|
|
|
Witam wie może jakie to będą nowe kanały w Stelli?? Mogłby być to AXN lub coś innego I dlaczego nie które kanały czasem śnieżą co to ma być??? I mogli też znowu dać TVN'owi Stereo bo zabrali i dodać też innym kanałom
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Witam wie może jakie to będą nowe kanały w Stelli?? Mogłby być to AXN lub coś innego I dlaczego nie które kanały czasem śnieżą co to ma być??? I mogli też znowu dać TVN'owi Stereo bo zabrali i dodać też innym kanałom proponuję zadzwonić do Stelli, napewno będą wiedzieli, a i żali z pewnością wysłuchają Errare humanum est. |
|
|
|
|
Zadzwoń do stelli, przyjadą i zrobią : D
|
|
|
|
|
stella czy diana jest lepsza jesli chodzi o inernet??
|
|
|
|
|
stella ma troche lipny internet lepiej bierz diane;]
|
|
|
|
|
A ja mam netię i jestem bardzo zadowolony:-)))) 8Mb:-))))
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT stella ma troche lipny internet lepiej bierz diane;] Mam od zawsze neta w stelli i nigdy nie narzekałem, tyle ile zaplacisz tyle masz, stronki ładują się szybko a ściąganie jest dokładnie takie jaki masz wykupiony abonament, teściu ma neta w dianie i stwierdzam po kilku latach obserwacji, że nawet po zmianie kompa na nowy, stella działa lepiej pod względem szybkości ładowania stron, natomiast ściąganie/wysyłanie jest na tym samym poziomie. Reasumując moja ocena w skali od 1-10 to: stella 9/10 pkt diana 7/10 pkt Temat wyżej pisał chyba wielbiciel diany;) mycha |
|
|
|
|
Akurat mam stelle;]
|
|
|
|
|
czy tv stella zakończyła żywot w internecie?
@@@ |
|
|
|
|
nie konczy.slyszlalam ze stella jest tansza od diany ;)
|
|
|
|
|
Jam nam internet z Diany. Parę razy zdarzyło się, że nie miałam internetu od godz.15 do rana następnego dnia.
|
|
|
|
|
CYTAT Jam nam internet z Diany. Parę razy zdarzyło się, że nie miałam internetu od godz.15 do rana następnego dnia. Ooo! Internet pierwszo-zmianowy |
|
|
|
|
hehehe na to wygląda Pierwsza zmiana mija i internetu ni ma ;)
|
|
|
|
|
kto wie dlaczego stellinka przestała dawać telewizyjne wiadomości przez internet?
@@@ |
|
|
|
|
Ja wiem ale nie powiem
|
|
|
|
|
ależ piniu powiedz
@@@ |
|
|
|
|
CYTAT kto wie dlaczego stellinka przestała dawać telewizyjne wiadomości przez internet? Nadaje program lokalny równolegle w kablu i w internecie http://tvk.stella.net.pl/?id=live_tv |
|
|
|
|
czy to znaczy, że tylko w określonych godzinach? jeśli tak to o której?
@@@ |
|
|
|
|
CYTAT czy to znaczy, że tylko w określonych godzinach? jeśli tak to o której? We wtorki i piątki o 20.oo są dwugodzinne nowe programy a od 8.oo do 24.oo codziennie powtórki tych audycji. |
|