata rudą mord to odrazu widać że KŁAMCA!!!!!!!
Pytam się rudy gdzie te cuda? |
|
|
|
|
Ja jednak wole Kaczynskiego niz plemiela milosci.
Moim naturalnym kandydatem bylby ktos z lewicy, ale niestety Szmaja to ten co nas wkrecil w Afganistan zas Nalecz to sklerotyk Dlatego kandydatom lewicy na prezydenta mowie NIE! I w tej sytuacji pozostaje mieszac prawicy szyki niech sie dalej osmiesza bijac sie o stolki i jezdzac na eskapady z odglosem kalacha w tle, tudziez odetchnac peruwianskim powietrzem Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Obecnie tylko Olechowski
|
|
|
|
|
Ja głosuje na Tuska I Ślęzaka.
|
|
Dołączył: 31 Sty 2009r. Skąd: z II irlandii ;-) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Chcesz często widzieć w garnku dno głosuj na PO |
|
|
|
|
|
|
|
|
margo22, jeśli ktoś publicznie przyznaje, że nie jest zwolennikiem nadmiernej demokracji, to na starcie powinien być spalony. Mowa o tym drugim, na którego chcesz głosować.
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
CYTAT Ja głosuje na Tuska I Ślęzaka. Chcesz często widzieć w garnku dno głosuj na PO |
|
|
|
|
CYTAT Gdyby wybory prezydenckie odbyły się w styczniu 2010 r., na szefa Platformy Obywatelskiej głosowałoby ponad 32 proc. ankietowanych. Drugi, podobnie jak przed miesiącem, jest Lech Kaczyński. Urzędującego prezydenta na drugą kadencję w Pałacu Prezydenckim chce pozostawić co piąty Polak (20 proc. badanych) Nie wiedziałem, że manipulatornie wynalazły wehikuł czasu A swoją drogą, skąd wiadomo jak ludzie będą głosować w styczniu, skoro mamy grudzień? PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
Wyżelowana pedałówko młoda z PO, skąd manipulatornie wiedzą, kto by wygrał w styczniu, pisząc o tym, że gdyby wybory odbyły się w styczniu, skoro mamy grudzień? Przeszli kurs jasnowidzenia? Chyba powinno być w grudniu 2009. Ale pedałówka nie myśli tylko jak mannę z nieba przyjmuje każde gówno, które spływa z centrali.
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
jak mozna glosowac na przywodce parti obecnie rzadzacej?! nie widzicie co sie dzieje w polsce za rzadow POpapranocow? bieda bieda i jeszcze raz bieda.. wszystko jest nie tak jak powinno byc,byli polityci aws i uni wolnosci(Czyt.zlodzieje) dobrali sie do wladzy pod innym ktyptonimem a wy barany na nich glosujecie bo? gdyby nie opozycja pisu to juz dawno niemiecki tusk wysprzedal by cala polske wraz ze swoimi slugusami przydupusami ktorzy maja pojecie o polityce takie jak ja o fizyce kwantowej.. wiele lat jeszcze musi minac,lez i bolu zebyscie zobaczyli o czym mowie.. a co do manipulacji sondazami to jest smieszne,do tej pory zawsze PO w sondazach bylo gore ,a w rzeczywistosci wygrali tylko raz a PIS dwa razy..czyli jest 2-1
pozdrawiam normalnych |
|
|
|
|
wyborca pis co tam straciłes kontakt z centralą?
trzeba sie trzymac instrukcji donalda Chcesz często widzieć w garnku dno głosuj na PO |
|
|
|
|
|
|
|
|
a ja wiem jedno - A. Szlezak dla Stalowej Woli, bo nie jest swietojebliwym administratorem tylko ma swoja wizje. A ze jest troche bufonowaty? Wole jego niz klecznikow bez jaj.
Co do Polski - Kaczynski. Bedzie wesolo, smieszny jegomosc z jeszcze smieszniejsza wizja Polski od morza do morza Pozostali kandydaci to porazka jeszcze wieksza niz jeden z blizniakow - albo seplenia, albo sa agentami albo sa splamieni transakcja polska krew za tania rope dla USA (osobiscie wolalbym wysylac towary do ZSRR niz chlopakow na rzez w imie lizania jaj wielkiemu bratu zza wody). Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Donald Tusk i Barack Obama politykami roku Premier Polski i prezydent USA zasłużyli na tytuł polityka roku - to wyniki sondażu CBOS Tusk wygrał w tym sondażu (otwartym, badani sami mieli wskazać nazwisko polityka roku) po raz trzeci z rzędu. Tym razem wskazało go 13 proc. badanych i jest to jego najsłabszy wynik od 2007 r., gdy wybrało go 29 proc. (w 2008 r. - 18 proc.). Aż 59 proc. badanych - 11 pkt proc. więcej niż przed rokiem - nie potrafiło wskazać nikogo, kto by zasłużył na tytuł polskiego polityka roku. |
|
|
|
|
Dlaczego nie jestem zdziwiony, ze Wybiorcza wybrala sobie Tuska na politykiera roku
To tak samo jak z Trybuna Ludu - pierwsi sekretarze zawsze mogli liczyc na 150% poparcia narodu PO + PiS = AWS - alez wszystko spier**lilismy I dalej doimy ten bidny narod nadwislanski w najlepsze Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
PODSUMOWANIE nieRZąDU PLATFORMY OBYWATELSKIEJ ZA 2009
W związku z tym że nie zauważyłem pozytywnych efektów rządzenia podsumuje ten mijający rok takim najbardziej trafnym a zarazem humorystycznym akcentem. Siedzą, każdy na swojej chmurce, Castro, Putin i Tusk, przyglądaja sie na ziemię i płaczą. Pan Bóg przechadzał się i zbliżywszy sie do Castro, pyta: - Co tak płaczesz synu? - Panie Boże - odpowiada Castro zalany łzami - całe życie gnębiłem ten biedny naród, głodziłem, więziłem, co ja im zostawiłem, tylko głód i ubóstwo. - Nie martw się - odpowiada Pan Bóg - dzięki twojemu reżimowi wychowałeś ich na zahartowanych ludzi, poradzą sobie. Pan Bóg podchodzi do Putina i pyta, czemu tak płacze. - Panie Boże - mówi Putin - tak gnębiłem tych moich Rosjan i goniłem do pracy, zamykałem do więzienia, co ja im zostawiłem? - Nie martw się - odpowiada Pan Bóg - Rosjanie to dzielny naród, poradzą sobie wyjdą na ludzi. Wreszcie podchodzi Pan Bóg do płaczącego Tuska, patrzy ponad jego ramieniem na ziemię, siada koło niego i zaczyna płakać razem z nim. Chcesz często widzieć w garnku dno głosuj na PO |
|
|
|
|
Poczytajcie sobie Trybunę Ludu, czyli Gazetę Wyborczą w internetowej wersji. Propaganda pełną gębą http://www.gazeta.pl/0,0.html
Piszą tam. że platworma jest w stanie wystawić bardzo wielu kandydatów na prezydenta Polski. Bredzi coś o bufetowych i dziennikarzach Jamajka Journal. Zupełnie przypadkiem wybiorą tego najgorszego Chemicznego. DZIEŃ BEZ AFERY PO TO DZIEŃ STRACONY http://markd.pl/afery-po/ |
|
|
|
|
A po co? Te sondaze sa tak samo prawdziwe jak demokracja w Zwiazku Radzieckim. Nie ma sie po co starac, Pelna Obluda sie skompromituje. Zadziala tu taki sam mechanizm jak przeciw PiS przy ostatnich wyborach.
Takze szczekaj piesku i ujadaj, publikuj te klamstewka z organu PO Wybiorczej i zyj w swoim swiatku Szkoda, ze sie bolesnie przebudzisz i wladze przejma blizniaki i SLD A PO zacznie byc rozliczane z afer, ale tych realnych, a nie wykreowanych przez media Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
ja robiłem sondaż u mnie w domu i wsród znajomych przed okres swiateczno-sylwestrowy w Polsce wygra Donald Tusk a w Stalowej woli Dariusz Przytuła - jak tylko wystartuje to pokona wszystkich , nie raz udowdonił że jest swietnym fachowcem w samorzadzie, swietnie sie wypowiada i prezentuje a do tego wszystkiego jest z PO !!!
vote Tusk i Przytuła |
|
|
|
|
Tylko sie dziecko nie POplacz. PO nie wygra wyborow i tyle. Spoleczenstwo ma dosc ich POPiSow
Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Wyborco PiS a jaki jest ranking dekady Radia Maryja ?
|