NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Wybory prezydenckie 2010,
ff
Wysłany: 29 Gru 2009r. 18:06  
mając kandydatów na prezydenta Tuska i kaczyńskiego to tak jak mież do wyboru strzelić sobie w łeb czy sie powiesićumiech
Naszczeście będa inni kanydaci na których z przyjemnoscią oddam głos

Pytam się rudy gdzie te cuda?
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 29 Gru 2009r. 18:06  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Gru 2009r. 18:07  
patrzac na ta tukowata rudą mord to odrazu widać że KŁAMCA!!!!!!!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Gru 2009r. 22:01  
Ja jednak wole Kaczynskiego niz plemiela milosci.

Moim naturalnym kandydatem bylby ktos z lewicy, ale niestety Szmaja to ten co nas wkrecil w Afganistan zas Nalecz to sklerotyk umiech

Dlatego kandydatom lewicy na prezydenta mowie NIE! I w tej sytuacji pozostaje mieszac prawicy szyki niech sie dalej osmiesza bijac sie o stolki i jezdzac na eskapady z odglosem kalacha w tle, tudziez odetchnac peruwianskim powietrzem umiech

Immortal - All Shall Fall
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Gru 2009r. 22:28  
Obecnie tylko Olechowski

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Gru 2009r. 08:47  
Ja głosuje na Tuska I Ślęzaka.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Gru 2009r. 11:44  
Obrazek

Chcesz często widzieć w garnku dno głosuj na PO
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Gru 2009r. 11:47  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Gru 2009r. 11:47  
margo22, jeśli ktoś publicznie przyznaje, że nie jest zwolennikiem nadmiernej demokracji, to na starcie powinien być spalony. Mowa o tym drugim, na którego chcesz głosować.

PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie.....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Gru 2009r. 11:50  
CYTAT
Ja głosuje na Tuska I Ślęzaka.

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Gru 2009r. 14:31  
CYTAT
Gdyby wybory prezydenckie odbyły się w styczniu 2010 r., na szefa Platformy Obywatelskiej głosowałoby ponad 32 proc. ankietowanych. Drugi, podobnie jak przed miesiącem, jest Lech Kaczyński. Urzędującego prezydenta na drugą kadencję w Pałacu Prezydenckim chce pozostawić co piąty Polak (20 proc. badanych)

smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2

Nie wiedziałem, że manipulatornie wynalazły wehikuł czasu smiech2smiech2smiech2

A swoją drogą, skąd wiadomo jak ludzie będą głosować w styczniu, skoro mamy grudzień?

PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie.....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Gru 2009r. 14:45  
Wyżelowana pedałówko młoda z PO, skąd manipulatornie wiedzą, kto by wygrał w styczniu, pisząc o tym, że gdyby wybory odbyły się w styczniu, skoro mamy grudzień? Przeszli kurs jasnowidzenia? Chyba powinno być w grudniu 2009. Ale pedałówka nie myśli tylko jak mannę z nieba przyjmuje każde gówno, które spływa z centrali.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Gru 2009r. 14:49  
jak mozna glosowac na przywodce parti obecnie rzadzacej?! nie widzicie co sie dzieje w polsce za rzadow POpapranocow? bieda bieda i jeszcze raz bieda.. wszystko jest nie tak jak powinno byc,byli polityci aws i uni wolnosci(Czyt.zlodzieje) dobrali sie do wladzy pod innym ktyptonimem a wy barany na nich glosujecie bo? gdyby nie opozycja pisu to juz dawno niemiecki tusk wysprzedal by cala polske wraz ze swoimi slugusami przydupusami ktorzy maja pojecie o polityce takie jak ja o fizyce kwantowej.. wiele lat jeszcze musi minac,lez i bolu zebyscie zobaczyli o czym mowie.. a co do manipulacji sondazami to jest smieszne,do tej pory zawsze PO w sondazach bylo gore ,a w rzeczywistosci wygrali tylko raz a PIS dwa razy..czyli jest 2-1

pozdrawiam normalnych

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Gru 2009r. 16:17  
wyborca pis co tam straciłes kontakt z centralą?

Obrazek

trzeba sie trzymac instrukcji donalda jezyk

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Gru 2009r. 16:17  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Gru 2009r. 19:53  
a ja wiem jedno - A. Szlezak dla Stalowej Woli, bo nie jest swietojebliwym administratorem tylko ma swoja wizje. A ze jest troche bufonowaty? Wole jego niz klecznikow bez jaj.

Co do Polski - Kaczynski. Bedzie wesolo, smieszny jegomosc z jeszcze smieszniejsza wizja Polski od morza do morza smiech2smiech2smiech2 Pozostali kandydaci to porazka jeszcze wieksza niz jeden z blizniakow - albo seplenia, albo sa agentami albo sa splamieni transakcja polska krew za tania rope dla USA (osobiscie wolalbym wysylac towary do ZSRR niz chlopakow na rzez w imie lizania jaj wielkiemu bratu zza wody).

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Gru 2009r. 06:29  

Donald Tusk i Barack Obama politykami roku

Premier Polski i prezydent USA zasłużyli na tytuł polityka roku - to wyniki sondażu CBOS

Tusk wygrał w tym sondażu (otwartym, badani sami mieli wskazać nazwisko polityka roku) po raz trzeci z rzędu. Tym razem wskazało go 13 proc. badanych i jest to jego najsłabszy wynik od 2007 r., gdy wybrało go 29 proc. (w 2008 r. - 18 proc.).

Drugie miejsce w sondażu zajęli prezydent Lech Kaczyński i szef MSZ Radosław Sikorski (po 6 proc.).

Aż 59 proc. badanych - 11 pkt proc. więcej niż przed rokiem - nie potrafiło wskazać nikogo, kto by zasłużył na tytuł polskiego polityka roku.

- Wyniki mogą świadczyć o niespełnianiu przez polityków społecznych oczekiwań i poważnym deficycie liderów, polityków znaczących, a zarazem wiarygodnych - komentuje Agnieszka Cybulska z CBOS.

Wśród polityków spoza Polski triumfował tegoroczny laureat pokojowego Nobla prezydent USA Barack Obama (13 proc. wskazań), a druga była kanclerz Niemiec Angela Merkel (11 proc.), która w tym roku wygrała wybory. 54 proc. wybrało odpowiedź "trudno powiedzieć", a zdaniem 12 proc. żaden polityk nie zasługuje na wyróżnienie.

CBOS, 2-9 grudnia, próba reprezentatywna 1046 osób

Majstersztyk i bubel roku - s. 19

Źródło: Gazeta Wyborcza

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Gru 2009r. 11:22  
Dlaczego nie jestem zdziwiony, ze Wybiorcza wybrala sobie Tuska na politykiera roku umiech
To tak samo jak z Trybuna Ludu - pierwsi sekretarze zawsze mogli liczyc na 150% poparcia narodu umiechumiech

PO + PiS = AWS - alez wszystko spier**lilismy umiech I dalej doimy ten bidny narod nadwislanski w najlepsze umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Gru 2009r. 11:27  
PODSUMOWANIE nieRZąDU PLATFORMY OBYWATELSKIEJ ZA 2009

W związku z tym że nie zauważyłem pozytywnych efektów rządzenia podsumuje ten mijający rok takim najbardziej trafnym a zarazem humorystycznym akcentem.uśmiech

Siedzą, każdy na swojej chmurce, Castro, Putin i Tusk, przyglądaja sie na ziemię i płaczą. Pan Bóg przechadzał się i zbliżywszy sie do Castro, pyta:
- Co tak płaczesz synu?
- Panie Boże - odpowiada Castro zalany łzami - całe życie gnębiłem ten biedny naród, głodziłem, więziłem, co ja im zostawiłem, tylko głód i ubóstwo.
- Nie martw się - odpowiada Pan Bóg - dzięki twojemu reżimowi wychowałeś ich na zahartowanych ludzi, poradzą sobie.
Pan Bóg podchodzi do Putina i pyta, czemu tak płacze.
- Panie Boże - mówi Putin - tak gnębiłem tych moich Rosjan i goniłem do pracy, zamykałem do więzienia, co ja im zostawiłem?
- Nie martw się - odpowiada Pan Bóg - Rosjanie to dzielny naród, poradzą sobie wyjdą na ludzi.
Wreszcie podchodzi Pan Bóg do płaczącego Tuska, patrzy ponad jego ramieniem na ziemię, siada koło niego i zaczyna płakać razem z nim.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Gru 2009r. 11:41  
Poczytajcie sobie Trybunę Ludu, czyli Gazetę Wyborczą w internetowej wersji. Propaganda pełną gębą http://www.gazeta.pl/0,0.html
Piszą tam. że platworma jest w stanie wystawić bardzo wielu kandydatów na prezydenta Polski. Bredzi coś o bufetowych i dziennikarzach Jamajka Journal. Zupełnie przypadkiem wybiorą tego najgorszego Chemicznego.

DZIEŃ BEZ AFERY PO TO DZIEŃ STRACONY http://markd.pl/afery-po/
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Sty 2010r. 15:26  
A po co? Te sondaze sa tak samo prawdziwe jak demokracja w Zwiazku Radzieckim. Nie ma sie po co starac, Pelna Obluda sie skompromituje. Zadziala tu taki sam mechanizm jak przeciw PiS przy ostatnich wyborach.
Takze szczekaj piesku i ujadaj, publikuj te klamstewka z organu PO Wybiorczej i zyj w swoim swiatku umiech Szkoda, ze sie bolesnie przebudzisz i wladze przejma blizniaki i SLD umiechumiechumiech A PO zacznie byc rozliczane z afer, ale tych realnych, a nie wykreowanych przez media umiech

Prywatna wiadomość 

SMD
SMD
SMD
ff
Wysłany: 2 Sty 2010r. 15:38  
ja robiłem sondaż u mnie w domu i wsród znajomych przed okres swiateczno-sylwestrowy w Polsce wygra Donald Tusk a w Stalowej woli Dariusz Przytuła - jak tylko wystartuje to pokona wszystkich , nie raz udowdonił że jest swietnym fachowcem w samorzadzie, swietnie sie wypowiada i prezentuje a do tego wszystkiego jest z PO !!!

vote Tusk i Przytuła

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Sty 2010r. 19:11  
Tylko sie dziecko nie POplacz. PO nie wygra wyborow i tyle. umiech Spoleczenstwo ma dosc ich POPiSow umiechumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Sty 2010r. 11:28  
Wyborco PiS a jaki jest ranking dekady Radia Maryja ? goodgoodgood

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »