~~maciek92 | |
|
|
Co sądzicie o tej szkole? Planuje wybrać tam się do Technikum, ale nic o niej dokładnie nie wiem. Proszę o jakąś pomoc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chodze do tej szkoly i uwierz mi naprawde ze ciezko znalezc lepsza pod wzgledem atmosfery na korytarzach itp. Pod wzgledem poziomu tez bardzo dobra szkola. ..
|
|
~~ | |
|
|
pzz tez tam chodze i nie przesadzaj
|
|
|
~~ | |
|
|
też tam chodzę
|
|
|
~~ | |
|
|
o prosze z ktorej klasy?
|
|
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ja tez;]
\"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
~~ | |
|
|
a nie lepiej na Staszica?
|
|
|
|
|
|
technikum na staszica ? tos błysnął ...
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT pod wzgledem atmosfery na korytarzach itp. heheh 1 najwaznejsza rzecz dobry jestes |
|
|
|
|
|
sugerujesz ze to sie nie liczy ? ok .. to indywidualna kwestia ... ja nnp na to zwracam uwage no ale jak widac nie kazdy ...
|
|
~~ | |
|
|
Pytam czemu i komu ma to wszystko służyć??? Bo chyba nie podniesieniu jakości nauczania, poprawie warunków i lepszej organizacji czasu pracy w szkołach. Na co pójdą zaoszczędzone w ten sposób pieniądze - zapewne na podwyższenie diet radnych, którzy i tak dostaja kasę za frajer. A może ktos pomyślał by jednak o UCZNIU!!!! np. zamiast gnieść ich w klasach 35 osobowych, zrobić klasy 25 os, itp.
|
|
|
~~Prezes | |
|
|
Skończyłem technikum budowalne w ZS nr 2 I bardzo mile wspomniam tą szkołe jeśli mial bym iść jeszcze raz to wybrał bym właśnie budowlanke nauczyciele spoko.
|
|
|
~~ | |
|
|
Też mam zamiar wybrać się do budowlanki, ale nie wiem jaki jest poziom nauczania??? Jeśli ktoś wie niech pisze.
|
|
|
~~aśka | |
|
|
Siemka ... tez jestem z budowlanki , wprawdzie z LO ale uważam że to najlepsza szkoła w Stalowej pod względem atmosfery ;) Ludzie są po prostu super, jedna wielka rodzina
Także polecam ,a co do poziomu to tez niczego sobie , atmosferka bardzo miła ale wymagać też wymagają ;] |
|
|
~~ | |
|
|
tak najlepsza zwłasza "profesor" B. latający z aparatem , i majacy wszystkich uczniów w kartotece
|
|
|
~~ | |
|
|
Widzę, że są dosyć miłe komentarze na temat budowlankiChyba się tam wybiorę. Wiecie, czy ciężko się tam dostać (chodzi mi o LO)???
|
|
|
~~ | |
|
|
w tym roku to niewiadomo czy tam LO bedzie, a jak bedzie to jedna klasa
|
|
|
~~ | |
|
|
a to dlaczego ?
|
|
|
~~aśka | |
|
|
Podobno ma być normalnie ... ale to jeszcze nic pewnego , ponieważ mają przenieść LO pod basen a w budowlance zostaną same technika
|
|
|
~~ | |
|
|
i dobrze
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT i dobrze I dobrze, bo jakoś dobrych szkół nie likwidują ( Staszic i samorządowe). Wiadomo, że w mieście jest coraz mniej młodzieży, więc po co trzymać takie szkoły. |
|
|
~~Aś | |
|
|
budowlanka, najlepsza szkola w rankingach w stalowej, wymagac wymagaja, ale warto, poziom jest i dobrze , sama wiem bo ja skonczylam... polecam
|
|
|
~~ | |
|
|
Akurat! Poziom wprawdzie niski ale pion wysoki !
|
|
|
~~ | |
|
|
W budowlance likwidują już LO, lepiej idź na Staszka tam jest pewne.
|
|
|
~~ | |
|
|
[Tam jest super,bo uczą sami stażyści i nie wiedzą o co chodzi!Derekcja "rydzykowa"-to też ulga - bo jak żle to Tata R..też może pomóc!AMENcytat]i dobrze[/cytat]
|
|
|