Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym 2010 roku. Wszystkim użytkownikom jak i mieszkańcom Stalowej Woli
życzy Jagi Errare humanum est. |
|
|
|
|
Płoną sztuczne ognie, gra już muzyka, stary rok
już zmyka, więc wznieśmy puchary, tańczmy do rana a niech los nie szczędzi kawioru ani szampana, wszystkiego gorącego w Nowym Roku |
|
|
|
|
By Wam wszystko pasowało.
By kłopotów było mało. Byście byli zawsze zdrowi. By problemy były z głowy. By się wiodło znakomicie. By wesołe było życie Pozdrawiam DrSör |
|
|
|
|
Najlepszego wszystkim
|
|
|
|
|
Najlepsze życzenia na 2010 rok dla WSZYSTKICH MIESZKAŃCÓW STALÓWKI , spełnienia marzeń, dużo ZDRÓWKA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiedy Nowy Rok nadchodzi
kieliszeczek nie zaszkodzi Kufel piwa to za mało Litr szampana by się zdało Trzeba opić wszelkie troski By następny rok był boski MY.......................................... |
|
|
|
|
Przyjemności w dotyku,
Słodkości w przełyku, Szelestu w kieszeni, I słońca promieni, Oraz by Rok cały Po prostu był wspaniały ! ŻYCZĘ WSZYSTKIM FORUMOWICZOM SM. P.s Anulka wybacz caps locka Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło . |
|
|
|
|
Życzę Wszystkim Doskonałego i Szczęśliwego Nowego Roku i żeby dziewczyny się uśmiechały , mam nadzieję że Polki będą uśmiechniętę w tym roku 2010
Może bedzie lepiej. Z Poważaniem Maciek |
|