~~ja... | |
|
|
"Zgodnie ze Statutem Miasta chcę utrzymywać stałą więź z mieszkańcami, chcę przyjmować Państwa zgłoszenia, postulaty i przedstawiać je organom Miasta. Chciałbym aby mieszkańcy przychodzili do mnie ze sprawami dla dobrego funkcjonowania Naszego Miasta. Pamiętajmy, NASZE MIASTO to NASZA PRZYSZŁOŚĆ." cyt. za Dariuszem Przytułą. :zawstydzony:
W związku z tym iż tak wszem i wobec chce mieć kontakt z nami mieszkańcami moje pytanie brzmi: dlaczego strona w/w (www.dariuszprzytula.hk.pl) nie ma opcji "komentarz" bądź forum, na którym moglibyśmy komentować poczynania naszego Radnego. Gdzie ta otwartość na ludzi i ich opinie?? Strona działa już ponad rok, więc nie można tego raczej zrzucić na brak czasu... A może nasz Pan Radny powinien skorzystać z usług jakiegoś stowarzyszenia, które z taką pasją nam poleca, może któreś zajmuje się pomocą w takich sprawach i w czynie społecznym usprawni Dariuszowi stronkę...?? Panie Przytuła, daj nam Pan szanse... Tylko nie jak z tym biurem, którego nie było i nagle spod ziemi wyrosło. Generalnie obserwuje strony internetowe i poczynania w realu obu naszych młodych radnych. Mam nadzieje, że Lucjusz (www.nadberezny.pl) też nam umożliwi ten sposób kontaktu ze sobą...bo strona wygląda na perspektywiczną i jest bardziej merytoryczna, ale to temat na inny temat... Czekam z niecierpliwością na pozytywne rozpatrzenie tej sprawy |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
a ja znowu myślę że w kwestiach merytorycznych dzieli panów przepaść, a nie jestem wcale zwolennikiem PO a Przytuły nigdy nie znałem i nie znam
|
|
|
~~~ja2 | |
|
|
Na stronie podany jest adres e-meilowy, zawsze mozna przyjść i porozmawiać w biurze, które otworzył zgodnie z obietnicą wyborczą. apel do ~ja: kontakt jest wiec droga nie jest zamknięta. Forum i komentarzy nie bedzie na stronie, Radni nie zajmują się anonimami.
|
|
|
~~ja | |
|
|
hmmmm.... Dariusz się rzecznika prasowego dorobił???????? nieźle .
Czyżby tak jak z tą jego ulubioną mównicą kolejny przejaw przerostu formy nad treścią?? Wracając do tematu... Wiem jakie są możliwe formy kontaktu z w/w radnym.. potrafie czytać.. jednak dziwnym się wydaje, że przy tak wielce głoszonej swojej otwartości na nas nie chce znać naszych opinii i swoją strone opiera na zasadzie: Wy mnie słuchajcie (czytajcie) a co o tym myślicie to mi już generalnie < .... Boi się konfrontacji czy w czym jest problem?? Czy chodzi o to by nikt nie widział negatywów, tylko koniec kadencji podsumujecie samymi pozytywami, super kontaktem, tylko pochlebstwami i poklaskiem ze strony mieszkańców?? Co znaczy, że radni nie zajmują się anonimami?? Bo nie kumam... Czyli przez e-mail nie można być anonimowym, tak?? Czy jak?? Czy każdy kto przychodzi do biura, o ile to ktoś robi to jest legitymowany na wycieraczce?? Dziwne, że Lucjuszowi nie przeszkadza to czy rozmawia np. na tym forum z ludźmi "anonimami" czy podpisanymi z imienia i nazwiska... nie boi się trudnych tematów czy konfrontacji i z tego co widze nie napuszcza na forumowiczów "rzeczników prasowych". Ogólnie to gratuluje podejścia... |
|
|
~~ | |
|
|
nie wiem czy czytaliscie dzisiaj w sztafecie o " o nienarodzonych ze zgrzytem" , , i nie wiem czy czytaliscie na stronce tego smiesznego lucjusza nadbereznego ostani jego tekst dotyczacy wlasnie aborcji. teraz jak przecyztalem ten artykul w sztafecie to juz wiem o co mu nawet chodzilo. pisze on cos takiego ze nie mozna pogodzić przyzwolenia na aborcje i jednoczesnie uwazac Jana Pawła II za swoj autoryet moralny. I co najsmieszniejsze nie wiem czy byliscie na stronie drugiego radnego Przytuly, bo on ma na swojej stronie zdjecie papieza i jakis tam cytat.. a z artykulu wynika ze nie podpsial sie pod apelem o ochrone zycioa w konstytucji...
Ale sobie chlopaki wzajemnie dogryzaja prawda? jakby ktos chcial porownac i zderzyc co napisal to wejdzie na www.dariuszprzytula.hk.pl i na drugiego smiesznego lucjusz www.nadberezny.pl... |
|
|
~~ja | |
|
|
Dlaczego na stronce firmy AIGO nie ma cennika? Na jakiej podstawie można porównać oferty? Chyba, że to kamuflowanie łamania ustawy antylichwiarskiej...
|
|
|
~~ciekawski | |
|
|
fact nie wiem czy nadbereznyh mial taki zamysl to piszac ale to co ktos pisze wczesniej jest wysoce prawdopodbne. i musze sie zgodzic z teoria nadbereznego, ze albo uznajemy papieza i jego nauki albo tylko udajemy i robimy jakies szopki.. zdjecia cytaty na stronach intrernernetowcyh a nic poza tym... w tym jednym z nadbereznyms ie zgodze...
|
|
|
~~ciekawski | |
|
|
a jesli chodzi o artykul w sztafecie to jeszcze dopowiem ze wg mnie pani DR Kosak obrazila i to bardzo obrazila wszytskie wielodzietne rodziny... czy ona uwaza ze powinno sie zabijac kazde dziecko powyzej 5 , bo reszta bedzie kradla?. pani radna w swojej wypowiedzi obrazila wszytskei matki ktore podejmuja wielkki trud wychowania gromadki dzieci... sam jestem z wielodzietnej rodziny, bylo wpsaniale mimo ze bylo biednie... radna .. i to doktor psychologii nie powinna sie tak wypowiadac..
istnieja patologie ale patologie nie sa podtswa do stanownie a prawa i to prawa ktore moze dopuszczac zabijanie dzieci na zyczenie... bo biedne bedzie i bedzie kradlo. |
|
|
~~ciekawski | |
|
|
a wy jak uwazacie czy mozna godzic papieza i aborcje ? ososbicie chcialbym rozwinac ten temat bo jakos nie ten temat ominal nasze miasto a w polsce calej az sie gotuje od tego tematu... nie uwazacie ze to wazny temat ?
|
|
|
~~ja | |
|
|
hmmm... miło by było gdyby ten co to łączy, czyli bohater tego wątku opowiedział nam coś na ten temat.... jakie to uczucie i w ogóle...
|
|
|
~~korniszon | |
|
|
hmmm... no i miałby radny opcje komentarzy na swojej stronce to nie trzeba by było wystosowywać listów otwartych ani dyskusji stronkowych wystosowywanych przez obu radnych, każdego ze swojej strony.... widzieliście??
www.nadberezny.pl vs www.dariuszprzytula.hk.pl :boksuj: |
|
|
~~koniu | |
|
|
Coz ja sie bede wypowiadac na ten temat nie siedze w tej sparwie i malo mnie to interesuje wogole nie lubie polityki
|
|
|
~~Ja | |
|
|
Koniu...skoro cię to nie interesuje, to po jakiego grzyba się wypowiadasz?
Pan Przytuła czasem nieźle odlatuje. |
|
|
~~zorro | |
|
|
Słuchajcie: są to młodzi radni i hormony buzują...
Zobaczcie co robią inni radni żeby wyjśc do ludzi?? NIC! Także użytkownik "ja" chwali Nadbereżnego to ja za pracowitość i duże zaangażowanie w życie społeczne mieszkańców Stalowej Woli pochwalę radnego Przytułę. A dziwne polemiki radnego Nadbereżnego poprostu przemilczę |
|
|