~~ | |
|
|
CYTAT [Tam jest super,bo uczą sami stażyści i nie wiedzą o co chodzi!Derekcja "rydzykowa"-to też ulga - bo jak żle to Tata R..też może pomóc!AMENcytat]i dobrze [/cytat]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~aśka | |
|
|
Budowlanka jest najlepiej oceniana przez ludzi w stalowej ...
Staszic -... wiadomo , chcesz zdać musisz dać w łape ;/;/ i iść na korki choć ich nie potrzebujesz SLO - w czasie przerw wszyscy siedzą nad zeszytami, wiem bo przeżyłam tam kilka przerw ;/;/ (niestety) Nad czym się tu zastanawiać ... moim zdaniem wybór jest jasny ... a poziom jest wysoki i nie mówcie że nie ma ... |
|
|
~~ | |
|
|
Droga Asiu, to fajnie, że chociaż na przerwach byłaś w innej szkole, bo co zobaczyłaś? oto ludzie uczą się i chyba wiedzą po co. Tobie też razę zabrać się do nauki właśnie, abyś nie była rozczarowana wynikami matury. Nie zaliczaj przerw, ale przedmioty!
|
|
|
~~aśka | |
|
|
chodziło mi raczej o atmosferę ...bo nie da się całego roku wytrzymać skupiając się tylko i wyłącznie nad nauką , a przerwy to był tylko taki przykład ..
|
|
|
~~ | |
|
|
Czy ktoś mógłby jasno wyrazić opinie na temat tej budowlanki, bo już sama nie wiem jak tam jest??? Jaki poziom, nauczyciele, itd...???
|
|
|
~~pzz | |
|
|
Poziom zdecydowanie wysoki a nauczyciele sympatyczni i kompetentni ... polecam naprawde
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Poziom zdecydowanie wysoki a nauczyciele sympatyczni i kompetentni ... polecam naprawde hahaha, nie wiesz co piszesz |
|
|
~~ | |
|
|
A jak z dostawaniem się na studia??? Patrzyłam na rankingi i pisało, że z budowlanki dostaje się na studia ok. 10%. Jak to w końcu jest???:zzz:
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT A jak z dostawaniem się na studia??? Patrzyłam na rankingi i pisało, że z budowlanki dostaje się na studia ok. 10%. Jak to w końcu jest???:zzz: prawda;) |
|
|
~~ | |
|
|
Czyli lepiej zrezygnować z tej szkoły??? Ja wsumie słyszałam pozytywne opinie na temat budowlanki, ale boję się tam iść, bo chce się dostać na studia. Profil humanistyczno- filologiczny bardzo mnie intersuje, a na Staszica nie chcę iść, bo trzeba przez te trzy lata, tylko w książkach siedzieć... Później chcę iść na prawo albo na historię i naprawdę nie wiem, co zrobić z tą budowlanką... Pomóżcie!!!
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT na Staszica nie chcę iść, bo trzeba przez te trzy lata, tylko w książkach siedzieć Nieprawda ;) Taka sama szkoła jak inna. Jak nie musisz mieć koniecznie 5,0 to wystarczy tyle samo nauki co, np. w Budowlance |
|
|
|
|
|
Niestety.Jeżeli chodzi o KEN to juz nie jest to ta sama szkoła co 5-10 lat temu.Teraz to juz ona bazuje na starej renomie choc mam nadzieje ze juz nie długo.A jeżeli chodzi o budowlankę to myśle ze tu poziom sie troche podniósł w ciągu paru ostanich lat.
|
|
~~ | |
|
|
A co myślicie o szkole katolickiej, która będzie obok budowlanki??? Patrząc na rankingi to właśnie takie szkoły przodują...
|
|
|
~~ | |
|
|
Już naprawdę nie wiem, co z tą budowlanką... Jestem w dylemacie
|
|
|
~~eh | |
|
|
CYTAT Już naprawdę nie wiem, co z tą budowlanką... Jestem w dylemacie w jakim dylemacie jestes ? jesli ktos idzie do szkoly by sie nie uczyc - to to jest dobra szkola i potem tumanow na ulicy od #$%^&* ktorzy potem pisza i tu na forum że poczuli czad :zdechly: |
|
|
~~zenek | |
|
|
CYTAT CYTAT Już naprawdę nie wiem, co z tą budowlanką... Jestem w dylemacie w jakim dylemacie jestes ? jesli ktos idzie do szkoly by sie nie uczyc - to to jest dobra szkola i potem tumanow na ulicy od #$%^&* ktorzy potem pisza i tu na forum że poczuli czad :zdechly: |
|
|
~~ | |
|
|
jutro sa w budowlance dni otwarte idz i zobacz
|
|
|
~~ | |
|
|
Jeśli chcesz mieć wiedzę i dostać się na studia to nie zawracaj sobie głowy tą szkołą! No chyba ze chcesz iść na WSE w Stalowej?
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Jeśli chcesz mieć wiedzę i dostać się na studia to nie zawracaj sobie głowy tą szkołą! No chyba ze chcesz iść na WSE w Stalowej? Można jeszcze na KUL-tam dopero są "poziomy"-chyba Kozielewicz miał tam otwarty doktorat pt.Wiedza o PZPR!
|
|
|
~~ | |
|
|
Również zastanawiam się nad szkołą katolicką.
|
|
|
~~aśka | |
|
|
Tak jak ktoś powiedział rade wybrać się dziś na dni otwarte i samemu ocenić
Szkoła katolicka tez jest dobra Ale ze wszystkich szkół w Stalowej nie polecam Staszka i 80 % ludzi ci to powie ... To jedyna szkoła w stalowej w której liczy sie ilość kasy w portfelu a nie wiedza Co do budowlanki to oczywiście są nauczyciele których strach sie bać, ale to chyba w każdej szkole tacy są , więc nie ma sie czym przejmować. A jeżeli chodzi o poziom to jeżeli ktoś skupia sie na nauce to daleko zajdzie |
|
|
~~ | |
|
|
Dziękuję za pomoc Byłam właśnie dziś na tych dniach otwartych i wsumie mi się podobało chociaż było zamieszanie, bo przyjechało pełno ludzi I troszkę zmartwiło mnie to, że nic nie powiedzieli o liceum, tylko o technikum i zawodówce.
|
|
|
~~ | |
|
|
Aśka: siedź sobie w tej budowlance, picuj o niej ile chcesz, ale Staszica NIE OCENIAJ, NIE RECENZUJ, skoro tam nie chodzisz! A wcześniejsze posty o łapówkach są bezczelne.
Czy cała budowlanka jest taka zakompleksiona? ps. napisz jeszcze tylko jak Ci poszła matura, bo w innych szkołach dalej siedzą nad książkami, a nie na ulicznych capstrzykach. |
|
|
~~aga | |
|
|
CYTAT Dziękuję za pomoc Byłam właśnie dziś na tych dniach otwartych i wsumie mi się podobało chociaż było zamieszanie, bo przyjechało pełno ludzi I troszkę zmartwiło mnie to, że nic nie powiedzieli o liceum, tylko o technikum i zawodówce. Przecież starosta powiedział że tam liceum zlikwiduje |
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Aśka: siedź sobie w tej budowlance, picuj o niej ile chcesz, ale Staszica NIE OCENIAJ, NIE RECENZUJ, skoro tam nie chodzisz! A wcześniejsze posty o łapówkach są bezczelne.
Czy cała budowlanka jest taka zakompleksiona? ps. napisz jeszcze tylko jak Ci poszła matura, bo w innych szkołach dalej siedzą nad książkami, a nie na ulicznych capstrzykach. Od Nowego Roku ma być 5 wicedyrektorów w tym jeden ksiądz!Jak się ma posła za sobą to i dodadcą klechę.Ważna jest bliskośćszkołykatolickiej-nie popalisz pod wiaduktem-chyba,że z księdzami!Liceum nie ogłaszają,bo go i nie będzie!A jeśli to gdzie będziesz powtarzał klasę jesli coś nie wyjdzie?-chyba,że u Plebanów w gimnazjum (byłym)-Szczęść Boże! |
|
|